Waarom Video Niet Beschikbaar Youtube?

Schending van het auteursrecht kan ook een van de redenen zijn waarom video niet beschikbaar is. YouTube heeft om deze reden mogelijk de video geblokkeerd en verwijderd die is geüpload door de vlogger of de eigenaar van de inhoud.
Als u consequent een video niet kunt afspelen op YouTube, moet u het cachegeheugen en de cookies voor uw browser wissen en vervolgens opnieuw laden. Het zal tijdelijke gegevens en verschillende instellingen verwijderen. Als je klaar bent, zouden YouTube-video’s in je browser moeten worden afgespeeld.

Hoe geblokkeerde YouTube filmpjes bekijken?

Hoe kan ik toch geblokkeerde YouTube-video’s kijken? Met een VPN kun je alsnog geblokkeerde video’s bekijken. Kies een VPN-provider en download de software. Vervolgens log je in met je account en maak je verbinding met een server uit een land naar keuze.

Wat betekent geen content beschikbaar?

In dit geval is je kanaal verborgen en zijn je video’s en andere content momenteel niet zichtbaar voor anderen. Dit kan zijn gebeurd omdat je je kanaal hebt verborgen via de instellingen van je Google-account. Je kunt nog steeds video’s bekijken, video’s leuk vinden en je abonneren.

Wat is een verborgen video op YouTube?

Je verborgen video’s worden niet weergegeven op het tabblad Video’s op de homepage van je kanaal. Ze verschijnen ook niet in de zoekresultaten van YouTube, tenzij iemand je verborgen video heeft toegevoegd aan een openbare playlist. Je kunt de URL van een verborgen video delen.

Hoe zet je je YouTube kanaal op openbaar?

Je account is niet te zien in de lijst met abonnees van een kanaal, ook al ben je geabonneerd.

See also:  Hoe Moet Je Een Video Op Youtube Zetten?

Je kanaalabonnementen openbaar of privé maken

 1. Log in bij YouTube.
 2. Klik rechtsboven op je profielfoto.
 3. Klik op Instellingen.
 4. Selecteer in het linkermenu Privacy.
 5. Schakel Al mijn abonnementen privé houden in of uit.

Hoe verander je leeftijdsbeperking op YouTube?

Je kunt op verschillende manieren checken of er een leeftijdsbeperking voor je content geldt: ga naar YouTube Studio en gebruik het filter Leeftijdsbeperking of ga naar de pagina Video’s en zoek in de kolom Beperkingen naar Leeftijdsbeperking. Onze systemen worden continu geüpdatet.

Kan content niet laden?

Controleer je internetverbinding

Je internetverbinding moet ten minste 10 Mbit per seconde zijn. Aan de hand van een snelheidstest kun je controleren of je internetverbinding hieraan voldoet. Hier vind je meer informatie over het uitvoeren van een snelheidstest en tips voor het verbeteren van de verbinding.

Waarom is YouTube niet beschikbaar met je Google-account?

Sommige YouTube-functies zijn momenteel niet beschikbaar voor kinderen jonger dan 13 jaar (of de geldende minimumleeftijd in je land of regio) met een Google-account dat onder toezicht staat. Meer informatie over ouderlijk toezicht op YouTube.

Welk type content kun je plaatsen op YouTube?

Met welk soort video’s kan ik inkomsten genereren?

 • Volg de Communityrichtlijnen van YouTube.
 • Maak zelf alle elementen in de video.
 • Zorg dat je over alle nodige rechten beschikt om alle beelden die je hebt gemaakt commercieel te gebruiken.
 • Wat is het verschil tussen prive en verborgen op YouTube?

  Openbaar: zo kan iedereen de video zien en deze wordt in de zoekresultaten van YouTube opgenomen. Verborgen: iedereen die de link heeft kan de video bekijken, maar deze wordt niet opgenomen in de zoekmachine van YouTube. Of Privé: alleen mensen die u toegang geeft kunnen het filmpje bekijken.

  See also:  Kerstbal Waar Foto In Kan?

  Kan iemand zien wat ik op YouTube kijk?

  Log in en ga naar myactivity.google.com om video’s te zien die je in de YouTube-app of op de YouTube-website hebt bekeken terwijl je ingelogd was. Ook de video’s die je in een YouTube-speler op andere websites hebt bekeken terwijl je ingelogd was bij Google Chrome, worden in de lijst weergegeven.

  Wat betekent dit kanaal heeft geen content?

  De oplossing voor Dit kanaal heeft geen content

  Ga naar YouTube, log in met je Google account, ga naar jouw YouTube kanaal en klik op het tandwiel. Kies daar voor De lay-out van je kanaal aanpassen en geef vervolgens aan welke video’s of afspeellijsten je wenst te tonen op de voorpagina van je kanaal.

  Is een abonnement op YouTube gratis?

  Als u een bepaalde auteur leuk vindt, kan het de moeite lonen een gratis abonnement te nemen. Ingewikkeld? Nee, een simpele klik is al voldoende.

  Hoe unblock je YouTube?

  10 eenvoudige manieren om YouTube te deblokkeren

  1. Gebruik een VPN.
  2. Voeg een S aan je HTTP-verbinding toe.
  3. Gebruik een proxywebsite om YouTube te deblokkeren.
  4. Een proxy in je browser instellen.
  5. Gebruik add-ons om voor je browser om YouTube te kunnen openen.
  6. Gebruik Google Translate.
  7. Gebruik je mobiele hotspot.

  Hoe krijg ik YouTube terug?

  Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Opmerking: De app werkt alleen op telefoons of tablets met Android-versie 5.0 of hoger.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.