Waarom Video Content?

Een video is visuele content die de aandacht trekt. Zo kan een video op je website zorgen voor langere bezoeken, terwijl een video op social ingezet wordt voor het trekken van aandacht. Daarnaast geeft het je de kans om een oprechte connectie te maken met jouw doelgroep.
Een boodschap via beeld, geluid én tekst wordt beter onthouden dan alleen via tekst. Met een video is het makkelijker om naast informatie ook emotie over te brengen. Betere en persoonlijke merkbeleving. Wanneer de juiste video’s beschikbaar zijn, dan kunnen deze video’s ingezet worden bij e-mailmarketing.

Waarom video marketing belangrijk is?

Video marketing is de perfecte manier om jezelf, product of dienst neer te zetten. Het is daarom de uitgelezen kans om je te verbinden met jouw publiek. Je gebruikt immers jou als persoon om een bepaalde boodschap over te brengen.

Waarom een promovideo?

Met behulp van een promo video kun je op een visuele manier jouw nieuwe product of concept promoten. Beelden zeggen namelijk meer dan duizend woorden. Een video wordt dan ook snel en graag bekeken en maakt meer indruk op jouw doelgroep dan tekst of een afbeelding.

Waarom video op social media?

Met social video heb je meer impact.

Video’s zijn krachtig om warme connecties op te bouwen. Mensen zien en horen jou en leren je dus veel sneller kennen dan alleen via tekst of foto’s. Zo hebben ze eerder een band met je. Zeker Live video’s.

Wat is een video content?

Video content marketing is een manier van reclame maken waarbij je je doelgroep relevante informatie (content) geeft via een videobericht. Dit heeft als voordeel dat je niet alleen beeld of geluid gebruikt, maar allebei.

See also:  Hoe Resolutie Foto Aanpassen?

Waarom een promotiefilm?

Een promotiefilmpje is een video die bedrijven inzetten om hun product of dienst onder de aandacht te brengen van hun doelgroep. Hoe je het ook went of keert, het voornaamste doel hierachter is het verkopen van hetgeen wat wordt aangeboden.

Wat kost een promotievideo?

Promotiefilm laten maken kosten

Kosten promotiefilmpje Prijs promotiefilm (vanaf) Meerkosten presentator
Promotiefilm standaard €750,- n.v.t.
Promotiefilm standaard + €850,- €100,- per uur
Promotiefilm maatwerk €1.450,- €100,- per uur

Hoe maak je een pakkend filmpje?

In deze blog geef ik je 7 tips om sprankelende video content te maken.

  1. Tip 1: De basis: Zorg dat je video technisch goed is.
  2. Tip 2: Denk eens aan een ander soort video.
  3. Tip 3: Een pakkend begin.
  4. Tip 4: Pas entertainment toe in je video.
  5. Tip 5: Zorg er voor dat jouw video beter onthouden wordt.

Wat is belangrijk in een video?

Geluid en ondertiteling bij een social media video

Nog een belangrijk aandachtspunt is het geluid en de ondertiteling. Veel mensen kijken een video op social media vluchtig en zonder geluid. Ga maar eens na bij jezelf: heb jij het geluid aan als je in de trein zit en een video op social media voorbij ziet komen?

Hoe lang mag een video zijn op social media?

Overzicht alle (aanbevolen) lengtes per platform

Video platform Type video Maximale lengte
Instagram Stories 15 seconden
Instagram Livestream 60 minuten
Facebook Facebook Feed Video 240 minuten
In-Stream video advertentie 10 minuten

Hoe kun je social media gebruikers ertoe bewegen jouw video content online te delen?

Meer interactie en conversies: succesvolle content willen we allemaal wel.

See also:  Wat Betekent Het Als Je Geen Foto Ziet Op Whatsapp?

Daarom geven wij je 5 mogelijke triggers waardoor mensen sneller geneigd zijn je content te delen.

  1. Voldoening. De meest gedeelde content is content die voldoening geeft na het lezen ervan.
  2. Spectaculair design.
  3. Verrassingselement.
  4. Emotie.
  5. Uitdaging.

Wat is Video Marketing?

Met videomarketing worden producten of diensten via video’s aan het publiek aangeboden om het verkeer te vergroten, betrokkenheid te stimuleren en je bredere marketinginspanningen in een ander formaat te promoten.

Wat is een promovideo?

Met een promovideo brengen ondernemers hun product of dienst onder de aandacht van hun doelgroep. Promovideo is de afkorting van promotievideo. Een promovideo is bijna hetzelfde als een reclamevideo.

Wat is een promo video?

Een promotievideo is een soort video die een kort tijdsbestek inneemt (30-90 seconden), waarin een dienst of product aan de kijker gepresenteerd wordt en waarin helder duidelijk wordt gemaakt wat de kijker er aan heeft. Een video promotie heeft altijd een zakelijk doel.

Waarom animatie video?

Een goede animatie vertelt een visueel verhaal, eventueel versterkt met voiceover. Het grote voordeel van animate is dat je het de hersenen enorm makkelijk maakt een boodschap te duiden. Onze hersenen verwerken direct de beelden die we zien. Het kost ons minder moeite om plaatjes te begrijpen dan tekst.

Wat is een animatievideo?

Een animatie video is een reeks (digitale) tekeningen die in frames achtereen zijn gezet en als filmbeelden gepresenteerd worden, waardoor de afgebeelde ruimtelijke vormen lijken te bewegen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.