Hoe Voeg Je Een Video Toe In Word?

Om een videoclip toe te voegen aan een Word of Excel 2007 of 2010 bestand gaat u als volgt te werk. De video verschijnt als pictogram in het document en kan worden afgespeeld door hierop te dubbelklikken. Ga naar het tabblad Invoegen en kies in de groep Tekst de knop Object.
Klik op Invoegen > Onlinevideo. In het venster Video invoegen kunt u zoeken naar video’s op YouTube of de insluitcode van een video invoegen. (U krijgt de insluitcode van de pagina waar de video zich in de video vindt.) Wanneer u de video hebt gevonden die u wilt gebruiken, klikt u op Invoegen.

Hoe kunt u een video toevoegen op de Dia?

Klik in PowerPoint op de dia waaraan u een video wilt toevoegen. Klik op het tabblad Invoegen op Video > Onlinevideo. Plak de invoegcode in het vak Van de insluitcode van een video en klik op de pijl. Er wordt een videokader op de dia geplaatst. U kunt dit kader verplaatsen en de grootte ervan wijzigen.

Hoe maak ik een link van een video?

Koppelen met andere delen van uw bestand

 1. Selecteer wat u wilt omzetten in een koppeling en selecteer vervolgens Invoegen > Hyperlink of druk op Ctrl + k.
 2. Selecteer Plaats in dit document.
 3. Geef aan waarmee de koppeling verbinding moet maken en selecteer OK.

Hoe zet je een bestand in Word?

Een document invoegen in Word

 1. Klik of tik op de plaats waar u de inhoud van het bestaande document wilt invoegen.
 2. Ga naar Invoegen en selecteer de pijl naast Object.
 3. Selecteer Tekst uit bestand.
 4. Zoek het beste bestand en dubbelklik erop.
See also:  Hoe Maak Ik Een Foto Kleiner Dan 1 Mb?

Hoe maak je een link naar een bestand?

Druk op Ctrl+K. U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en op Koppeling klikken in het snelmenu. Klik onder Koppelen naar op Bestaand bestand of bestaande webpagina. Klik in het vak Zoeken in op de pijl-omlaag, zoek het bestand waarnaar u een koppeling wilt maken en selecteer dit bestand.

Hoe moet je een video invoegen in PowerPoint?

Selecteer in de normale weergave de dia waaraan u een video wilt toevoegen. Klik op het tabblad Invoegen op de optie Video en vervolgens op Film uit bestand. Selecteer in het dialoogvenster Film kiezen het bestand dat u wilt invoegen. Als u de video wilt invoegen in de dia, hoeft u alleen maar op Invoegen te klikken.

Wat is een video link?

Zoek de URL (link)

Klik op het filmpje van jouw keuze, zodat het begint af te spelen. Helemaal bovenin je scherm (in de zogeheten adresbalk van je browser) vind je de URL van deze video.

Hoe voeg je iets toe als bijlage?

Een bestand als bijlage aan een bericht toevoegen

 1. Klik in het menu Bestand op Nieuw en klik op E-mailbericht.
 2. Klik op het tabblad Bericht in de groep Opnemen op Bestand bijvoegen.
 3. Kies in het dialoogvenster Bestand invoegen het bestand dat u wilt toevoegen en klik op Invoegen.

Hoe zet ik foto’s in een Word document?

Zie screenshot: 5. In het pop-up dialoogvenster Bestand opslaan, alstublieft (1) open de bestemmingsmap waarin u de afbeelding wilt opslaan, (2) geef de afbeelding een naam in het Bestandsnaam doos, (3) specificeer het afbeeldingstype van de Opslaan als type vervolgkeuzelijst en tot slot (4) klik op de Bespaar knop.

See also:  Hoe Verplaats Ik Een Foto Naar Een Album?

Waar zit object in Word?

Een object invoegen in Word of Outlook

 1. Klik in het dialoogvenster Object op het tabblad Nieuw maken en selecteer een optie in de lijst Objecttype.
 2. Selecteer Als pictogram weergeven als u het nieuwe bestand wilt weergeven als een pictogram met hyperlink en niet als de eerste pagina van het nieuwe bestand.

Wat is een hyperlink in Word?

Wat is een hyperlinks? Een hyperlink bestaat uit gekleurde en onderstreepte tekst of een afbeelding waarop geklikt kan worden om een website/bestand te openen of een e-mail te sturen. De meeste hyperlinks verwijzen naar een internetpagina of e-mailadres.

Kan link niet openen in Word?

Link openen zonder Ctrl+klik

 1. Open Word.
 2. Klik op Bestand > Opties.
 3. Klik in het menu aan de linkerkant op Geavanceerd.
 4. Klik op Ctrl+klikken gebruiken om de hyperlink te volgen.
 5. Het vinkje ervoor verdwijnt. Klik op OK.

Wat doet een hyperlink?

Een Hyperlink is een koppeling die verwijst naar een ander document. Dit is voornamelijk van toepassing op internetpagina’s, waar gebruik wordt gemaakt van Hyperlinks om te navigeren tussen afzonderlijke pagina’s.

Waarom kan ik geen video invoegen in PowerPoint?

Klik met de rechtermuisknop in het vak Video invoegen vanaf een website, klik op Plakken om de insluitcode te plakken en klik op Invoegen. Belangrijk: Als Video van website wordt weergegeven in de vervolgkeuzelijst maar u de optie niet kunt kiezen, controleert u of Adobe Shockwave Player is geïnstalleerd.

Hoe kun je een video van YouTube downloaden?

Video van YouTube downloaden op een Android tablet of mobiel

Ga naar YouTube en zoek de video op. Methode 1 (dit werkt niet op alle toestellen). Druk een paar seconden op de spelende video en kies Video opslaan. De video wordt opgeslagen in de map Download (te vinden via Mijn bestanden of Bestandsbeheer).

See also:  Hoe Voeg Ik Een Foto Toe Aan Mijn Mail?

Kan video niet afspelen in PowerPoint?

Als er problemen optreden met het invoegen of afspelen van media, hebt u mogelijk niet de juiste codec geïnstalleerd. Iemand stuurt u bijvoorbeeld een PowerPoint-presentatie waarin media zijn ingevoegd die zijn gebaseerd op een codec die niet beschikbaar is op uw pc.

Hoe maak je een YouTube link?

Log in bij YouTube Studio. Basisinformatie. Klik onder Kanaal-URL op Een gepersonaliseerde URL voor je kanaal instellen. Je kunt de suggestie voor de gepersonaliseerde URL op basis van je kanaalnaam gebruiken of extra letters en cijfers toevoegen om er een unieke URL van te maken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.