Hoe Verwijder Ik Een Foto Op Facebook?

Een foto wissen Log je in op Facebook en klik in de rechterbovenhoek van je beeldscherm op je profielfoto en naam en daarna op het onderdeel Foto’s: Vervolgens navigeer je naar Jouw foto’s en klik je bij de te verwijderen foto achtereenvolgens op het potlood-icoontje en Foto verwijderen:
Klassieke ervaring voor mobiele browser

 1. Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam.
 2. Tik op Foto’s en selecteer vervolgens het album Profielfoto’s.
 3. Tik op de foto die je wilt verwijderen.
 4. Tik op Meer opties en vervolgens op Foto bewerken.
 5. Tik op Verwijderen.

Hoe verwijderen Facebook Tag uit de foto?

Dan kun je de Facebook tag uit de foto verwijderen. Je kunt een tag per stuk verwijderen door in het bericht rechtsboven op het pijltje te klikken en de optie Tag verwijderen te selecteren. Het is ook mogelijk om meerdere tags tegelijk te verwijderen. Dit doe je door naar je Activiteitenlogboek te gaan.

Hoe kun je foto’s verwijderen?

Je kunt alleen foto’s verwijderen die jij zelf hebt geüpload. Klik op de foto zodat deze groter wordt en er een menubalk onder de foto verschijnt. Klik op Opties en kies Deze foto verwijderen. De foto is definitief verwijderd nadat je op verwijderen hebt geklikt.

Hoe kun je je verhaal verwijderen van Facebook?

Klik op Je verhaal. Klik om de foto of video te vinden die je wilt verwijderen. Klik rechtsboven op. Klik op Foto verwijderen of Video verwijderen. Wanneer je op Facebook een foto of video verwijdert uit je verhaal, wordt deze ook verwijderd van Messenger. Alle wijzigingen die je aanbrengt aan je verhaal, worden doorgevoerd in beide apps.

Waarom kan ik geen foto’s verwijderen op Facebook?

Klassieke ervaring voor mobiele browser

Tik op de foto om deze te openen. Tik onder de foto op Meer opties. Tik op Foto bewerken. Tik op Verwijderen en vervolgens nogmaals op Verwijderen om te bevestigen.

See also:  Waar Is De Foto Gemaakt?

Hoe haal ik een foto weg van Facebook?

Hoe verwijder ik een foto die ik heb geüpload naar Facebook?

 1. Tik op de foto die je wilt verwijderen.
 2. Tik rechtsboven op.
 3. Selecteer Verwijderen.
 4. Tik op Ja om te bevestigen.

Hoe verwijder ik een foto uit mijn verhaal?

Een foto of video verwijderen die je aan je verhaal op Facebook hebt toegevoegd:

 1. Tik op Je verhaal bovenaan het nieuwsoverzicht.
 2. Tik om de foto of video te vinden die je wilt verwijderen.
 3. Tik rechtsboven op.
 4. Tik op Foto verwijderen of Video verwijderen.

Hoe verwijder ik getagde foto’s van Facebook?

Tik op Foto’s waarin je bent getagd. Tik op de foto die je wilt verbergen. Tik op de foto om deze te openen en vervolgens rechts van de foto op. Tik op Tag verwijderen.

Heeft Facebook een prullenbak?

Tik linksboven op je profielfoto om naar je profiel te gaan. Tik onder je profielfoto op en vervolgens op Activiteitlogboek. Scrol omlaag naar de inhoud die je naar de prullenbak wilt verplaatsen en tik op naast de inhoud en vervolgens op Verplaatsen naar prullenbak.

Hoe verwijder je alles van je tijdlijn op Facebook?

Tik op het instellingenmenu rechtsboven in het scherm, herkenbaar aan de drie streepjes; Druk op ‘Je profiel bekijken’ en tik op de drie puntjes naast ‘Toevoegen aan verhaal’; Selecteer ‘Activiteitenlogboek’, zoek de Facebook-berichten die je wil verwijderen en tik ze aan; Bevestig je keuze(s).

Hoe kan ik oude berichten verwijderen?

U kunt oude of ongewenste gesprekken verplaatsen naar uw archieven, alle berichten markeren als gelezen of ze verwijderen uit Berichten.

Tik op elk gesprek dat u wilt archiveren of verwijderen en houd dit vast.

 1. Archiveren: Tik op Archiveren.
 2. Alles markeren als gelezen: Tik op Meer.
 3. Verwijderen: Tik op Verwijderen.

Hoe lang blijft mijn verhaal op Facebook staan?

Elke foto of video die je deelt in je verhaal is 24 uur beschikbaar in het gedeelte Verhalen van Facebook en in de Messenger-app. Na 24 uur kun je de verhalen die je hebt gedeeld, bewaren in je verhalenarchief. Ze zijn dan alleen zichtbaar voor jou.

See also:  Welk Kapsel Past Bij Mijn Gezicht Foto Uploaden?

Wat is een verhaal op Facebook?

Facebook stopt een nieuwe functie in haar apps waarmee gebruikers foto’s en filmpjes kunnen delen die na 24 uur automatisch verdwijnen. De nieuwe functie heet Facebook Stories (in het Nederlands: Facebook Verhalen) en lijkt qua functionaliteiten en naam op Snapchat Stories.

Hoe kan ik zien wie mijn verhaal bekijkt op Facebook?

Openbaar: je Facebook-vrienden, volgers en mensen waarmee je hebt gechat in Messenger, kunnen je verhalen zien. Al je volgers kunnen je verhaal zien, maar alleen vrienden kunnen er opmerkingen bij plaatsen. Vrienden: alleen je Facebook-vrienden kunnen je verhaal zien op Facebook en in de Messenger-app.

Waar vind ik mijn verhaal op Facebook?

Als iemand waarmee je bent bevriend of waarmee je bent verbonden in Messenger een verhaal heeft geplaatst, kun je deze bekijken. Tik rechtsonder op Verhalen. Tik op het betreffende verhaal. Veeg op het scherm omlaag of tik rechtsboven op om iemands verhaal te verlaten en terug te gaan naar Messenger.

Wat moet ik doen als ik getagd ben?

Als je niet blij bent met een bericht waarin je bent getagd, kun je de tag verwijderen of de persoon die je heeft getagd, vragen om de foto of het bericht te verwijderen. Tik op Tag rapporteren/verwijderen onder de foto. Tik op Ik wil de tag van mezelf verwijderen.

Kan tag niet verwijderen Facebook?

Hoe verwijder ik een tag van een foto of bericht waarin ik op Facebook ben getagd?

 • Ga naar de foto.
 • Klik rechtsboven op.
 • Selecteer Tag verwijderen.
 • Klik op OK om te bevestigen.
 • Wat betekent tag verwijderen?

  Facebook foto’s en berichten van anderen laten verwijderen

  See also:  Hoe Kan Ik Een Foto Googlen?

  Wanneer je een tag verwijdert, verdwijnt de foto of het bericht daarmee niet van Facebook. Je kunt namelijk geen foto’s van anderen verwijderen, maar je kunt wél bij de de plaatser van het bericht een verzoek voor verwijderen indienen.

  Wie kan zien waar ik in getagd ben?

  De standaardinstelling is Vrienden. Dit betekent dat wanneer je in een bericht bent getagd, jij en je vrienden het bericht kunnen zien, ook al zaten je vrienden oorspronkelijk niet in de doelgroep.

  Waarom komt tag niet op tijdlijn?

  ga naar –>> https://www.facebook.com/settings?tab=timeline controleer het volgende: zet ‘Berichten bekijken waarin je door vrienden bent getagd voordat ze op je tijdlijn worden weergegeven?’ uit. zet ‘Tags controleren die mensen toevoegen aan je eigen berichten voordat de tags worden weergegeven op Facebook?’ uit.

  Hoe verwijderen Facebook Tag uit de foto?

  Dan kun je de Facebook tag uit de foto verwijderen. Je kunt een tag per stuk verwijderen door in het bericht rechtsboven op het pijltje te klikken en de optie Tag verwijderen te selecteren. Het is ook mogelijk om meerdere tags tegelijk te verwijderen. Dit doe je door naar je Activiteitenlogboek te gaan.

  Hoe kun je foto’s verwijderen?

  Je kunt alleen foto’s verwijderen die jij zelf hebt geüpload. Klik op de foto zodat deze groter wordt en er een menubalk onder de foto verschijnt. Klik op Opties en kies Deze foto verwijderen. De foto is definitief verwijderd nadat je op verwijderen hebt geklikt.

  Hoe kun je je verhaal verwijderen van Facebook?

  Klik op Je verhaal. Klik om de foto of video te vinden die je wilt verwijderen. Klik rechtsboven op . Klik op Foto verwijderen of Video verwijderen. Wanneer je op Facebook een foto of video verwijdert uit je verhaal, wordt deze ook verwijderd van Messenger. Alle wijzigingen die je aanbrengt aan je verhaal, worden doorgevoerd in beide apps.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.