Hoe Verander Je Je Spotify Playlist Foto?

Open de Spotify-app op je laptop of pc en zoek de afspeellijst op waar je een nieuwe afbeelding bij wil plaatsen. Veeg met de muis over de afbeelding en klik op het potlood-icoontje. Klik op de afbeelding om een nieuwe te kiezen vanaf de harde schijf van je computer en pas eventueel gelijk de naam van de afspeellijst aan.
Untuk Spotify versi HP, penggantian foto Playlist harus dilakukan melalui pengaturan Playlist yang diinginkan. Untuk itu, di sini pastikan Anda sudah mempersiapkan Playlistnya terlebih dulu. Berikut langkah-langkahnya: 1. Silakan buka aplikasi Spotify. 2. Kalau sudah, ketuk tab Koleksi Kamu dan pilih Playlist yang ingin diganti fotonya.

Welke artiesten kun je volgen in Spotify?

Je favoriete artiesten kun je volgen in Spotify. Dan krijg je bericht als ze een nieuw album of nummer uitbrengen of in de buurt optreden. Selecteer een artiest en kies Volgen. Klik onder Bibliotheek op Artiesten om te bekijken welke artiesten je allemaal volgt.

Hoe kan ik lokale bestanden beluisteren via Spotify?

Lokale bestanden beluisteren via Spotify. In de menubalk aan de linkerkant zie je lokale bestanden. In deze lijst importeert Spotify automatisch alle muziekbestanden die al op je computer aanwezig zijn in de map mijn muziek en Apple Music. Wil je meer lokale bestanden toevoegen, klik dan op bewerken en vervolgens op voorkeuren.

Hoe kun je een album aanleggen in Spotify?

In Spotify kun je je eigen platenverzameling aanleggen. Op een mobiel: als je een album gelesecteerd hebt, klik je op het hartje rechtsboven. Op een computer:Als je een album geselecteerd hebt, klik je op de drie puntjes en kies je Opslaan in bibliotheek. Je vindt de albums terug onder het kopje Albums.

See also:  Hoe Download Je Youtube Video?

Hoe kun je een playlist aanmaken?

Tik onder Muziek op Playlists > Playlists aanmaken. Computer: klik in het menu aan de linkerkant op Nieuwe playlist Geef je playlist een naam en kies maken. Om een nummer aan je playlist toe te voegen, tik je op een mobiel op Nummers toevoegen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.