Hoe Verander Je Foto Op Whatsapp?

Open WhatsApp > klik op je profielafbeelding. Of klik op Menu boven je lijst met chats > Instellingen > je profielfoto. Klik op Bewerken om je info te bewerken.
Je profielfoto bewerken

 1. Open WhatsApp > tik op Meer opties > Instellingen.
 2. Tik op je profielfoto.
 3. Tik op Galerij om een bestaande foto te kiezen of Camera om een nieuwe foto te nemen.
 4. Als je een bestaande profielfoto hebt, kun je de Foto verwijderen.

You can edit your profile photo, name, and about information in WhatsApp Settings. Edit your profile photo Open WhatsApp > tap More options > Settings. Tap your profile photo. Tap Galleryto choose an existing photo or Camera

Hoe tik ik op een foto in WhatsApp?

Tik op WhatsApp. Tik rechtsonder op Instellingen. Tik op de ingestelde foto of het icoontje van een poppetje. Tik op Voeg foto toe of Bewerk > Bewerk. Tik op Kies foto. Tik op Filmrol of een van de andere mappen. Tik op de gewenste foto. In de cirkel staat het deel van de foto dat wordt getoond in uw profiel.

Hoe kan ik een profielfoto WhatsApp instellen?

Profielfoto WhatsApp instellen (iPhone) Tik op WhatsApp. Tik rechtsonder op Instellingen. Tik op de ingestelde foto of het icoontje van een poppetje. Tik op Voeg foto toe of Bewerk > Bewerk. Tik op Kies foto. Tik op Filmrol of een van de andere mappen. Tik op de gewenste foto.

Hoe ga je naar het mapje WhatsApp?

Open deze en ga naar het mapje WhatsApp, het mapje Media en tenslotte WhatsApp Images. Hier vind je alle plaatjes die je via WhatsApp gekregen hebt, die je naar je pc kunt kopiëren (of knippen, als je ruimte tekortkomt op je smartphone ). In het mapje W hatsApp Video vind je overigens je ontvangen video’s terug.

See also:  Hoe Foto Omzetten In Pdf?

Hoe verander ik mijn foto op WhatsApp?

Profielfoto wijzigen (Android)

 1. Tik op WhatsApp.
 2. Tik op het pictogram met de drie puntjes.
 3. Tik op Instellingen.
 4. Tik op de ingestelde foto of het icoontje van een poppetje.
 5. Tik op de afbeelding van de camera.
 6. Tik op Galerij.
 7. Tik op de map waarin de foto staat.
 8. Tik op de foto.

Hoe verander ik mijn profielfoto op mijn mobiel?

Op de Android en iOS apps:

 1. Tik onderaan op het Profiel tabblad (gezichtsicoon).
 2. Tik op het potlood naast de profielfoto. Je kunt ook op Instellingen tikken en dan op ‘Wijzig avatar’.
 3. Je kunt een foto maken met de camera van je apparaat of een foto kiezen uit je fotogalerij.

Hoe maak ik een nieuwe profielfoto?

Je foto wijzigen

 1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
 2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
 3. Tik op je profielfoto op Camera. Profielfoto wijzigen of Profielfoto toevoegen.
 4. Maak of kies een nieuwe profielfoto.
 5. Sleep uw profielfoto naar het midden van het vierkant.
 6. Tik op Opslaan als profielfoto.

Hoe kan ik mijn eigen profielfoto zien?

Tik op een Android-telefoon op het pictogram ‘Menu’. Tik op het tabblad Instellingen > Account > Privacy. Tik op Profielfoto. Kies wie uw profielfoto mag zien: Iedereen (iedereen met WhatsApp), Mijn contacten (alleen de door u opgeslagen contactpersonen) of Niemand.

Hoe verander ik mijn profielfoto op mijn Samsung telefoon?

Op de Android en iOS apps:

Tik onderaan op het Profiel tabblad (gezichtsicoon). Tik op het potlood naast de profielfoto. Je kunt ook op Instellingen tikken en dan op ‘Wijzig avatar’. Je kunt een foto maken met de camera van je apparaat of een foto kiezen uit je fotogalerij.

See also:  Hoe Bewerk Ik Een Video?

Waarom kan ik mijn profielfoto niet veranderen?

Je kunt een aantal dingen proberen als je problemen ervaart bij het wijzigen van je profielfoto: Als je de mobiele Facebook-app gebruikt, controleer je of je de nieuwste versie gebruikt. Als je de mobiele Facebook-app gebruikt, sluit je de app om deze vervolgens weer te openen.

Wie kan mijn profielfoto zien op WhatsApp?

Wie kan mijn profielfoto zien?

 • Open WhatsApp.
 • Tik op een Android-telefoon op het pictogram ‘Menu’.
 • Tik op het tabblad Instellingen > Account > Privacy.
 • Tik op Profielfoto.
 • Kies wie uw profielfoto mag zien: Iedereen (iedereen met WhatsApp), Mijn contacten (alleen de door u opgeslagen contactpersonen) of Niemand.
 • Wat is een mooie profielfoto?

  Zorg ervoor dat het gezicht goed te zien is

  Soms is het gezicht veel te klein in beeld en is het juist de omgeving die goed getoond wordt. Hierdoor heeft iemand die naar de foto kijkt eigenlijk nog steeds geen idee hoe die persoon eruit ziet. Let er dus op dat het gezicht mooi groot in beeld gebracht wordt.

  Hoe kun je zien of iemand op je WhatsApp bekijkt?

  Als je je afvraagt wie je WhatsApp-profiel bekijkt, kun je die informatie niet zien. WhatsApp houdt geen logboeken bij van wie wiens profiel heeft bekeken. Profielbezoeken worden niet geteld of weergegeven.

  Wat is mijn profielfoto?

  Klassieke ervaring voor mobiele browser

  Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Tik op je profielfoto en vervolgens op Profielfoto wijzigen. Kies een foto of voeg een kader toe. Selecteer de foto die je wilt gebruiken en tik vervolgens op Deze foto gebruiken.

  See also:  Hoe Kan Ik Het Bestand Van Een Foto Kleiner Maken?

  Hoe zet je een foto op je status?

  Maak en stuur een statusupdate

  1. Open WhatsApp > tik op Status.
  2. Tik op: Camera of op Mijn status om een foto te maken, een video op te nemen of een GIF te kiezen. Of kies een bestaande foto, video of GIF uit het menu. Je kunt ook een onderschrift toevoegen of de foto, video of GIF bewerken.
  3. Tik op Stuur.

  Wie kan mijn profielfoto zien WhatsApp?

  Tik op het tabblad Instellingen > Account > Privacy. Tik op Profielfoto. Kies wie uw profielfoto mag zien: Iedereen (iedereen met WhatsApp), Mijn contacten (alleen de door u opgeslagen contactpersonen) of Niemand.

  Waarom zie je soms geen profielfoto op WhatsApp?

  Er is een tijdelijk netwerkprobleem. Jij of de andere gebruiker hebben de privacyinstellingen voor de profielfoto of de functie Laatst gezien gewijzigd. Jij en de andere gebruiker moeten allebei jullie contacten opnieuw synchroniseren. Je bent geblokkeerd door dit contact.

  Waarom is mijn profielfoto wazig op WhatsApp?

  Een foto kan onscherp zijn als WhatsApp de foto niet langer kan vinden op je telefoon of SD-kaart. Dit is meestal het geval wanneer de foto is verwijderd. Zo bewaar je automatisch foto’s op je telefoon: Android: Open WhatsApp > Tik op Meer opties > Instellingen > Chats > Schakel Media-instellingen in.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.