Hoe Verander Je De Foto Van Je Spotify Afspeellijst?

Geef je Spotify-afspeellijst een eigen foto

 • De afspeellijst selecteren Open Spotify, ga naar je afspeellijsten en selecteer de afspeellijst waar je de afbeelding van wil wijzigen;
 • Verander de afbeelding Klik rechtsboven in de hoek op de drie puntjes en kies Playlist bewerken. Druk daarna op Afbeelding bewerken en selecteer Foto maken of Foto kiezen.
 • Kies je eigen foto Kies een foto uit je galerij of maak ter plekke een plaatje.
 • Hoe pas ik de afbeelding van een afspeellijst in Spotify aan?

  1. Open de Spotify-app op je smartphone; Zoek de afspeellijst op waar je een nieuwe afbeelding bij wil plaatsen.
  2. Tik op de drie puntjes; Kies voor ‘Playlist bewerken’
  3. Tik op de afspeellijst-afbeelding; Kies voor ‘Foto maken’ of ‘Foto kiezen’

  Welke artiesten kun je volgen in Spotify?

  Je favoriete artiesten kun je volgen in Spotify. Dan krijg je bericht als ze een nieuw album of nummer uitbrengen of in de buurt optreden. Selecteer een artiest en kies Volgen. Klik onder Bibliotheek op Artiesten om te bekijken welke artiesten je allemaal volgt.

  Hoe kan ik lokale bestanden beluisteren via Spotify?

  Lokale bestanden beluisteren via Spotify. In de menubalk aan de linkerkant zie je lokale bestanden. In deze lijst importeert Spotify automatisch alle muziekbestanden die al op je computer aanwezig zijn in de map mijn muziek en Apple Music. Wil je meer lokale bestanden toevoegen, klik dan op bewerken en vervolgens op voorkeuren.

  Hoe kun je een album aanleggen in Spotify?

  In Spotify kun je je eigen platenverzameling aanleggen. Op een mobiel: als je een album gelesecteerd hebt, klik je op het hartje rechtsboven. Op een computer:Als je een album geselecteerd hebt, klik je op de drie puntjes en kies je Opslaan in bibliotheek. Je vindt de albums terug onder het kopje Albums.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.