Hoe Verander Ik Mijn Whatsapp Foto?

Je profielfoto bewerken

 • Open WhatsApp > tik op Meer opties > Instellingen.
 • Tik op je profielfoto.
 • Tik op Galerij om een bestaande foto te kiezen of Camera om een nieuwe foto te nemen.
 • Als je een bestaande profielfoto hebt, kun je de Foto verwijderen.
 • Hoe u uw profielfoto op WhatsApp kunt wijzigen Het eerste dat we gaan zien, is hoe je je eigen foto op WhatsApp kunt wijzigen. Open hiervoor de berichtentoepassing op uw telefoon en klik vervolgens op Meer opties > Instellingen.

  Hoe tik ik op een foto in WhatsApp?

  Tik op WhatsApp. Tik rechtsonder op Instellingen. Tik op de ingestelde foto of het icoontje van een poppetje. Tik op Voeg foto toe of Bewerk > Bewerk. Tik op Kies foto. Tik op Filmrol of een van de andere mappen. Tik op de gewenste foto. In de cirkel staat het deel van de foto dat wordt getoond in uw profiel.

  Hoe kan ik een profielfoto WhatsApp instellen?

  Profielfoto WhatsApp instellen (iPhone) Tik op WhatsApp. Tik rechtsonder op Instellingen. Tik op de ingestelde foto of het icoontje van een poppetje. Tik op Voeg foto toe of Bewerk > Bewerk. Tik op Kies foto. Tik op Filmrol of een van de andere mappen. Tik op de gewenste foto.

  Waar vind je de profielfoto’s van je vrienden in WhatsApp?

  Ga naar de volgende map: / apparaat / sdcard / WhatsApp / Profile Pictures. Hier vindt je de profielfoto’s die de app heeft opgeslagen. Als de foto’s van je vrienden hier niet zijn, ga dan terug naar WhatsApp en open het. Het enige wat je hoeft te doen is op hun naam tikken op de top van een chat en vervolgens op hun profielfoto pictogram.

  See also:  Hoe Maak Je Watermerk Op Foto?

  Hoe kan ik mijn foto veranderen op WhatsApp?

  Profielfoto wijzigen (Android)

  1. Tik op WhatsApp.
  2. Tik op het pictogram met de drie puntjes.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op de ingestelde foto of het icoontje van een poppetje.
  5. Tik op de afbeelding van de camera.
  6. Tik op Galerij.
  7. Tik op de map waarin de foto staat.
  8. Tik op de foto.

  Hoe kan ik mijn profiel foto veranderen?

  Tik op of op je profielfoto rechtsonder om naar je profiel te gaan. Tik op Profiel bewerken. Tik op Profielfoto wijzigen en selecteer vanaf waar je je foto wilt importeren. Tik op Klaar (iPhone) of (Android) nadat je je wijzigingen hebt aangebracht.

  Hoe verander ik mijn profielfoto op mijn mobiel?

  Op de Android en iOS apps:

  1. Tik onderaan op het Profiel tabblad (gezichtsicoon).
  2. Tik op het potlood naast de profielfoto. Je kunt ook op Instellingen tikken en dan op ‘Wijzig avatar’.
  3. Je kunt een foto maken met de camera van je apparaat of een foto kiezen uit je fotogalerij.

  Hoe sla ik een profielfoto op van WhatsApp?

  Foto/video opslaan ( Android -telefoon) Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes. Tik op Instellingen. Tik op Data- en opslaggebruik. Tik onder ‘Media automatisch downloaden’ op uw keuze.

  Hoe verander ik mijn profielfoto op mijn Samsung telefoon?

  Op de Android en iOS apps:

  Tik onderaan op het Profiel tabblad (gezichtsicoon). Tik op het potlood naast de profielfoto. Je kunt ook op Instellingen tikken en dan op ‘Wijzig avatar’. Je kunt een foto maken met de camera van je apparaat of een foto kiezen uit je fotogalerij.

  See also:  Welk Objectief Voor Welke Foto?

  Waarom kan ik mijn profielfoto niet veranderen?

  Je kunt een aantal dingen proberen als je problemen ervaart bij het wijzigen van je profielfoto: Als je de mobiele Facebook-app gebruikt, controleer je of je de nieuwste versie gebruikt. Als je de mobiele Facebook-app gebruikt, sluit je de app om deze vervolgens weer te openen.

  Waarom zie je soms geen profielfoto op WhatsApp?

  Er is een tijdelijk netwerkprobleem. Jij of de andere gebruiker hebben de privacyinstellingen voor de profielfoto of de functie Laatst gezien gewijzigd. Jij en de andere gebruiker moeten allebei jullie contacten opnieuw synchroniseren. Je bent geblokkeerd door dit contact.

  Waar staan mijn WhatsApp foto’s Samsung?

  Op je Samsung of Android telefoon kun jij zelf kiezen of WhatsApp foto’s wel of niet automatisch mag opslaan: Open WhatsApp op je mobiel. Tik nu op de meer opties drie-puntjes rechts bovenaan en kies Instellingen. Tik nu op Data- en opslaggebruik.

  Kan iedereen mijn profielfoto zien?

  Je huidige profielfoto en omslagfoto zijn openbaar en kunnen dus door iedereen op en buiten Facebook worden bekeken. Meer informatie over het toevoegen of wijzigen van je profielfoto of omslagfoto.

  Hoe zet je een foto op je status?

  Maak en stuur een statusupdate

  1. Open WhatsApp > tik op Status.
  2. Tik op: Camera of op Mijn status om een foto te maken, een video op te nemen of een GIF te kiezen. Of kies een bestaande foto, video of GIF uit het menu. Je kunt ook een onderschrift toevoegen of de foto, video of GIF bewerken.
  3. Tik op Stuur.
  See also:  Wanneer Eerste Foto?

  Waarom zie je soms geen profielfoto op WhatsApp?

  Er is een tijdelijk netwerkprobleem. Jij of de andere gebruiker hebben de privacyinstellingen voor de profielfoto of de functie Laatst gezien gewijzigd. Jij en de andere gebruiker moeten allebei jullie contacten opnieuw synchroniseren. Je bent geblokkeerd door dit contact.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.