Hoe Maak Je Een Foto Rond In Word?

Klik op het afbeelding icoontje in de cirkel en voeg een foto toe; Verplaats de foto indien nodig door naar Opmaak > Bijsnijden te gaan. Op deze manier kun je binnen enkele seconden een foto rond uitsnijden en bijvoorbeeld gebruiken als profielfoto. Je kunt deze SmartArt functie ook in Word gebruiken en dan de bovenstaande stappen volgen.
Klik op Hulpmiddelen voor afbeeldingen > Opmaak en klik in de groep Grootte op de pijl onder Bijsnijden. Selecteer Bijsnijden op vorm in het menu dat verschijnt en klik vervolgens op de vorm waarop u wilt bijsnijden. De vorm wordt onmiddellijk op de afbeelding toegepast.

Hoe maak je een ronde foto?

Klik op het uitsnij gereedschap Trek hiermee een vierkant om je ronde beeld. Als je de muisknop loslaat zitten er blauwe blokjes aan de hoeken, deze kun je zonodig verslepen om de selectie groter of kleiner te maken. Klik op Enter om de foto uit te snijden.

Hoe maak je een foto rond uitsnijden?

Kies Open afbeelding van computer en open de foto die je rond wilt uitsnijden. Klik op het pijltje achter Beperking en kies Beeldverhouding. Bij Breedte en Hoogte staat nu 1. Hiermee kun je een ronde selectie maken. Klik en sleep over de foto om een cirkel om je onderwerp te trekken.

Hoe invoegen van een afbeelding in een vorm?

Een afbeelding invoegen in een vorm Klik op de vorm waaraan u een afbeelding wilt toevoegen. Klik in de groep Vormstijlen van het tabblad Opmaak op de pijl naast Opvulling van vorm. Klik in de map of locatie met de afbeelding die u wilt gebruiken op het bijbehorende afbeeldingsbestand en klik vervolgens op Invoegen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.