Hoe Knip Je Een Foto In Word?

Om een foto in Microsoft Word bij te snijden, opent u het Word-document, voegt u een afbeelding toe (Invoegen > Afbeeldingen) en selecteert u vervolgens de foto door erop te klikken. Ga vervolgens naar het tabblad ‘Opmaak’, dat verschijnt nadat u de afbeelding hebt geselecteerd. Klik vervolgens in de groep ‘Grootte’ op ‘Bijsnijden’.
Een afbeelding bijsnijden

 1. Selecteer de afbeelding die u wilt bijsnijden.
 2. Selecteer op het lint het tabblad Afbeelding.
 3. Selecteer de pijl naar beneden naast de optie Bijsnijden.
 4. Wijs met de muis een bijsnijdgreep aan en sleep naar binnen om de marge van de afbeelding te knippen.

Hoe kun je een foto bijsnijden?

Foto bijsnijden

 1. Open de app Foto’s.
 2. Klik op een foto.
 3. Klik rechtsboven op Bewerken en maken > Bewerken.
 4. Klik op Bijsnijden en draaien.
 5. Klik op één van de witte bolletjes in de hoeken van de foto en houd de muisknop ingedrukt.
 6. Sleep het witte bolletje naar binnen toe tot u de gewenste uitsnede hebt.

Hoe kan je knippen in Word?

Probeer het zelf

 1. Knippen. Selecteer Knippen. of druk op Ctrl + X.
 2. Plakken. Selecteer Plakken. of druk op Ctrl + V. Opmerking: Plakken gebruikt alleen uw laatst gekopieerde of geknipte item.
 3. Kopiëren. Selecteer Kopiëren. of druk op Ctrl + C.

Hoe een afbeelding rond uitsnijden?

Foto rond uitsnijden en een rand toevoegen

 1. Ga naar Pixlr Editor.
 2. Kies Open beeld en open de foto die je rond wilt uitsnijden.
 3. Klik op het selectie gereedschap.
 4. Klik bovenaan bij Type: op de cirkel.
 5. Houd de Shift-toets ingedrukt.

Hoe knip je iets uit in Paint?

1 Selecteer het gebied, de laag of het object dat u wilt knippen. 2 Kies Bewerken > Knippen. U kunt ook knippen door op Ctrl + X te drukken. 1 Selecteer het gebied, de laag of het object dat u wilt kopiëren.

See also:  Hoe Download Ik Een Video Van Youtube?

Hoe knip je iets?

Nu kunt u de tekst kopiëren of knippen:

 1. Gebruik de sneltoets Ctrl+C om te kopiëren. (Druk op Ctrl, houd de toets ingedrukt en druk op de C. Laat de toetsen daarna los.)
 2. Gebruik de sneltoets Ctrl+X om te knippen. (Druk op Ctrl, houd de toets ingedrukt en druk op de X. Laat de toetsen daarna los.)

Hoe werkt het Knipprogramma?

Als je voor een venster knipsel kiest, maakt het Knipprogramma een schermopname van het venster dat op dat moment geopend is. Als laatste kun je kiezen voor het vastleggen van het volledig scherm. Alles wat er op dat moment op het beeldscherm te zien is, wordt vastgelegd. Ook deze vormen zijn allemaal weer te bewerken.

Hoe knip je een rondje?

Knip de punt er zodanig over het kortste stukje af dat de linkerkant en de rechterkant even lang zijn (knip het eventueel een beetje in een boogje af, zodat het nog meer een cirkel wordt). Wanneer je de lap uitvouwt zal het (nagenoeg) een cirkel zijn.

Hoe afbeelding in cirkel PowerPoint?

Afbeelding rond maken in PowerPoint

Open je PowerPoint en ga naar Invoegen > SmartArt; Kies de optie Afbeelding in de lijst met SmartArt graphics en kies voor het tweede schema (één grote cirkel met drie kleine cirkels aan de rechterkant);

Wat is knippen en aantekenen?

Microsoft heeft hier een handige tool voor: knippen en aantekenen. Met deze tool kan je het gehele scherm of een gedeelte van het scherm vastleggen. Eigenlijk net zoals een ‘screenshot’ op je mobiel. Dit knipsel kan je daarna kopiëren, plakken, bewerken en opslaan.

See also:  Hoe Neem Je Een Video Op?

Hoe kun je kopiëren in Paint?

Kies Bewerken > Kopiëren speciaal > Samengevoegd kopiëren om alle lagen van het geselecteerde gebied te kopiëren. U kunt ook drukken op Ctrl + C om de actieve laag te kopiëren of op Ctrl + Shift + C om samengevoegde lagen te kopiëren. Kies Bewerken > Plakken als nieuwe afbeelding.

Hoe maak je de achtergrond transparant in Paint?

Selecteer de afbeelding waarin u transparante gebieden wilt maken. Klik op Hulpmiddelen voor afbeeldingen > Kleuren wijzigen > Doorzichtige kleur instellen. Klik in de afbeelding op de kleur die u transparant wilt maken.

Hoe snij je een foto bij in Photoshop?

Open een afbeelding in Photoshop Elements. Ga in de modus Expert naar het gedeelte Wijzigen in de werkbalk en selecteer de tool Uitsnijden met perspectief. Teken een selectiekader of grens om het object waarvan u tijdens het uitsnijden van de foto het perspectief wilt corrigeren en snijd dat gebied uit.

Hoe knip je een foto op Iphone?

Nadat u de foto of video hebt gemaakt, opent u deze in de Foto’s-app en tikt u op ‘Wijzig’. Nu kunt u deze bijsnijden, de hoek en de belichting aanpassen, een filter toevoegen en andere aspecten aanpassen. Kies een aanpassing, zoals ‘Helderheid’ of ‘Verzadiging’ en schuif om de sterkte en intensiteit ervan te wijzigen.

Hoe knippen in Canva?

Dubbelklik op een afbeelding om deze snel en makkelijk bij te snijden. Dubbelklik op de foto of selecteer deze en klik op de knop ‘Bijsnijden’. Wij tekenen dan een vak om het deel dat wordt bijgesneden.

Waarom Canva gebruiken?

Canva is een online designplatform waarmee je onder andere graphics kan maken voor sociale media, presentaties kan voorbereiden en huisstijlen kan ontwerpen! Doordat de tool volledig online is kan je het flexibel inzetten op verschillende apparaten, zodat je altijd en overal bij je designs kan!

Leave a Comment

Your email address will not be published.