Hoe Kan Je Een Youtube Video Downloaden?

Het klinkt misschien heel voor de hand liggend, maar als je een YouTube-video wilt downloaden, moet je eerst naar de desbetreffende YouTube-video gaan. Ga dus naar YouTube.com en zoek de video op die je wilt downloaden. Stap 2: Kopieer de YouTube-URL Wanneer je naar de YouTube video bent gegaan, kopieer je de URL.
Een video downloaden Ga naar de video die je wilt downloaden op het tabblad Home of de pagina met zoekresultaten. Tik op de videothumbnail. Kies de videokwaliteit waarin je de video wilt downloaden en tik op Downloaden.
Open de YouTube-app en tik een video aan; Tik op het download-icoon onder de videospeler; Selecteer de videokwaliteit en de download gaat automatisch van start; Zodra het blauwe vinkje verschijnt is de video gedownload en kun je ‘m offline bekijken. YouTube Premium kost 11,99 euro per maand en de eerste drie maanden zijn gratis.

Hoe kan ik een video van YouTube downloaden op een computer?

Video van YouTube downloaden op een computer Ga op YouTube naar de video die je wilt opslaan. Ga naar het webadres van de video (bovenaan in de adresbalk), selecteer het, en kopieer het (door tegelijkertijd de Ctrl-toets en de C-toets in te drukken). Open in een nieuw venster 2Conv.com.

Hoe kan ik muziek downloaden van YouTube?

Muziek downloaden van YouTube via een site als 2conv.com gaat als volgt: Ga naar YouTube en zoek de muziekvideo waarvan u de muziek graag zou willen downloaden. (we gebruiken Sweet Child Of Mine van Guns N’ Roses als voorbeeld) Selecteer de gewenste muziekvideo in de zoekresultaten.

See also:  Hoe Moet Ik Video Downloaden Van Youtube?

Hoe maak je een video op YouTube opslaan?

Ga op YouTube naar de video die je wilt opslaan. Ga naar het webadres van de video (bovenaan in de adresbalk), selecteer het, en kopieer het (door tegelijkertijd de Ctrl-toets en de C-toets in te drukken). Open in een nieuw venster 2Conv.com.

Hoe kan ik gratis YouTube filmpjes downloaden?

 1. Installeer 4K Video Downloader. Om YouTube video’s te downloaden naar een Windows-computer, begin je met het downloaden en installeren van 4K Video Downloader (opens in new tab).
 2. Kopieer en plak de video URL.
 3. Kies de kwaliteit en de opmaak.
 4. Download de YouTube video.
 5. Probeer Smart Mode.

Wat is de beste gratis YouTube Downloader?

4K Video Downloader is de beste gratis tool die je kan vinden voor snelle, zorgeloze YouTube-downloads. Het is eenvoudig in gebruik, zeer aanpasbaar en reclamevrij. Daarnaast bevat het geen gebundelde extra software.

Hoe kan ik MP4 downloaden van YouTube?

Om een video te downloaden die je zelf hebt geüpload, ga je in YouTube naar Videobeheer, en klik je op het pijltje naar beneden naast Bewerken bij de video die je wilt downloaden. Daar zie je de optie Mp4 Downloaden. Je downloadt de video dan automatisch op de hoogste kwaliteit.

Hoe download je een YouTube video van iemand anders?

In youtube ga je zoeken naar de video die je wenst te downloaden. Nu selecteer en kopieer je het webadres die leidt tot de video op youtube.com. Kopieer nu het webadres die je zojuist hebt geselecteerd in de Youtube downloader app. Nu kan je de kwaliteit selecteren die je wil downloaden.

See also:  Hoe Plaats Ik Een Foto Op Instagram?

Waarom kan ik geen YouTube downloaden?

De sterkte van je internetverbinding controleren

Voor videodownloads is een goede internetverbinding vereist. Controleer of je apparaat verbonden is met een wifi-netwerk van minimaal 3 Mbps of een mobiel netwerk dat 3G-, 4G- of LTE-snelheden ondersteunt. Voor een mobiel netwerk heb je ook een databundel nodig.

Wat is YouTube Downloader?

Een YouTube Downloader is een software waarmee je Youtube video’s kan converteren en downloaden zodat je ze kan opslaan in het formaat dat jij wilt. Zo kun je de nieuwste muziek video’s downloaden en omzetten naar een mp3 bestand of je favoriete video’s downloaden en opslaan als een video bestand.

Hoe maak je van een YouTube filmpje een mp3 bestand?

Met de website www.clipconverter.cc heb je zo al je favoriete filmpjes van YouTube als mp3. Een live-versie, een soundtrack, alles is mogelijk. Kopieer eerst de link van het filmpje vanuit YouTube. Daarna ga je naar ClipConverter.

Hoe films downloaden op PC?

TV serie of film downloaden op Netflix

 1. Open het menu in de linkerbovenhoek en klik op Mijn downloads.
 2. Klik op Zoek een downloadbare titel.
 3. Selecteer je favoriete film of serie.
 4. Druk op de neerwaartse pijl om te downloaden.
 5. Ga terug naar Mijn downloads en begin met kijken.

Hoe kan je YouTube kijken zonder internet?

Met YouTube Go bekijk je je favoriete YouTube-video’s offline. YouTube Go laat je offline YouTube-video’s kijken, en gaat zuiniger om met je mobiele data. De app is vanaf nu beschikbaar in meer dan 130 landen, maar werkt ook in Nederland.

See also:  Hoe Foto Minder Mb Maken?

Welke YouTube Converter is veilig?

Uiteraard wil je graag een website die goed werkt en je wilt veilig muziek of filmpjes downloaden. Je wilt natuurlijk geen virus als je een Youtube filmpje download.

 • ByClick Downloader.
 • 4K Download.
 • VideoProc.
 • Converto.
 • YTD Video Downloader.
 • Wondershare UniConverter.
 • MP3 Download.
 • 320 YouTube.
 • Wat is de beste YouTube Converter?

  De YouTube naar MP3 converter bij uitstek is Any Video Converter Free (opens in new tab), een uitgebreid programma dat met elk formaat dat je je kan inbeelden om kan, en video’s direct van YouTube of elk andere populaire videostreamingdienst converteert.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.