Hoe Kan Ik Een Video Van Youtube Downloaden?

Open je webbrowser, zoek de video die je wilt downloaden van YouTube en kopieer de URL van de adresbalk. Keer dan terug naar 4K Video Downloader en klik op de groene ‘Plak Link’ knop linksboven. De software verkrijgt dan informatie over de video en geeft je een keuze aan kwaliteitsopties.
Een video downloaden Ga naar de video die je wilt downloaden op het tabblad Home of de pagina met zoekresultaten. Tik op de videothumbnail. Kies de videokwaliteit waarin je de video wilt downloaden en tik op Downloaden.
Een Youtube-filmpje downloaden is erg gemakkelijk: Ga eerst naar de genoemde website Open vervolgens Youtube in een ander venster Zoek een filmpje en kopieer de url die boven in de adresbalk van je browser verschijnt Plak die url vervolgens in de brede balk op downloadvanyoutube.nl Klik op ‘Downloaden’

Hoe download je een YouTube video van iemand anders?

In youtube ga je zoeken naar de video die je wenst te downloaden. Nu selecteer en kopieer je het webadres die leidt tot de video op youtube.com. Kopieer nu het webadres die je zojuist hebt geselecteerd in de Youtube downloader app. Nu kan je de kwaliteit selecteren die je wil downloaden.

Wat is de beste gratis YouTube Downloader?

4K Video Downloader is de beste gratis tool die je kan vinden voor snelle, zorgeloze YouTube-downloads. Het is eenvoudig in gebruik, zeer aanpasbaar en reclamevrij. Daarnaast bevat het geen gebundelde extra software.

Hoe moet je een filmpje downloaden?

Ga op YouTube naar de video die je wilt opslaan. Ga naar het webadres van de video (bovenaan in de adresbalk), selecteer het, en kopieer het (door tegelijkertijd de Ctrl-toets en de C-toets in te drukken). Open in een nieuw venster 2Conv.com. Klik op MP3 en zet de keuzeselector op MP4.

See also:  Waarom Kan Ik Geen Video Afspelen?

Is het downloaden van een YouTube video legaal?

Mag u die zomaar voor eigen gebruik downloaden? Het antwoord hierop is: nee. De rechten zijn namelijk in handen van de artiest en de bewuste website waarop de video is gepubliceerd. Hoewel u de video dus gratis op YouTube, Facebook of Twitter kunt zien, mag u dus niet ongevraagd een kopie op de pc bewaren.

Waarom kan ik geen YouTube downloaden?

De sterkte van je internetverbinding controleren

Voor videodownloads is een goede internetverbinding vereist. Controleer of je apparaat verbonden is met een wifi-netwerk van minimaal 3 Mbps of een mobiel netwerk dat 3G-, 4G- of LTE-snelheden ondersteunt. Voor een mobiel netwerk heb je ook een databundel nodig.

Hoe video opslaan op PC?

Een bestand opslaan

Of selecteer Bestand > Opslaan als. Geef aan waar u het bestand wilt opslaan. U kunt bestanden opslaan op uw computer, in OneDrive of op een andere locatie.

Hoe zet je een YouTube filmpje op een USB stick?

Wanneer je de YouTube-link gekopieerd hebt ga je naar de website http://www.youtubedownload.nl. Hier plak je vervolgens de YouTube URL van de video die je wilt downloaden, en klik je op ‘Video omzetten! ‘. De video zal nu geconverteerd worden en daarna als download beschikbaar komen en je bent klaar!

Hoe kan ik filmpjes downloaden van internet?

Direct opslaan van internetvideo’s op de computer is vaak niet mogelijk. Daarom zijn er speciale download-programma’s op de markt, zoals Video downloaders en Video capture software. Met software is het mogelijk om alle soorten bewegend beeld – zoals video, games en webcambeelden – op te slaan op te computer.

See also:  Hoe Maken Ze Foto Van De Nek?

Wat is YouTube Downloader?

Een YouTube Downloader is een software waarmee je Youtube video’s kan converteren en downloaden zodat je ze kan opslaan in het formaat dat jij wilt. Zo kun je de nieuwste muziek video’s downloaden en omzetten naar een mp3 bestand of je favoriete video’s downloaden en opslaan als een video bestand.

Hoe maak je van een YouTube filmpje een mp3 bestand?

Met de website www.clipconverter.cc heb je zo al je favoriete filmpjes van YouTube als mp3. Een live-versie, een soundtrack, alles is mogelijk. Kopieer eerst de link van het filmpje vanuit YouTube. Daarna ga je naar ClipConverter.

Hoe kan ik een YouTube filmpje omzetten naar mp3?

Hoe YouTube naar mp3 converteren

 1. Download en installeer de 4K YouTube naar MP3 applicatie.
 2. Kopieer de videolink uit de browser.
 3. Druk op ‘Plak URL’ in de 4K YouTube naar mp3-applicatie.
 4. Nu moet je enkel nog wachten tot de download volledig is.
 5. Je vindt het mp3-bestand in de uitvoermap.

Hoe kun je downloaden?

Een bestand downloaden

 1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
 2. Ga naar de webpagina waar je een bestand wilt downloaden.
 3. Tik op het bestand dat je wilt downloaden en houd dit vast. Tik daarna op Link downloaden of Afbeelding downloaden. Voor sommige video- en audiobestanden tik je op Downloaden.

Hoe kan je YouTube kijken zonder internet?

Met YouTube Go bekijk je je favoriete YouTube-video’s offline. YouTube Go laat je offline YouTube-video’s kijken, en gaat zuiniger om met je mobiele data. De app is vanaf nu beschikbaar in meer dan 130 landen, maar werkt ook in Nederland.

See also:  Wat Is De Beste Video Editor?

Hoe YouTube filmpje downloaden op Mac?

YouTube video snel downloaden

Een link die begint met www.youtube.com/watch verander je dus in www.ssyoutube.com/watch. Druk op Enter en je belandt op de website van SaveFrom. Met een klik op ‘download video in browser’ en ‘Download’ staat de video (in HD) in de Downloads-map op je Mac.

Hoe moet je een link kopieren op YouTube?

YouTube-kanalen delen

 1. Ga naar de kanaalpagina.
 2. Kopieer de URL in de adresbalk van de browser.
 3. Plak de URL op de plek waar je deze wilt delen.

Hoe veilig is 2conv Com?

Zeer goed! Het hebben van een beveiligde verbinding is een goed begin, maar de verbinding is pas echt veilig als er gebruik wordt gemaakt van de meest actuele beveiligingsstandaarden.

Hoe sla je een YouTube filmpje op iPhone?

Open de YouTube-app op je iPhone of iPad. Zoek je favoriete video en open hem. Net onder de titel van de video staat een knoppenbalk. Veeg deze naar links en tik op ‘Downloaden’.

Hoe kan ik een bestand downloaden?

Een bestand downloaden

 1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
 2. Ga naar de webpagina waar je een bestand wilt downloaden.
 3. Tik op het bestand dat je wilt downloaden en houd dit vast. Tik daarna op Link downloaden of Afbeelding downloaden. Voor sommige video- en audiobestanden tik je op Downloaden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.