Hoe Kan Ik Een Video Uploaden Op Youtube?

Om video’s online te zetten op YouTube moet je eerst account hebben voor het platform. Dit kun je doen door rechtsboven op ‘Sign In’ te klikken. Heb je al een account van Google, dan kun je meteen beginnen met het uploaden van de video. Vergeet niet eerst een kanaal aan te maken.
Video’s uploaden in YouTube Studio

 1. Log in bij YouTube Studio.
 2. Klik rechtsboven op MAKEN. Video’s uploaden.
 3. Selecteer het bestand dat je wilt uploaden.

Waarom kan ik geen video uploaden op YouTube?

De foutmelding kan ook verschijnen bij verminderde uploadsnelheden. Probeer de video op je apparaat af te spelen en zorg dat je een ondersteund bestandstype gebruikt. Upload het bestand daarna opnieuw. Probeer je video te uploaden via een ander platform als het probleem zich blijft voordoen.

Hoe upload je een video op YouTube via telefoon?

YouTube-app voor Android

 1. Open de YouTube-app.
 2. Tik op Maken. Een video uploaden.
 3. Selecteer het bestand dat je wilt uploaden en tik op VOLGENDE. Je video wordt geüpload als Short als deze maximaal 60 seconden is en een vierkante of verticale beeldverhouding heeft. Meer informatie.

Is een YouTube kanaal gratis?

YouTube kanalen zijn gratis te maken, en erg eenvoudig om mee te beginnen. Er zijn geen kosten voor het hosten op de website, maar er kunnen wel andere kosten komen kijken bij het maken van video’s.

Hoe lang mag een filmpje op YouTube zijn?

De limiet voor je videolengte verhogen

Je kunt standaard video’s uploaden die maximaal vijftien minuten duren. Met een geverifieerd account kun je video’s uploaden die langer zijn dan vijftien minuten. Zo verifieer je je Google-account: Open de mobiele YouTube-app.

See also:  Welke Foto Op Cv?

Wat mag je op YouTube zetten?

Ze mogen dus geen video’s uploaden die ze zelf niet hebben gemaakt, of geen inhoud in hun video’s gebruiken waarop een auteursrecht rust, denk aan muzieknummers, fragmenten uit programma’s met auteursrecht, of video’s die door andere gebruikers werden gemaakt, zonder daar eerst toestemming voor te hebben.

Hoe lang duurt het uploaden van een video op YouTube?

De upload kan een paar minuten tot een paar uur in beslag nemen. Als je upload lijkt vast te lopen of erg lang duurt, kan dit de volgende oorzaken hebben: Bestandstype en -grootte: Het bestandstype en de video-indeling bepalen de grootte van je video.

Hoe kun je geld verdienen op YouTube?

De voornaamste manier om geld met YouTube te verdienen zijn advertentie-inkomsten. Hiervoor moet je je YouTube-account koppelen aan een AdSence-account. Je krijgt pas geld overgemaakt vanaf 70 euro aan inkomsten. Let op: je moet 18 jaar zijn of handlichting hebben om een AdSense-account aan te maken.

Hoe maak ik mijn eigen YouTube kanaal?

Een persoonlijk kanaal maken

 1. Log in bij YouTube op een computer of op de mobiele site.
 2. Klik op je profielfoto. Een kanaal maken.
 3. Je wordt gevraagd een kanaal te maken.
 4. Controleer de gegevens (met de naam en foto van je Google-account) en bevestig dat je het kanaal wilt maken.

Hoe kan ik een video delen?

Een link sturen of delen met andere apps

 1. Open de Google Foto’s-app. op je mobiele apparaat.
 2. Selecteer een foto, album of video.
 3. Tik op Delen.
 4. Selecteer onder ‘Delen via app’ een andere app om mee te delen. Veeg naar links om meer apps te vinden.
 5. Als je een link wilt maken en delen, tik je op Link maken.
See also:  Hoe Maak Je Watermerk Op Foto?

Wat kost een eigen YouTube kanaal?

Zoals we van Youtube gewend zijn is het gebruik voor particulieren gratis, ook een kanaal aanmaken kost niks. Breng een bezoekje aan www.youtube.com en log daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Hoe bereik je meer mensen op YouTube?

Als je deze acht tips volgt, zal je gegarandeerd meer succes hebben.

 1. Maak de titels van je video’s sterker.
 2. Gebruik ook miniatuurbeelden die opvallen.
 3. Maak overal reclame voor je YouTube-kanaal.
 4. Werk samen met andere YouTubers.
 5. Vraag je kijkers om abonnee te worden.
 6. Volg de laatste trends op YouTube.

Wat zijn de kosten van YouTube?

YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video’s kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties.

Hoe moet je je YouTube account verifiëren?

Je wordt gevraagd een telefoonnummer op te geven om je kanaal te verifiëren. Daarna krijg je een verificatiecode via een sms of een telefoontje naar dit telefoonnummer. Nadat je je account hebt geverifieerd, kun je: Video’s uploaden die langer dan vijftien minuten duren.

Hoe kan ik een grote video versturen?

Met de mobiele Dropbox-app kun je elk groot bestand, inclusief grote videobestanden, versturen via een gedeelde link. Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail? Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken.

Hoeveel opslag heeft YouTube?

De schatting is dat er op Youtube 357 Petabyte aan videobestanden staat. Dat is 357 duizend Terabyte en dat is weer gelijk aan 357 miljoen Gigabyte. Stel ze gebruiken harde schijven waar 4 Terabyte op kan, dan zouden ze ongeveer 90.000 harde schijven moeten hebben.

See also:  Welk Formaat Foto Instagram?

Hoe lang duurt HD verwerken Youtube?

De verwerking van de hoge resoluties voor een 4K-video met een framesnelheid van 30 fps en een duur van 60 minuten kan tot 4 uur in beslag nemen. Voor een 4K-video met een framesnelheid van 60 fps is nog meer tijd nodig.

Kan geen video afspelen fout 5?

Wanneer een persoon zijn browser verandert, kan de fout al dan niet verdwijnen. Soms is Chrome niet compatibel met het afspelen van films die zijn geïmporteerd uit Google Drive, en soms is het de video zelf die het probleem veroorzaakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.