Hoe Kan Ik Een Foto Opslaan Als Pdf?

Open het beeldbestand in Windows Picture en Fax Viewer. Als het uw standaard programma, dubbelklikt u op de afbeelding in Windows Verkenner en het zal u rechtstreeks in het programma. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding. Selecteer ‘ Converteren naar Adobe PDF. ‘ De afbeelding zal direct om te zetten in een afzonderlijk PDF-bestand.
Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep bestanden naar de dropzone. Selecteer het afbeeldingsbestand dat je wilt converteren naar PDF. Nadat je het bestand hebt geüpload, wordt het automatisch geconverteerd naar PDF. Download je gecomprimeerde PDF-bestand of meld je aan om het PDF-bestand te delen.
Klik op Opslaan als pdf. Deze optie vind je in het uitklapmenu. Je opent nu een venster waarin je je afbeelding (en) kunt opslaan als pdf-bestand.

Hoe maak je een PDF-bestand van een foto?

Selecteer de foto’s die u wilt delen. Selecteer Delen > PDF-presentatie. Geef de bestandsgrootte en kwaliteit op voor de geëxporteerde bestanden. Wanneer u hogere waarden opgeeft, neemt de grootte van het PDF-bestand overeenkomstig toe.

Hoe kun je iets opslaan als PDF?

Als het bestand niet is opgeslagen, selecteert u Bestand > Opslaan als. Selecteer Bladeren om de locatie op de computer te kiezen waar u het bestand wilt opslaan. Selecteer PDF in de vervolgkeuzelijst. Selecteer Opslaan.

Hoe maak je van een foto een PDF op iPhone?

Dit werkt als volgt: Open het document dat je wilt bekijken, bijvoorbeeld een foto of webpagina. Tik op de deelknop en tik op het oranje Boeken-icoon. Er wordt nu een PDF aangemaakt, die je in iBooks kunt bekijken.

See also:  Wat Is De Afmeting Van Een Normale Foto?

Hoe maak je een PDF-bestand?

PDF-bestanden maken: Open Acrobat en kies “Gereedschappen” > “PDF maken”. Selecteer waarvan je een PDF wilt maken: één bestand, meerdere bestanden, gescande documenten of een andere optie. Klik afhankelijk van het type op “Maken” of “Volgende”.

Hoe maak ik een PDF op mijn iPhone?

Een PDF maken met je iPhone

 1. Open het document dat je naar PDF wilt omzetten, bijvoorbeeld een webpagina of e-mail.
 2. Tik op het deelicoon en kies Druk af.
 3. Let op: druk je vingertoppen op het document en maak een ‘inzoom’ beweging.
 4. En dit PDF-document kan je dan vervolgens opslaan of delen.

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Waarom kan ik geen PDF opslaan? Omdat de PDF-auteur lokaal opslaan heeft uitgeschakeld wegens beveiliging, auteursrechtbescherming of andere redenen. Als u de PDF wilt opslaan, neemt u contact op met de auteur en vraagt u deze om lokaal opslaan in te schakelen.

Hoe maak ik een PDF bestand van een mail?

Een bericht opslaan als een PDF-bestand

 1. Open het bericht dat u wilt opslaan en klik op het tabblad Bestand op Afdrukken.
 2. Kies microsoft afdrukken naar PDF in de vervolgkeuzekeuzebalk Printer.
 3. Kies Afdrukken.
 4. Kies in het vak Afdrukuitvoer opslaan als een map voor uw PDF en voer een bestandsnaam in.

Hoe maak je een PDF bestand op je telefoon?

op uw telefoon. Tik op het tabblad Bestand op Afdrukken. Als dit nog niet is geselecteerd, tikt u in de vervolgkeuzelijst op Opslaan als PDF en vervolgens op Opslaan. Tik op Opslaan.

Hoe krijg ik PDF bestanden op mijn iPad?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.

See also:  Welke Tijd Instagram Foto Plaatsen?

Wat voor bestand is een foto op iPhone?

Je iPhone en iPad slaan de foto’s en filmpjes die je maakt standaard op in het HEIF-format. Dit kan alleen niet door elk apparaat worden bekeken. In dit artikel leggen we uit hoe je op je iPhone, iPad of Mac het formaat van zo’n foto kunt wijzigen.

Is PDF gratis?

Met onze gratis Acrobat Reader-software kun je PDF-bestanden bekijken, ondertekenen en annoteren, en er samen met anderen aan werken. Probeer ook onze PDF-editor en -converter Acrobat Pro om je PDF’s makkelijk te bewerken en naar bestandsindelingen zoals Excel en Word te converteren.

Waarom kan ik mijn Word document niet als PDF opslaan?

Ga in het Word-document naar Bestand > Afdrukken en kies de optie Microsoft Print to PDF. Upload het document naar OneDrive, open het in de webversie van Word en klik vervolgens op Bestand > Opslaan als > Downloaden als PDF.

Hoe maak je PDF op telefoon?

op uw telefoon. Tik op het tabblad Bestand op Afdrukken. Als dit nog niet is geselecteerd, tikt u in de vervolgkeuzelijst op Opslaan als PDF en vervolgens op Opslaan. Tik op Opslaan.

Hoe kan ik een Excel bestand opslaan als PDF?

Excel-tip: opslaan en verzenden als PDF

 1. Kies voor >> Bestand.
 2. Kies vervolgens voor >> Opslaan als.
 3. In het vak >> Opslaan als wordt standaard het Excel bestandstype getoond.
 4. Aan de rechterkant van dit vak kun je andere bestandstypen kiezen door op het driehoekje te klikken.
 5. Kies voor >> PDF (*.pdf)
 6. Kies voor >> Opslaan.

Hoe maak je van een PNG een PDF?

Open Adobe en selecteer het PNG-bestand. In Adobe Reader X, open de ‘Bestand’ optie en selecteer ‘Aanmaken PDF Online’. In het rechterpaneel vindt u de optie ‘Toevoegen Bestanden’ en selecteer het PNG-bestand dat u wilt omzetten naar PDF.

Leave a Comment

Your email address will not be published.