Hoe Foto Van Whatsapp Opslaan?

Klik met de rechtermuisknop op de profielfoto en klik vervolgens op Afbeelding opslaan als (hangt af van je webbrowser). 8. Selecteer een locatie op je computer waar je de WhatsApp profielfoto wilt opslaan. 9.

Hoe kan ik de WhatsApp profielfoto opslaan?

WhatsApp zal de profielfoto op volledige grootte weergeven. 7. Klik met de rechtermuisknop op de profielfoto en klik vervolgens op Afbeelding opslaan als (hangt af van je webbrowser). 8. Selecteer een locatie op je computer waar je de WhatsApp profielfoto wilt opslaan. 9. Klik op Opslaan. De WhatsApp profielfoto wordt nu opgeslagen op je computer.

Hoe tik ik op een foto in WhatsApp?

Tik op WhatsApp. Tik rechtsonder op Instellingen. Tik op de ingestelde foto of het icoontje van een poppetje. Tik op Voeg foto toe of Bewerk > Bewerk. Tik op Kies foto. Tik op Filmrol of een van de andere mappen. Tik op de gewenste foto. In de cirkel staat het deel van de foto dat wordt getoond in uw profiel.

Hoe krijg je foto’s en video’s opgeslagen in WhatsApp?

Op Android-telefoons worden de uitgewisselde foto’s en video’s in WhatsApp automatisch opgeslagen in de app Galerij. Is dat niet het geval, zet dan de optie als volgt aan: Open WhatsApp. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes. Tik op Instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.