Hoe Foto Plaatsen Op Pinterest?

Ga naar de pagina met uw prikborden. Klik daarvoor op uw naam. Klik op het plusteken. Klik op Pin maken. Klik in het veld ‘Sleep iets hiernaartoe of klik om te uploaden’. Blader naar de gewenste map en selecteer de foto die u online wilt zetten.

 1. Log in op je Pinterest-account.
 2. Klik op het plusje rechtsonder in het scherm.
 3. Klik op Een pin maken.
 4. Sleep een afbeelding naar het vak of klik op de cirkel met het pijltje-omhoog om een afbeelding te uploaden.
 5. Voeg een titel, beschrijving en bestemmingslink toe.

In dit artikel leer je precies hoe je met je computer of smartphone een foto kunt uploaden (of ‘pinnen’) op Pinterest. Methode 1 Met de Pinterest-app op een iPhone, iPad of Android-telefoon 1 Open Pinterest. De app heeft een witte achtergrond met een rode cirkel erop. In deze cirkel staat een schuingedrukte witte P.

Hoe foto van Pinterest gebruiken?

Eenmaal op Pinterest, mogen Pinterest en haar gebruikers de afbeeldingen (onder andere) gebruiken, weergeven, bewaren, herproduceren, re-pinnen en bewerken op Pinterest. Dat betekent dat de gebruiker een licentie voor gebruik van de geüploade afbeeldingen geeft aan Pinterest en de andere gebruikers.

Hoe sla je iets op in Pinterest?

Een pin bewaren met de browserknop

 • Log in op je Pinterest-account.
 • Ga naar de website waarop de afbeelding die je wilt pinnen te vinden is.
 • Selecteer de afbeelding die je wilt pinnen en klik op Volgende.
 • Klik op Bewaren naast het bord waar je op wilt bewaren.
 • Wat is Pinterest en hoe werkt het?

  Je registreert je op pinterest.com maakt een account aan. Je geeft je interesses op, maakt borden aan en dan kun je alle inspirerende ideeën, tips en mooie afbeeldingen opslaan. Ook voor bedrijven is Pinterest gratis. Door het zakelijk te gebruiken kun je gratis jouw content delen en hiermee gebruikers inspireren.

  See also:  Welke Hoofdstad Ligt Aan De Foto Mac?

  Hoe zet je een foto van Pinterest in je galerij?

  De afbeelding wordt opgeslagen in de galerij van je apparaat.

  1. Tik op de pin die je wilt bewaren.
  2. Tik op de drie puntjes rechtsboven in het scherm.
  3. Tik op Download afbeelding.

  Hoe moet je een foto opslaan?

  Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u als een apart afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op Opslaan als afbeelding. Selecteer in de lijst Opslaan als de gewenste bestandsindeling. Typ in het vak bestandsnaam een nieuwe naam voor de afbeelding of accepteer de voorgestelde bestandsnaam.

  Hoe kan ik een foto downloaden?

  Je foto’s of video’s opslaan

  1. Open de Google Foto’s-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer een foto of video.
  3. Tik op Meer. Downloaden.

  Wat plaatsen op Pinterest?

  Op Pinterest staan voornamelijk afbeeldingen en in mindere mate video’s, bewaard door anderen. Dit materiaal gebruikt men om eigen borden te vullen. Maar ook is het mogelijk een plaatje of video van het internet op te slaan en toe te voegen aan een van de eigen borden.

  Kan je zien wie er op je Pinterest kijkt?

  Bij je profiel is te zien hoe vaak je profiel is bezocht door Pinterest gebruikers. Je kan ook zien welke pins het meest getoond zijn. Daarnaast wordt ook duidelijk welk pinbord het populairst is. Ook kan je ook zien welke pins gerepind zijn en welke afbeeldingen van je site gepind worden.

  Kan je Pinterest gebruiken zonder account?

  Als je naar pinterest.com gaat en je bent niet ingelogd, zijn de enige opties die je krijgt een account aanmaken of inloggen.

  See also:  Hoe Sla Je Een Video Op Van Facebook?

  Wat zijn de nadelen van Pinterest?

  Nadelen. Pinterest verzamelt pins van over de hele wereld. Ingrediënten voor een lekker recept dat je tegenkomt zijn in ons land soms lastig verkrijgbaar. Zelfmaakmode, gerechten of nagellaktips die er op de foto fantástisch uitzien, blijken soms lastig zelf te verwezenlijken.

  Hoe voeg je onderwerpen toe op Pinterest?

  Klik op de streepjes en er opent een menu met een lijst onderwerpen. Klik op een onderwerp en je ziet vervolgens de pins binnen dit onderwerp. Bovenaan de lijst (zie afbeelding hieronder) staan blokken met nieuwe specifieke onderwerpen.

  Hoe sla je een foto op op een Samsung?

  Hoi Kareshi! Als je Samsung Internet gebruikt, kun je ook nog eens kiezen of je de afbeeldingen op de SD kaart wilt opslaan of op het interne geheugen. Dit kan door rechtsboven op de drie puntjes te tikken en te kiezen voor Instellingen >> Geavanceerd >> Inhoud opslaan in.

  Waar vind ik mijn bewaarde pins?

  1. Log in op je Pinterest-account.
  2. Vul een onderwerp in in de zoekbalk bovenaan het scherm en druk op Enter op je toetsenbord.
  3. Kies Borden uit het menu rechts van de zoekbalk om alle gerelateerde borden te zien.
  4. Klik op een bord om alle bewaarde pins te zien.

  Waarom kan ik Pinterest niet downloaden?

  Als je Android-besturingssysteem versie 4.4 of ouder is, of je iOS-besturingssysteem ouder is dan 9.0, kun je de Pinterest-app niet bijwerken. Als je mobiele apparaat of tablet een oudere versie van Android of iOS heeft, kun je kijken of er een update beschikbaar is.

  See also:  Hoe Kan Ik Datum Op Foto Zetten?

  Is Pinterest rechtenvrij?

  Ook bij Pinterest gelden de regels van het Auteursrecht

  Het auteursrecht verdwijnt niet wanneer je een werk op social media, zoals Pinterest publiceert. Als een ander iets wil Pinnen, dan is dit dus een verveelvoudiging. Dat is het al helemaal wanneer de gebruiker de afbeelding zelf naar Pinterest upload.

  Wat zijn de nadelen van Pinterest?

  Nadelen. Pinterest verzamelt pins van over de hele wereld. Ingrediënten voor een lekker recept dat je tegenkomt zijn in ons land soms lastig verkrijgbaar. Zelfmaakmode, gerechten of nagellaktips die er op de foto fantástisch uitzien, blijken soms lastig zelf te verwezenlijken.

  Kan iemand zien als je zijn Pinterest bekijkt?

  Pinterest statistieken: Je profiel

  Bij je profiel is te zien hoe vaak je profiel is bezocht door Pinterest gebruikers. Je kan ook zien welke pins het meest getoond zijn. Daarnaast wordt ook duidelijk welk pinbord het populairst is.

  Kan je Pinterest gebruiken zonder account?

  Als je naar pinterest.com gaat en je bent niet ingelogd, zijn de enige opties die je krijgt een account aanmaken of inloggen.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.