Hoe Foto Op Facebook Zetten?

Klik bovenaan je overzicht op Foto. Tik op Camera om een foto te maken of tik op Bladeren om een foto op je telefoon te selecteren. Indien gewenst kun je het volgende doen: Tik op Foto’s toevoegen of verwijderen.
Kies de foto’s die je op Facebook wilt zetten. Druk om meerdere foto’s te posten op Ctrl (of op ⌘ Command op een Mac) terwijl je op elk van de foto’s klikt die je wilt selecteren. Als je computer niet je standaardmap met afbeeldingen opent, moet je hem eerst selecteren uit de lijst links op het scherm.

Hoe plaats je een foto op Facebook?

In volgende stappen gaan we je uitleggen hoe je een foto plaatst op facebook: Stap 1. Log in op je Facebook account. Stap 2. Klik in het linkermenu op “photos”. Stap 3. Klik rechts bovenaan op “upload photos”. Stap 4. Nu kan je een naam en omschrijving invullen voor je album. Stap 5. Klik op “create album”. Stap 6.

Hoe maak je een profielfoto op Facebook?

Klik in de rechterbovenhoek van Facebook op je profielfoto. Klik rechtsonder in je profielfoto op. Kies een foto of voeg een kader toe. Klik op om je foto bij te snijden en klik vervolgens op Opslaan.

Hoe kun je een album maken op Facebook?

Je kunt op Facebook een album maken met een verzameling foto’s en video’s. Livevideo’s kunnen niet aan een album worden toegevoegd. Een nieuw album maken: Klik linksboven in het nieuwsoverzicht op je naam om naar je profiel te gaan. Klik op Foto’s en vervolgens op + Album maken.

See also:  Hoe Fotoshop Je Een Foto?

Hoe moet je een foto uploaden op Facebook?

Foto’s delen op Facebook:

 1. Klik bovenaan je overzicht op Foto.
 2. Tik op om een nieuwe foto te maken of selecteer foto’s uit de filmrol van je telefoon en tik op Volgende.
 3. Indien gewenst kun je het volgende doen: Tik op Foto’s toevoegen of verwijderen. Tik op Vrienden taggen.
 4. Tik op Plaatsen.

Waarom kan ik geen foto’s op Facebook zetten?

Ik kan geen foto’s uploaden op Facebook

 • Zorg ervoor dat je een sterke Wi-Fi- of netwerkverbinding hebt.
 • Probeer de oorspronkelijke foto te uploaden in plaats van een bewerkte versie.
 • Controleer de grootte van de foto. We adviseren foto’s te uploaden die kleiner zijn dan 15 MB.
 • Controleer je Support-inbox.
 • Hoe zet je een foto met tekst op Facebook?

  Open Facebook op jouw mobiele apparaat en upload de foto in een nieuw bericht. Druk op “Aa” in het middelste bolletje op de foto om tekst toe te voegen. Je kunt in dit veld de gewenste tekst schrijven.

  Hoe zet ik iets op mijn tijdlijn Facebook?

  Iets op de tijdlijn van een vriend plaatsen:

  1. Ga naar het profiel van je vriend.
  2. Scrol omlaag naar Berichten en tik op Schrijf op de tijdlijn van.
  3. Voer een chatbericht in of kies ervoor om iets aan je bericht toe te voegen: Foto/video: hiermee voeg je een foto of video aan je bericht toe.
  4. Tik op PLAATSEN.

  Hoe maak je een verhaal op Facebook?

  Tik bovenaan je overzicht op Verhaal maken. Voeg je foto of video toe. Tik bovenaan op een verhaaltype (bijvoorbeeld Selfie, Boomerang), selecteer een foto of video van je filmrol of tik op om een nieuwe foto of video te maken. Tik rechts op Tekst en voeg je tekst toe.

  See also:  Hoe Krijg Ik Verwijderde Video Terug Iphone?

  Waarom kan ik niets op Facebook plaatsen?

  De beheerder kan je tijdelijk hebben geschorst, kan tijdelijk hebben beperkt hoe vaak je berichten of opmerkingen kunt plaatsen of kan de opmerkingen voor een bericht hebben vertraagd.

  Hoeveel foto’s op Facebook?

  Je kunt maximaal 10 foto’s en video’s uploaden en ze als één bericht in het overzicht delen:

  1. Tik bovenaan op om de bibliotheek van je telefoon te bekijken.
  2. Tik op.
  3. Selecteer maximaal 10 foto’s en video’s uit de bibliotheek van je telefoon.

  Kan niet op tijdlijn plaatsen?

  Ga hiervoor naar het rechts bovenin en klik op Privacyinstellingen. Op de volgende pagina klik je op “Tijdlijn en Taggen“. Verander bij “Wie kan berichten plaatsen op je tijdlijn?” op Niemand. En klik hierna op Klaar.

  Wie kan wat zien op Facebook?

  Houd rekening met het volgende: Iedereen kan je openbare gegevens zien, zoals je naam, profielfoto, omslagfoto, geslacht, gebruikersnaam, gebruikers-ID (accountnummer) en netwerken (ontdek hier waarom). Alleen jij en je vrienden kunnen berichten op je profiel plaatsen.

  Hoe maak je een kaart op Facebook?

  Kies rechtsbovenaan de pagina op de knop ‘Foto’s toevoegen aan kaart’. Bovenin verschijnt vervolgens een ‘strip’ met al je geplaatste afbeeldingen en afbeeldingen waarop je ‘getagd’ bent. Deze kun je toevoegen aan je kaart.

  Hoeveel fotos kunnen op Facebook?

  Tik bovenaan op om de bibliotheek van je telefoon te bekijken. Tik op. Selecteer maximaal 10 foto’s en video’s uit de bibliotheek van je telefoon. Je kunt aanpassen hoe foto’s en video’s worden bijgesneden door erop te tikken, het scherm aan te raken om aan te passen hoe ze in het kader passen.

  See also:  Hoe Verklein Ik Een Foto?

  Wat mag je delen op Facebook?

  Foto’s publiceren op internet – wat mag je wél doen?

 • Alleen afbeeldingen gebruiken waarvan jij de rechten hebt, óf die rechtenvrij zijn.
 • Toestemming vragen voordat je andermans foto (of tekst) op Facebook, Instagram of je eigen website plaatst.
 • of: met bronvermelding een beroep op het citaatrecht doen.
 • Waarom kan ik geen filmpjes uploaden op Facebook?

  Als je je video niet kunt toevoegen, controleer dan het volgende: De netwerkverbinding (die moet sterk zijn). De video-indeling moet worden ondersteund door Facebook. Als het toevoegen langer dan een paar uur duurt, laat ons dit dan weten.

  Waarom laadt mijn Facebook nieuwsoverzicht niet goed?

  Het overzicht moet zijn gevuld met updates van mensen en pagina’s die je volgt. Als je overzicht leeg is, moet je Facebook sluiten en weer openen om je overzicht te vernieuwen. Als dat niet werkt, vind je hier meer informatie over hoe je een probleem met Facebook kunt rapporteren.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.