Hoe Een Video In Powerpoint Zetten?

Om een video in je presentatie te plaatsen ga je naar het tabblad Opmaak/Video-indeling en kies je bij Media voor Video en vervolgens voor Video op mijn pc… Zoek de juiste video en klik op Invoegen. Het invoegen in PowerPoint kan even duren. De video is toegevoegd aan de presentatie.
Klik in de normale weergave op de dia waarin u de video wilt insluiten. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Media op de pijl onder Video. Selecteer Video uit bestand en blader naar de locatie van uw video en selecteer deze. Klik op de pijl-omlaag op de knop Invoegen en vervolgens op Invoegen.

Hoe krijg je een filmpje van YouTube in PowerPoint?

Een YouTube-video insluiten

 1. Zoek de YouTube-video die u wilt invoegen.
 2. Klik onder het videoframe op Delen.
 3. Klik op Kopiëren.
 4. Klik in PowerPoint op Video > Onlinevideo.
 5. Op het tabblad Diavoorstelling klikt u op Vanaf huidige dia om de ingesloten video te zien en af te spelen.

Waarom kan ik geen video invoegen in PowerPoint?

De 32-bits versie van PowerPoint 2010 kan alleen MP4- of MOV-bestanden afspelen als QuickTime Player is geïnstalleerd op de computer. In dit geval hebt u twee mogelijkheden: Converteer het MP4- of MOV-bestand naar de aanbevolen WMV-indeling.

Hoe kun je een video van YouTube downloaden?

Video van YouTube downloaden op een Android tablet of mobiel

Ga naar YouTube en zoek de video op. Methode 1 (dit werkt niet op alle toestellen). Druk een paar seconden op de spelende video en kies Video opslaan. De video wordt opgeslagen in de map Download (te vinden via Mijn bestanden of Bestandsbeheer).

See also:  Hoe Video Downloaden?

Hoe activeer je een link in een powerpoint?

Een hyperlink invoegen

 1. Klik op de plaats in de dia waar u de koppeling wilt toevoegen.
 2. Selecteer op het tabblad Invoegen van het lint de optie Koppelen.
 3. Selecteer Koppeling invoegen.
 4. Typ in het vak Weer te geven tekst de tekst die u als hyperlink wilt maken.
 5. Selecteer Invoegen.

Hoe YouTube filmpjes downloaden op PC?

Zoek een filmpje en kopieer de url die boven in de adresbalk van je browser verschijnt. Plak die url vervolgens in de brede balk op downloadvanyoutube.nl. Klik op ‘Downloaden’ Kies vervolgens op de volghende pagina bij ‘Output Formaat’ welk formaat het filmpje moet worden, bijvoorbeeld MP4 voor PC en Mac-gebruikers.

Wat is de beste gratis YouTube Downloader?

4K Video Downloader is de beste gratis tool die je kan vinden voor snelle, zorgeloze YouTube-downloads. Het is eenvoudig in gebruik, zeer aanpasbaar en reclamevrij. Daarnaast bevat het geen gebundelde extra software.

Hoe kan ik filmpjes downloaden van internet?

Direct opslaan van internetvideo’s op de computer is vaak niet mogelijk. Daarom zijn er speciale download-programma’s op de markt, zoals Video downloaders en Video capture software. Met software is het mogelijk om alle soorten bewegend beeld – zoals video, games en webcambeelden – op te slaan op te computer.

Hoe maak je een link van een filmpje?

Hoe maak ik van een filmpje een YouTube link? Beweeg de muisaanwijzer over de video en klik op het pictogram van drie puntjes. Klik op Deelbare link maken. De link is nu gekopieerd en u kunt deze delen zoals u zelf wilt.

See also:  Waarom Kan Ik Geen Video Kijken?

Hoe maak je een klikbare link?

Hoe voeg ik een link toe aan tekst?

 1. Stap 1. Type de woorden waar je de link in wil zetten, dus waarvan je wil dat ze klikbaar zijn.
 2. Stap 2. Selecteer deze woorden met je muis.
 3. Stap 3. Nu deze tekst geselecteerd is kan je op het link-symbool klikken en een link instellen.
 4. Stap 4. Dit scherm komt tevoorschijn.

Hoe maak ik een linkje?

Een hyperlink naar een locatie op internet maken

 1. Selecteer de tekst of afbeelding die u als hyperlink wilt weergeven.
 2. Druk op Ctrl+K. U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en op Koppeling klikken in het snelmenu.
 3. In het vak Hyperlink invoegen typt of plakt u de koppeling in het vak Adres.

Hoe zet je een video van YouTube in je galerij?

Video van YouTube downloaden op een Android tablet of mobiel Ga naar YouTube en zoek de video op. Methode 1 (dit werkt niet op alle toestellen). Druk een paar seconden op de spelende video en kies Video opslaan. De video wordt opgeslagen in de map Download (te vinden via Mijn bestanden of Bestandsbeheer).

Hoe download je een YouTube video van iemand anders?

In youtube ga je zoeken naar de video die je wenst te downloaden. Nu selecteer en kopieer je het webadres die leidt tot de video op youtube.com. Kopieer nu het webadres die je zojuist hebt geselecteerd in de Youtube downloader app. Nu kan je de kwaliteit selecteren die je wil downloaden.

Is het downloaden van een YouTube video legaal?

Mag u die zomaar voor eigen gebruik downloaden? Het antwoord hierop is: nee. De rechten zijn namelijk in handen van de artiest en de bewuste website waarop de video is gepubliceerd. Hoewel u de video dus gratis op YouTube, Facebook of Twitter kunt zien, mag u dus niet ongevraagd een kopie op de pc bewaren.

See also:  Foto Sleutelhanger Waar Te Koop?

Waarom kan ik geen YouTube downloaden?

De sterkte van je internetverbinding controleren

Voor videodownloads is een goede internetverbinding vereist. Controleer of je apparaat verbonden is met een wifi-netwerk van minimaal 3 Mbps of een mobiel netwerk dat 3G-, 4G- of LTE-snelheden ondersteunt. Voor een mobiel netwerk heb je ook een databundel nodig.

Leave a Comment

Your email address will not be published.