Hoe Deel Je Een Foto Op Instagram?

Selecteer de gewenste foto, of video. Kies (optioneel) een filter onder de optie Filter of een Bewerking onder Bewerken. Klik hierna op Volgende. Vul nu de gewenste tekst in en voeg je hashtags toe. Klik tot slot op Delen. Je foto wordt nu op je Instagram-account gedeeld.
Via de Instagram-app voor Android of iPhone Veeg ergens op het scherm omhoog om een foto of video uit de galerij of filmrol van je telefoon te kiezen. Je ziet mogelijk galerijsuggesties om je te helpen kiezen wat je moet delen. Tik op, of om te tekenen op of om tekst of een sticker toe te voegen aan je foto of video.
Selecteer een foto uit je fotobibliotheek en kies het aantal segmenten waarin je de foto wilt verdelen. Je kan maximaal vijf rijen kiezen, dus maximaal vijftien segmenten (Instagram toont immers standaard drie kolommen). Dit is ook meteen het enige mogelijke nadeel aan Grid Post: voor heel langwerpige (portret)foto’s is de app niet zo geschikt.

Hoe deel je een foto van iemand anders op Instagram?

Hoe deel ik iemands bericht uit het overzicht in mijn Instagram-

 1. Tik onder de foto of video in het overzicht op.
 2. Tik op Bericht/video toevoegen aan je verhaal.
 3. Tik op Verzenden naar.
 4. Tik naast Je verhaal op Delen en vervolgens op Klaar.

Hoe kan je een foto Reposten op Instagram?

Hoe werkt het?

 1. Download de Repost app in de store van je smartphone.
 2. Open Instagram.
 3. Klik rechtsbovenaan op ‘copy link’ bij de foto of video die je wil reposten.
 4. Open Repost.
 5. Zet de post klaar. De app stuurt je daarna automatisch naar Instagram om het bericht te publiceren.
See also:  Wat Is Foto Grid?

Kan foto niet delen in verhaal Instagram?

Ga naar je profiel; Tik op het tandwieltje; Scrol omlaag en vind onder het kopje ‘Privacy en beveiliging’ de optie ‘Opnieuw delen in Stories toestaan’; Tik daarop en haal het schakelaartje over zodat deze niet meer blauw is.

Hoe deel ik een bericht op mijn verhaal op Instagram?

Je bericht delen in Instagram stories, oude stijl

Dat is/was heel makkelijk: Ga naar het bericht dat je wilt delen. Klik op het ‘vliegtuigje’ onderaan het bericht. Kies voor ‘Bericht toevoegen aan je verhaal’

Waarom kan ik niet Reposten op Instagram?

Je account staat standaard toe dat anderen jouw posts kunnen delen in hun Stories. Wil je dit niet? Ga dan naar ‘Instellingen’ via het tandwieltje rechtsboven in je profiel, ga naar ‘Privacy en beveiliging’ en vink de optie ‘Opnieuw delen in Stories’ uit.

Hoe deel je een post op je verhaal?

Zo deel je een instagram post in je story

 1. Ga naar je eigen profiel door op je profielfoto rechts onderin te klikken.
 2. Klik op de post die je door wilt plaatsen in je story.
 3. Klik op het vliegtuigje rechts naast het ‘like’ en ‘comment’ icoontje.
 4. Klik op ‘voeg foto toe aan verhaal’ (EN: ‘Add post to your story)

Wat is een repost op Instagram?

Een repost is een post die opnieuw geplaatst wordt. De originele post was reeds ergens geplaatst maar wordt nu dus als ‘repost’ dubbel of zelfs meerdere keren opnieuw geplaatst. Men ziet dit vaak terugkomen in de verschillende sociale netwerken.

See also:  Hoe Pixels Foto Aanpassen?

Wat is een Regram?

Regram, wat is dat? Een regram is vergelijkbaar met een retweet, reblog of een share. Het herhalen van andermans foto in jouw eigen feed/tijdlijn.

Waar vind ik het klembord op Instagram?

Link van Instagram-foto of -video verkrijgen

Open Instagram en zoek de foto of de bestanden die je graag zou willen delen. Tik nu rechtsonder op het ellipsis-icoon (drie verticale puntjes) en vervolgens op URL voor delen kopiëren: De URL van de inhoud wordt nu naar het klembord van je smartphone of tablet gekopieerd.

Waarom kan ik niks delen op Instagram?

Of ze kunnen jouw story niet delen. Dat ligt er dan vaak aan dat degene die de story heeft gepost, niet heeft ingesteld dat het gedeeld mag worden. Die instelling vind je in profiel. Ga via het menu rechts bovenin naar Instellingen => Privacy => Verhaal.

Wat is je verhaal op Instagram?

Instagram Verhalen is een hit. Ook wel bekend als Instagram Stories kun je in deze sectie van Instagram je leven delen via foto’s, video’s en teksten. Deze beelden vormen samen jouw verhaal en blijven 24 uur bestaan, waarna ze automatisch weer verdwijnen.

Wat mag je delen op Instagram?

Volgens de regels van Instagram mag je alles wat openbaar op het platform geplaatst wordt opnieuw delen (re-sharen). Maar volgens het auteursrecht is dit een vorm van kopiëren en heb je daar toestemming voor nodig.

Waar vind ik het klembord op Instagram?

Link van Instagram-foto of -video verkrijgen

Open Instagram en zoek de foto of de bestanden die je graag zou willen delen. Tik nu rechtsonder op het ellipsis-icoon (drie verticale puntjes) en vervolgens op URL voor delen kopiëren: De URL van de inhoud wordt nu naar het klembord van je smartphone of tablet gekopieerd.

See also:  Wie Kann Ich Von Youtube Video Runterladen?

Hoe zit het met portretrecht?

Wie op een foto afgebeeld staat, kan zich soms beroepen op het zogenaamde ‘portretrecht’. Dat houdt in dat in sommige gevallen de foto niet mag worden gepubliceerd zonder de toestemming van degene die op de foto staat. Het portretrecht geldt ook voor andere soorten afbeeldingen, zoals tekeningen en schilderijen.

Hoe maak je een grid Instagram?

Instagrid Grids for Instagram

 1. Klik op de knop afbeelding en kies je mooiste foto.
 2. Kies een raster – wij hebben in het voorbeeld 3×3 gekozen.
 3. Pas het raster op de foto in grootte aan en kies ‘Done’
 4. Sla de foto’s op of deel ze gelijk op Instagram.

Leave a Comment

Your email address will not be published.