Wat Is Foto Staand Straattaal?

(straattaal) stad. ‘Fotto sey’: naar de stad gaan.

Wat betekent Ouleh straattaal?

Ouleh wordt als antwoord gegeven aan iemand die een wens, een plan of een verwachting heeft uitgedrukt, en dan aanduidende dat hij zich met ijdele hoop vleit, in de zin van och kom / ‘t mocht wat! Maar het betekent ook gewoon ‘zij’ in het Arabisch.

Wat is slecht in straattaal?

betekenis & definitie. 1) (2001) (stud. en straattaal) vervelend, slecht; niet goed; nep; raar; vreemd; stom.

Wat is een pica in straattaal?

Pica definities

naamw. (v.) Verbuigingen: pica’s 1) de ziekelijke neiging oneetbare zaken te consumeren Voorbeeld: `Deze vorm van pica kan tot darmbeschadiging leiden en moet daarom behandeld worden.

Wat is dikke fissa?

De betekenis van ‘Fissa’ is gewoon feest. Het is straattaal en wordt door veel jongeren gebruikt. De meest voorkomende zin is: mensen denken fissa ofzo of kom fiss.

Wat is Fassie?

Fascia of fascie – weefsel is eeuwenlang weggeschrapt door wetenschappers om de werking van de spieren en botten beter te begrijpen. Er werd gedacht dat de fascia een soort “sok/kous” was om de spieren zonder enige verdere functies.

Wat is Sahbi?

(2016) (straattaal) aanspreekvorm: vriend. Jongeren gebruiken de Marokkaans-Arabische aanspreekvorm sahbi ‘mijn vriend’ (‘hee sahbi hoe is het ermee’). Als geheimtaalwoord gebruiken ze floes, ‘geld’ (‘ik heb geen floes’).

Wat is een Kaulo?

Kaulo definities

Het woord wordt meestal gebruikt om een extra lading te geven, zowel positief als negatief. Bijvoorbeeld ‘dat was echt kaulo raar’ of ‘zij is echt kaulo mooi’. Wat eigenlijk wel gek is want de betekenis van ‘kaulo’ is poepgat en vertaald uit h

See also:  Welke Lijm Om Foto Te Plakken?

Wat betekent FAKA met jou?

Faka (ook wel geschreven als: Fakka) komt voort uit het Surinaams. Het is een samenvoeging / afkorting van het woord “Fa-waka” wat staat voor “Hoe gaat het?” of “Alles goed“.

Wat is 10 euro in straattaal?

Met een Donnie doelt men op 10 Euro. Dus als je 10 Euro in straattaal wilt zeggen dan zeg je een Donnie. Voorbeeld: 50 Euro is 5 Donnie in straattaal.

Wat is een Toeka?

Wat is Toeka? De term Toeka heeft een dubbele betekenis. Toeka is de naam van een speelse vogel die heel wat beleeft doorheen verhalen en activiteiten. Hij wil kinderen laten stilstaan bij hun denken, hun houding en hun gedrag door ze mee te nemen naar een wereld vol verrassingen, fantasie en magie.

Hoe zeg je 50 euro in straattaal?

100 Meier
25 euro Chawa
2500 euro Chawa barkie
5 euro lotto
50 euro Bankoe

Wat is Batra AMS?

(straattaal) fles sterke drank, meestal whisky of rum.

Wat is een Loesoe?

(straattaal) weg, verdwenen: ‘Ik ga loesoe’: ik ga ervandoor, ik ga naar huis.

Wat is een Moffo?

(straattaal) mond.

Wat is Welloe?

Ki en welloe betekenen allebei nee, geen of niet. Je kunt ze ook in combinatie met elkaar gebruiken ki welloe. Dus als je dochter straks voor de derde keer om een koekje vraagt en jij het wel genoeg vindt, dan zeg je gewoon ‘ki welloe. ‘

Wat betekent OELA Marokkaans?

betekenis & definitie. (1990+) (straattaal, in het Arabisch betekent het: ik zweer het bij Allah) uitroep om iets te bekrachtigen: ik zweer het! De uitroep wordt meer dan eens gebruikt in de populaire misdaadserie Mocro maffia.

See also:  Paspoort Foto Hoe?

Wat is een Kaulo?

Kaulo definities

Het woord wordt meestal gebruikt om een extra lading te geven, zowel positief als negatief. Bijvoorbeeld ‘dat was echt kaulo raar’ of ‘zij is echt kaulo mooi’. Wat eigenlijk wel gek is want de betekenis van ‘kaulo’ is poepgat en vertaald uit h

Wat is een Jalla?

De betekenis van jalla is

‘Schiet op! We gaan! ‘ snel, snel (Een andere schrijfwijze is: yallah of yalla).

Wat betekent SMEH?

Vertaling van smeh in Kroatisch – Nederlands woordenboek: lach.

Leave a Comment

Your email address will not be published.