Wat Is De Meest Gelikte Video Op Youtube?

Gangnam Style heeft namelijk de meest gelikete video op YouTube, van alle filmpjes die je er momenteel kunt bekijken. Inmiddels zijn er al bijna 300 miljoen mensen die de clip hebben gelikete! Natuurlijk – “Baby” van Justin Bieber heeft al 800 miljoen likes ontvangen. Dat is meer dan het dubbele van Gangnam Style.
Zijn wereldhit Gangnam Style heeft sinds 15 juli 2012 al 2.615.299 likes gekregen, meer dan welke YouTube-video dan ook. De video werd ruim 262 miljoen keer bekeken in 2,5 maand tijd. Dat benadert overigens het record van Justin Bieber nog bij lange na niet. Zijn ‘Baby’ trok al 781 miljoen kijkers.

Wat is de meest gelikete video op YouTube 2022?

More videos on YouTube

Veruit de meest bekeken Nederlandse YouTube video in het eerste kwartaal van 2022 was BOOS: This is the Voice. De video heeft in dit kwartaal in het kwartaal 10.4 miljoen weergaven behaald. Ook genereerde de video 215.000 likes.

Wat is het best bekeken YouTube filmpje?

Meest bekeken YouTube-video ooit

Dat is namelijk videoclip Despacito van Luis Fonsi (met 7.7 miljard views).

Wat is de meest Gedislikete video op YouTube?

YouTube kreeg zelf ook heel veel dislikes. De video YouTube Rewind 2018 kreeg miljoenen duimpjes naar beneden en staat op nummer 1 in de lijst met meeste dislikes ooit. Je kunt zelf nog steeds een duimpje naar beneden geven, maar alleen de eigenaar van de video kan zien hoe vaak dat is gedaan.

Wat is het meest bekeken filmpje op YouTube 2021?

De video van StukTV waarin je dat te weten komt is de nummer 1 Top Trending video op YouTube van 2021 in Nederland. Zoals altijd is er ook een top 10-lijst voor muziekvideo’s. In die lijst staat Mart Hoogkamer op nummer één.

See also:  Hoe Video In Powerpoint?

Hoe lang is de langste video op YouTube?

Jonathan Harchick van Moldy Toaster Media heeft momenteel het record voor de langste video op YouTube, getiteld ‘THE LONGEST VIDEO ON YOUTUBE – 596 HOURS’. De video is in 2012 geüpload en is voor zover we weten nog niet verslagen.

Hoeveel YouTube video’s per dag?

Dagelijks bedraagt het aantal YouTube-bezoekers 122 miljoen. Iedere dag worden er vijf miljard video’s bekeken. Dit staat gelijk aan één miljard uur aan video per dag.

Wat krijg je voor 1 miljoen views op YouTube?

Volgens de meeste bronnen verdien je tussen de 2 en 4 cent per 1000 views. Hoeveel geld je verdient per 1000 views is dus niet heel veel. Dus dat betekent dat je ergens tussen de $20 en $40 zou verdienen voor een 1000000 (één miljoen) videoweergaven.

Hoeveel geld verdien je op YouTube?

Hoeveel weergaves heb je nodig om geld te verdienen? Het gemiddelde YouTube-kanaal verdient ongeveer 18 dollar per 1.000 advertentieweergaven, wat neerkomt op ongeveer 3 tot 5 dollar per videoweergave, volgens de data van Influencer Marketing Hub. Je zou denken; hoe meer weergaven, hoe meer je verdient.

Wie is de beste YouTube?

Het is PewDiePie als eerste individuele YouTuber gelukt om de magische grens van 100 miljoen abonnees te bereiken. Het kanaal is van de Zweedse Felix Kjellberg. Hij werd vooral bekend door zijn komische gamevideo’s. Het ene moment speelt hij een horrorgame, terwijl hij het andere moment het populaire Minecraft speelt.

Wat is het meest gehate liedje?

Miley Cyrus – Party in the U.S.A.

Hoeveel likes heeft baby Shark?

Het kinderliedje Baby Shark Dance is nu de meest bekeken video op YouTube ooit. De video was vanochtend ruim 7 miljard keer aangeklikt. Daarmee is de vorige nummer 1, de zomerhit uit 2017 Despacito, voorbijgestreefd. Die video heeft ook meer dan 7 miljard views, maar liep vanochtend zo’n 2 miljoen achter op Baby Shark.

See also:  Hoe Plak Je 2 Video Aan Elkaar Iphone?

Waarom geen dislikes op YouTube?

YouTube testte sinds maart het verbergen van dislikes voor gebruikers. De videodienst zegt daarmee te zijn begonnen naar aanleiding van feedback van videomakers. Het verbergen van dislikes is volgens YouTube beter voor hun welzijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.