Waarom Video Marketing?

Waarom video marketing?

 • Beelden zeggen meer dan 1000 woorden.
 • Je boodschap wordt optimaal vormgeven in beeld, tekst én geluid.
 • Video marketing verbetert de vindbaarheid van je website.
 • Video is persoonlijk.
 • Meer converterend websitebezoek.
 • Video marketing refers to the use of video to market or promote your brand or offering on digital channels. In simple terms, when you use video to market your brand, product or service, engage on social media channels, educate your prospective and current customers, and interact with them, you’re said to be using video marketing.

  Waarom een promovideo?

  Met behulp van een promo video kun je op een visuele manier jouw nieuwe product of concept promoten. Beelden zeggen namelijk meer dan duizend woorden. Een video wordt dan ook snel en graag bekeken en maakt meer indruk op jouw doelgroep dan tekst of een afbeelding.

  Waarom video op social media?

  Met social video heb je meer impact.

  Video’s zijn krachtig om warme connecties op te bouwen. Mensen zien en horen jou en leren je dus veel sneller kennen dan alleen via tekst of foto’s. Zo hebben ze eerder een band met je. Zeker Live video’s.

  Hoe belangrijk is video?

  Video’s zijn nu namelijk 60% van het gehele internetverkeer. Men vindt het kijken naar video’s erg prettig en het delen van videocontent is erg gemakkelijk. Daarnaast zijn video’s compatibel met mobiele apparaten, wat positief is aangezien veel mensen tegenwoordig alles op hun mobiel willen kijken.

  Waarom een promotiefilm?

  Een promotiefilmpje is een video die bedrijven inzetten om hun product of dienst onder de aandacht te brengen van hun doelgroep. Hoe je het ook went of keert, het voornaamste doel hierachter is het verkopen van hetgeen wat wordt aangeboden.

  See also:  Hoe Kun Je Video Bewerken?

  Hoe maak je een filmpje bedrijf?

  En hoe je dan van je eerste idee naar het eindproduct komt!

  1. Stap 1: Schrijf een script. Veel mensen gaan, zodra ze een bedrijfsfilm willen, eerst denken aan camera’s en techniek.
  2. Stap 2: Maak een storyboard.
  3. Stap 3: Maak een planning.
  4. Stap 4: Ga filmen!
  5. Stap 5: Monteren.
  6. Stap 6: Online zetten.
  7. Zelf maken vs.

  Wat is een promovideo?

  Met een promovideo brengen ondernemers hun product of dienst onder de aandacht van hun doelgroep. Promovideo is de afkorting van promotievideo. Een promovideo is bijna hetzelfde als een reclamevideo.

  Hoe lang kan een filmpje op Instagram zijn?

  * Instagram video’s in een normale post mogen maximaal 60 seconden lang zijn, maar je kunt wel langere video’s uploaden en ze dan zelf inkorten. * Instagram Stories-video’s mogen maximaal 15 seconden lang zijn. * Instagram livestream video’s mogen 60 minuten duren.

  Hoe kun je social media gebruikers ertoe bewegen jouw video content online te delen?

  Meer interactie en conversies: succesvolle content willen we allemaal wel.

  Daarom geven wij je 5 mogelijke triggers waardoor mensen sneller geneigd zijn je content te delen.

  1. Voldoening. De meest gedeelde content is content die voldoening geeft na het lezen ervan.
  2. Spectaculair design.
  3. Verrassingselement.
  4. Emotie.
  5. Uitdaging.

  Wat is Video Marketing?

  Met videomarketing worden producten of diensten via video’s aan het publiek aangeboden om het verkeer te vergroten, betrokkenheid te stimuleren en je bredere marketinginspanningen in een ander formaat te promoten.

  Waarom een bedrijfsfilm maken?

  Kortom, bedrijfsfilms bieden een unieke mogelijkheden om de sterke en unieke kanten van jouw bedrijf in beeld te brengen. Met een bedrijfsvideo kun je jouw doelgroep op een nieuwe en effectieve manier benaderen. Je geeft potentiële klanten een kijkje achter de schermen en laat zien waar je uniek in bent.

  See also:  Hoe Edit Je Een Video?

  Wat is een promotiefilmpje?

  In een promotievideo breng je een bepaald product of dienst onder de aandacht. Een promotiefilm kun je dan ook perfect gebruiken als gesponsorde content op sociale media, als commercial op televisie en als advertentie in Youtube-filmpjes.

  Wat zit er in een promotiefilm?

  Een promotiefilm kan verschillende vormen aannemen, maar er is een aantal belangrijke punten waar je bij het maken van een goede promotievideo aan moet denken:

 • Waarom.
 • Waarom.
 • Wat heb je eraan?
 • Show, don’t tell.
 • Focus.
 • Strak script.
 • Duidelijke CTA.
 • Humor.
 • Waarom animatie video?

  Een goede animatie vertelt een visueel verhaal, eventueel versterkt met voiceover. Het grote voordeel van animate is dat je het de hersenen enorm makkelijk maakt een boodschap te duiden. Onze hersenen verwerken direct de beelden die we zien. Het kost ons minder moeite om plaatjes te begrijpen dan tekst.

  Wat is een animatievideo?

  Een animatie video is een reeks (digitale) tekeningen die in frames achtereen zijn gezet en als filmbeelden gepresenteerd worden, waardoor de afgebeelde ruimtelijke vormen lijken te bewegen.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.