Waarom Live Foto Iphone?

Live Photos nemen meer ruimte in beslag op je iPhone dan een normale foto. Omdat de momenten voor en na een foto je niet heel veel interesseren..
Als u een Live Photo met de iPhone maakt, wordt er vastgelegd wat er anderhalve seconde vóór en na het nemen van de foto gebeurt. U maakt een Live Photo net zoals u een gewone foto maakt. Kies vervolgens een andere hoofdfoto, voeg een leuk effect toe, bewerk de Live Photo en deel deze met familie en vrienden.
A Live Photo is an extremely short iPhone moving picture. Your iPhone captures the audio and video of 1.5 seconds before and 1.5 seconds after you tap the white shutter button to snap a photo. Live Photos is on by default so that the 1.5 seconds before can easily be recorded even though you haven’t tapped the shutter button yet.

Wat is live foto op iPhone?

Met Camera kun je Live Photos maken met je iPhone. Met een Live Photo wordt vastgelegd wat er vlak vóór en na de opname gebeurt, inclusief de audio. Een Live Photo maak je op dezelfde manier als een gewone foto. Open Camera.

Hoe live uitzetten?

Live Photos uitschakelen

Tik in de Camera-app op de Live Photos-knop om Live Photos uit te schakelen. Een schuine streep door de Live Photos-knop betekent dat de functie is uitgeschakeld. De Camera-app schakelt Live Photos automatisch opnieuw in.

Kun je live foto’s doorsturen?

Omdat Live Photos alleen live zijn op Apple apparaten, kun je ze niet makkelijk delen met andere mensen. Dit zie je ook wanneer je ze gaat bekijken op je Mac, in Foto’s. De Live Photos worden dan weergegeven als een filmpje van drie seconden.

See also:  Sieht Man Auf Tiktok Wer Das Video Gesehen Hat?

Hoe zet je live foto aan op iPhone?

Dit doe je zo:

  1. Open de camera en druk op het Live-icoon bovenin zodat er een streepje doorheen staat;
  2. Ga naar de Instellingen-app op je iPhone of iPad;
  3. Kies ‘Camera’ en tik op ‘Bewaar instellingen’;
  4. Verschuif de schakelaar bij ‘Live Photo’ zodat het vakje groen wordt.

Hoe krijg je geluid bij een live foto?

Open Foto’s en selecteer de betreffende Live Photo. Tik rechtsboven op ‘Wijzig’. Tik linksonder op het Live Photo-icoontje, de drie cirkels. Ten slotte tik je op het luidsprekertje linksboven om het geluid uit te schakelen.

Hoe live foto’s verwijderen?

Open hiervoor de Foto’s-app. Selecteer de betreffende foto en druk op Bewerken. Druk op het icoon Live foto die u linksboven ziet en vervolgens rechtsonder op ‘Gereed’ klikt. Door de afbeelding te bewerken en op te slaan, wordt de versie ook verwijderd Live foto van deze foto.

Hoe zet ik Bewegingsfoto uit?

Camera > Instellingen > Bewegingsfoto > uitzetten.

Hoe zet je een foto vast?

Een scherm vastzetten

  1. Ga naar het scherm dat je wilt vastzetten.
  2. Swipe omhoog naar het midden van het scherm. Als je overzicht hiermee niet wordt geopend, ga je naar de stappen voor Android 8.1 en lager.
  3. Tik bovenaan de afbeelding op het icoon van de app.
  4. Tik op Vastzetten..

Leave a Comment

Your email address will not be published.