Waar Kan Ik Mijn Foto Vinden In Icloud?

Toegang tot iCloud-foto’s Open de app Foto’s. Tik op de tab ‘Foto’s’ om uw foto’s te bekijken. Tik op de tab ‘Albums’ om ‘Mijn albums’, ‘Gedeelde albums’, ‘Personen en plaatsen’, ‘Mediatypen’ en ‘Andere albums’ te zien.
Foto’s zoeken op uw pc

 1. Klik op de Start-knop van Windows en klik vervolgens op ‘Afbeeldingen’.
 2. Klik op ‘iCloud-foto’s’ of ‘Fotostream’ onder het Favorieten-menu in het paneel links.
 3. Klik dubbel op ‘Mijn fotostream’ om de foto’s weer te geven. Deze wordt ook als map weergegeven in het venster dat verschijnt.

Hoe maak je een iCloud-foto’s aan?

Ga op een Macnaar  ▸ Systeemvoorkeuren ▸ iCloud ▸ vink ‘Foto’s’ aan ▸ klik op ‘Opties’ en vink ‘iCloud-foto’s’ aan. Op een iPhone of iPadactiveer je dit via Instellingen ▸ Je naam ▸ iCloud ▸ Foto’s ▸ schakel ‘iCloud-foto’s in.

Hoe kun je foto’s beheren via iCloud?

Foto’s beheren via iCloud.com Naast de applicaties voor Mac en iOS kun je ook je iCloud-fotobibliotheek raadplegen op iCloud.com. Log in met je iCloud account (Apple ID) en klik op foto’s. Vervolgens kun je jouw bibliotheek bekijken en foto’s beperkt aanpassen. Ook foto’s uploaden kun je via deze webversie doen.

Hoe kun je foto’s opslaan in iCloud?

Aan de hand van je iCloud-opslag kun je tot 2 TB foto’s opslaan in iCloud, uiteraard heb je niet genoeg opslag op je iPhone of iPad voor deze foto’s. Ook wanneer je een iDevice hebt met beperkte opslagruimte is het mogelijk om de foto’s-opslag te optimaliseren. Zo kun je heel veel foto’s en video’s opslaan in iCloud en niet op je iPhone, iPad

See also:  Hoe Maak Ik Een Video Bestand Kleiner?

Wat is iCloud-fotobibliotheek?

iCloud-fotobibliotheek is één bibliotheek bestaande uit je foto’s en video’s die je online in iCloud bewaart. De inhoud en wijzigingen worden (indien gewenst) automatisch gesynchroniseerd met al je gekoppelde apparaten.

Hoe bekijk ik mijn foto’s in de iCloud?

Toegang tot iCloud-foto’s

Open de app Foto’s. Tik op het tabblad ‘Bibliotheek’ om uw foto’s te bekijken. Tik op het tabblad ‘Albums’ om ‘Mijn albums’, ‘Gedeelde albums’, ‘Personen en plaatsen’, ‘Mediatypen’ en ‘Hulpprogramma’ te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.

Hoe kom ik in de iCloud fotobibliotheek?

iCloud-foto’s aanzetten

Tik op de app Instellingen. Tik bovenin op uw accountnaam. Tik op iCloud > Foto’s. Controleer of het schuifje achter ‘iCloud-foto’s’ groen is.

Hoe haal ik mijn foto’s uit de cloud?

Selecteer in Foto’s op iCloud.com de foto’s of video’s die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op ‘Verwijder’. Verwijderde foto’s en video’s worden in het album ‘Recent verwijderd’ gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd.

Hoe kan ik zien wat er in mijn iCloud zit?

Je kunt op iCloud.com bekijken hoeveel iCloud-opslag je hebt en hoeveel er beschikbaar is. Ga op iCloud.com naar je accountinstellingen en bekijk het gedeelte ‘Opslag’.

Waarom zie ik geen foto’s in iCloud?

Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast ‘Foto’s’ op ‘Opties’. Schakel ‘Mijn fotostream’ in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw.

See also:  Hoe Zet Ik Letters Over Een Foto In Word?

Waar slaat iPhone foto’s op?

iCloud-foto’s bewaart al uw foto’s en video’s automatisch in iCloud, zodat u op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat toegang hebt tot uw bibliotheek. Elke wijziging die u op een apparaat aanbrengt in uw verzameling, wordt ook doorgevoerd op uw andere apparaten.

Waar kan ik mijn foto’s vinden?

Misschien staan ze in je apparaatmappen.

 1. Open de Google Foto’s-app. op je Android-telefoon of -tablet.
 2. Tik onderaan op Bibliotheek.
 3. Check je apparaatmappen bij Foto’s op apparaat.

Hoe zet ik foto’s van iCloud terug op mijn iPhone?

Met iCloud-foto’s kunt u op elk apparaat een kopie van uw foto’s en video’s downloaden.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

 1. Ga naar ‘Instellingen’ > ”.
 2. Tik op ‘iCloud’ en vervolgens op ‘Foto’s’.
 3. Selecteer ‘Download en bewaar originelen’.

Waar vind ik iCloud Drive op iPhone?

Op een iPhone, iPad en iPod touch

 1. Ga naar ‘Instellingen’ > ”.
 2. Tik op ‘iCloud’.
 3. Schakel iCloud Drive in.

Waar vind ik al mijn foto’s?

Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto’s op apparaat.

Waarom zie ik niet alle foto’s van mijn iPhone?

Op een iPhone, iPad of iPod touch

Open Foto’s en ga naar het tabblad ‘Albums’. Tik onder ‘Diensten’ op ‘Verborgen’. Selecteer de foto of video die u weer zichtbaar wilt maken. Tik op de Deel-knop en tik op ‘Hef verbergen op’.

Leave a Comment

Your email address will not be published.