Video Geblokkeerd In Land Youtube Waarom?

Door beperkingen van uitzendrechten is een video op jouw locatie niet beschikbaar. Dit gebeurt bijvoorbeeld als een video onderdelen bevat van een organisatie die geen toestemming heeft gegeven om de inhoud in jouw land uit te zenden. Vaak zorgt YouTube zelf voor deze blokkades.

Waarom video niet beschikbaar op YouTube?

Als u consequent een video niet kunt afspelen op YouTube, moet u het cachegeheugen en de cookies voor uw browser wissen en vervolgens opnieuw laden. Het zal tijdelijke gegevens en verschillende instellingen verwijderen. Als je klaar bent, zouden YouTube-video’s in je browser moeten worden afgespeeld.

Hoe kan je leeftijdsbeperking uit op YouTube?

Je kunt op verschillende manieren checken of er een leeftijdsbeperking voor je content geldt: ga naar YouTube Studio en gebruik het filter Leeftijdsbeperking of ga naar de pagina Video’s en zoek in de kolom Beperkingen naar Leeftijdsbeperking. Onze systemen worden continu geüpdatet.

Wat betekent een Auteursrechtclaim op YouTube?

De eigenaar van het auteursrecht kan YouTube vragen de video offline te halen, of kan bijvoorbeeld de reclame-inkomsten van de maker van de video claimen. Wie zo’n auteursrechtenclaim krijgt, kan daar bezwaar op aantekenen.

Hoe krijg ik YouTube terug?

Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Opmerking: De app werkt alleen op telefoons of tablets met Android-versie 5.0 of hoger.

Wat is een verborgen video op YouTube?

Je verborgen video’s worden niet weergegeven op het tabblad Video’s op de homepage van je kanaal. Ze verschijnen ook niet in de zoekresultaten van YouTube, tenzij iemand je verborgen video heeft toegevoegd aan een openbare playlist. Je kunt de URL van een verborgen video delen.

See also:  Hoe Laat Foto Plaatsen Instagram?

Hoe kijk je 18+ video’s op YouTube?

Hier volgt een aantal manieren.

  1. Gebruik NSFW YouTube. Zoek een video die je wilt zien. Als hij leeftijdsbeperkt is, zie je een scherm als deze:
  2. Maak er een embed van. Klik op de url en selecteer het deel ‘watch? v=’ en vervang dit met ‘/embed/’.
  3. Gebruik Lus-mirror. YouTube heeft een feature genaamd Lus.

Waarom moet ik mijn leeftijd verifiëren op YouTube?

De verificatie is nodig voor het kijken van YouTube-video’s met een leeftijdsbeperking. Dat zijn video’s die niet geschikt zijn bevonden voor kijkers jonger dan 18 jaar. Alleen ingelogde meerderjarige gebruikers kunnen dergelijke video’s zien op YouTube.

Wat gebeurt er als je een copyright claim krijgt?

Als je het eens bent met een claim:

Als je denkt dat een claim geldig is, kun je deze ongewijzigd laten. Je kunt ook later van gedachten veranderen. De geclaimde content verwijderen. Als je denkt dat een claim geldig is, kun je de geclaimde content verwijderen zonder een nieuwe video te moeten uploaden.

Wat mag je wel en niet op YouTube zetten?

Ze mogen dus geen video’s uploaden die ze zelf niet hebben gemaakt, of geen inhoud in hun video’s gebruiken waarop een auteursrecht rust, denk aan muzieknummers, fragmenten uit programma’s met auteursrecht, of video’s die door andere gebruikers werden gemaakt, zonder daar eerst toestemming voor te hebben.

Wat valt er onder auteursrecht?

Auteursrecht is een intellectueel eigendomsrecht. De maker van een werk bepaalt hoe, waar en wanneer zijn werk openbaar gemaakt wordt of wordt verveelvoudigd. Zonder toestemming van de auteur mag een werk bijvoorbeeld niet verkocht, geupload, tentoongesteld, veranderd, uitgevoerd of gekopieerd worden.

See also:  Hoe Zie Je Hoeveel Dpi Een Foto Heeft?

Waarom verwijderd YouTube filmpjes?

Als je het bericht Video verwijderd ziet naast een van je geüploade video’s, is de video van YouTube verwijderd omdat deze in strijd is met ons beleid. Klik hieronder op een sectie voor informatie over wat je kunt doen om het probleem op te lossen.

Hoe kom ik in contact met YouTube?

Het supportteam voor creators e-mailen vanuit YouTube

  1. Tik op je profielfoto en kies Hulp en feedback.
  2. en selecteer Contact opnemen.

Kan je verwijderde YouTube filmpjes terughalen?

Ga naar archive.org en typ: youtube.com. Plak de url van je verwijderde Youtube video in de zoekbalk en klik BROWSE HISTORY. Al hier zie je de upload geschiedenis van Youtube, selecteer een datum waarom je video nog zichtbaar was. Nu kan je de van Youtube verwijderde video bekijken.

Waarom is YouTube offline?

YouTube-video’s offline bewaren

Dit geeft je de mogelijkheid om offline naar YouTube-video’s te kijken zonder reclame. Dit is ook de reden waarom YouTube het offline kijken voor andere gebruikers zo moeilijk mogelijk maakt: ze willen graag dat je betalende kijker wordt.

Waarom kan mijn kind niet op YouTube?

Je kind moet een Google-account hebben dat wordt beheerd door Family Link. Sommige YouTube-functies zijn momenteel niet beschikbaar voor kinderen jonger dan 13 jaar (of de geldende minimumleeftijd in je land of regio) met een Google-account dat onder toezicht staat.

Waarom kan ik mijn YouTube kanaal niet vinden?

In de volgende gevallen staat je kanaal mogelijk niet bovenaan de lijst met zoekresultaten: Je kanaalnaam wordt vaak in videotitels gebruikt. Je hebt een algemene kanaalnaam. Je YouTube-kanaal is nieuw.

See also:  Hoe Kan Ik Een Foto Minder Mb Maken?

Waarom kan ik de reacties niet lezen op YouTube?

Instellingen voor reacties wijzigen bij een video

Selecteer Content in het linkermenu. Klik op de thumbnail van een video. klik op MEER TONEN. Kies de gewenste instellingen voor reacties bij Reacties en beoordelingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.