Kun Je Zien Op Youtube Wie Je Video Heeft Bekeken?

Met de YouTube-kijkgeschiedenis kun je eenvoudig de video’s terugvinden die je onlangs op YouTube hebt bekeken en ontvang je betere aanbevelingen. Je kunt je kijkgeschiedenis beheren door deze te wissen of te onderbreken. Video’s die je bekijkt terwijl je kijkgeschiedenis onderbroken is, worden niet in je geschiedenis weergegeven.
Op het tabblad Publiek in YouTube Analytics vind je een overzicht van je kijkers en hun demografie. De kaart met de belangrijkste statistieken toont je terugkerende en nieuwe kijkers, unieke kijkers, abonnees, totale leden.
Kun je zien wie YouTube-video heeft bekeken? YouTube heeft een ingebouwde analysetool die toegankelijk is vanuit YouTube Analytics. Via het tabblad Doelgroep kun je specifieke informatie vinden over de mensen die de video’s op je kanaal hebben bekeken, waaronder geslacht, locatie en leeftijdscategorie.

Hoe werkt weergave op YouTube?

Het beste antwoord. Elke keer dat er op de afspeelknop van een video geklikt wordt, telt mee voor het totale aantal weergaven. Op YouTube kun je zien bij welke gedeelten van je video de kijkers afhaken en welke fragmenten juist populair zijn.

Hoeveel geld krijg je per view op YouTube?

Hoeveel weergaves heb je nodig om geld te verdienen? Het gemiddelde YouTube-kanaal verdient ongeveer 18 dollar per 1.000 advertentieweergaven, wat neerkomt op ongeveer 3 tot 5 dollar per videoweergave, volgens de data van Influencer Marketing Hub. Je zou denken; hoe meer weergaven, hoe meer je verdient.

Wat zijn unieke kijkers op YouTube?

Via ‘Unieke kijkers’ krijg je een duidelijker beeld van de grootte van je publiek. Ook zie je een schatting van het aantal kijkers dat je video’s gedurende een bepaalde periode heeft bekeken. Iedere kijker telt als unieke kijker, of deze nu via een pc of mobiel kijkt of een video meer dan eens bekijkt.

See also:  Hoe Plaats Ik Een Foto Op Facebook?

Hoe kan ik de geschiedenis van YouTube wissen?

YouTube-geschiedenis wissen in app

 1. Open de app YouTube.
 2. Tik bovenaan op het pictogram met uw foto, een poppetje of uw voorletter(s).
 3. Tik op Instellingen.
 4. Tik op Kijkgeschiedenis wissen.
 5. Tik op Kijkgeschiedenis wissen.
 6. Ook de zoekgeschiedenis wissen?
 7. Tik op Zoekgeschiedenis wissen.

Hoe kan je zien op YouTube hoeveel uur je hebt gekeken?

YouTube: tijd gekeken

Zorg ervoor dat je de allernieuwste versie hebt en tik rechtsboven op je account. In het menu daaronder staat ‘Tijd gekeken’ en als je daarop tikt, zie je de statistieken. Zo weet je precies hoeveel je vandaag, gisteren en de afgelopen week gekeken hebt.

Hoe telt TikTok views?

Door likes, comments en shares stijgt je aantal views en wordt je video vaker gezien en met meer mensen gedeeld. TikTok houdt rekening met de populariteit van je video en beloont je als je regelmatig post.

Hoeveel views is 1 euro?

Wat ik wel kan zeggen is dat je per 1000 views gemiddeld zo’n 1,- euro verdiend. Als je dus 1000 views per dag zou hebben, zou je 1,- euro per dag verdienen. YouTubers als EnzoKnol hebben natuurlijk veel meer views, en verdienen dus ook meer.

Wie is de rijkste Youtuber van de wereld?

Ryan Kaji – ($ 27 miljoen)

Ryan’s World is de naam van het YouTube kanaal van Ryan Kaji die wordt gerund door zijn stiefzus en ouders. Het 10-jarige mannetje heeft 31,4 miljoen abonnees. Er komt bijna elke dag een nieuwe video online.

Hoeveel krijg je voor 1 miljoen views op YouTube?

Het gemiddelde? Zo’n 7,6 dollar per duizend views. Een snelle rekensom leert ons dat een video die een miljoen keer wordt bekeken, al snel 7.600 dollar kan opleveren. Dat is omgerekend zo’n 6.800 euro.

See also:  Hoe Kan Ik Tekenen Op Een Foto?

Wat is het meest bekeken filmpje op YouTube?

Meest bekeken YouTube-video ooit

Dat is namelijk videoclip Despacito van Luis Fonsi (met 7.7 miljard views).

Wat is het eerste filmpje op YouTube?

Me at the zoo (Nederlands: Ik in de dierentuin) is het eerste filmpje dat werd geüpload op de internetwebsite YouTube. Het werd geüpload om 20:31:52 (PDT) op zaterdag 23 april 2005 door Jawed Karim, een van de oprichters van de website, onder de gebruikersnaam ‘jawed’.

Hoeveel kijkers heeft YouTube?

De belangrijkste statistieken van YouTube van 2021

Dagelijks bedraagt het aantal YouTube-bezoekers 122 miljoen. Iedere dag worden er vijf miljard video’s bekeken. Dit staat gelijk aan één miljard uur aan video per dag. Dagelijks wordt er vijfhonderd uur aan video per minuut geüpload.

Hoe kan je zoekgeschiedenis zien?

Je geschiedenis bekijken

 1. Tik rechtsboven op Meer. Geschiedenis. Als de adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Tik op Geschiedenis.
 2. Als je een site wilt bezoeken, tik je op het item. Als je de site op een nieuw tabblad wilt openen, tik je op het item en houd je dit vast. Tik rechtsboven op Meer.

Wat heb ik als laatst opgezocht?

Het enige wat je hoeft te doen is naar history.google.com/history gaan en zorgen dat je inlogt. Dan kun je precies vinden welke YouTube-filmpjes je hebt gekeken, wat voor zoektermen je hebt gebruikt en op welke plekken je vaak komt.

Wat betekent Kijkgeschiedenis onderbreken?

Zoekopdrachten die je invoert terwijl het bijhouden van de zoekgeschiedenis is onderbroken, worden niet opgeslagen in je zoekgeschiedenis.

See also:  Ketting Waar Je Foto In Kan Doen?

Hoe krijg je meer kijkers op YouTube?

5 Tips om het aantal YouTube views te verhogen

 1. Tip 1: Plaats een uitgebreide omschrijving bij je video.
 2. Tip 2: Maak gebruik van zoekwoorden.
 3. Tip 3: Probeer engagement te creëren.
 4. Tip 4: voorkom een overload aan informatie.
 5. Tip 5: De lengte van je video.

Hoe komt het dat iedereen andere aanbevelingen krijgt op YouTube?

Je activiteiten op YouTube, op Google en in Chrome kunnen invloed hebben op onder andere je YouTube-zoekresultaten, de aanbevelingen op je homepage, in-app-meldingen en aanbevolen video’s. Je kunt deze aanbevelingen en zoekresultaten op verschillende manieren beïnvloeden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.