Ketting Waar Je Foto In Kan Doen?

Open de APP van de telefooncamera en richt de cameralens op de rots in het midden van de hanger om de foto te zien. De hanger is gemaakt van S925 zilver. De hele ketting is 40cm lang, met een extra 5cm verlengketting. De hanger is 1,2 cm breed en 1,7 cm hoog.

Hoe krijg je een foto in een medaillon?

Knip de foto uit, en knip voorzichtig rond het medaillon de vorm eruit. Zorg dat je de eerste keer ruim knipt, zodat het nog wat te groot is. Zo kun je makkelijk bijschaven als de vorm even anders uitvalt dan je dacht. Knip dan steeds heel kleine beetjes van de randjes af, om het precies passend te maken.

Hoe fotografeer je sieraden?

Plaats jouw camera op de gewenste hoogte en hoek en tegenover de fotostudio met de MacroStand. Gebruik de markeringen om de camera van 0 tot 90 ° te positioneren, kies een hoek van 30 °. Je kunt zo juwelen fotograferen en een duikeffect op jouw halskettingen, armbanden en ringen realiseren.

Wat kun je in een medaillon doen?

Binnenin het medaillon is er ruimte om een foto van een geliefde te plaatsen. Dit kun je gemakkelijk zelf doen maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de foto door ons in de hanger te laten plaatsen.

Welke lens voor sieraden fotograferen?

Geef de voorkeur aan een macrolens met een vaste brandpuntsafstand. Dit type lens is veel gevoeliger voor licht en biedt een betere weergave van kwaliteit dan een zoomlens. Hun brandpuntsafstand ligt in het algemeen tussen 35 en 100 mm, met een groot diafragma (F2.

See also:  Hoe Kan Ik Foto Van Mijn Iphone Op Mijn Computer Zetten?

Hoe foto’s maken?

10 tips om mooiere foto’s te maken met je mobiele telefoon

 1. Maak je lens schoon.
 2. Tik op het scherm om het beeld scherp te stellen.
 3. Zoom niet in met digitale zoom.
 4. Houd je telefoon recht.
 5. Zorg voor goede belichting.
 6. Leer de functies van je camera kennen.
 7. Zet de flitser uit.
 8. Gebruik een foto bewerk app.

Wat heb ik nodig voor product fotografie?

Zelf productfoto’s maken: de benodigdheden

 • Camera. Er zijn verschillende soorten camera’s waar je de mooiste productfoto’s mee kunt maken.
 • SD-kaartjes.
 • Witte achtergrond.
 • Verlichting.
 • Statief.
 • Software voor nabewerking.
 • Welk diafragma bij productfotografie?

  Een goede vuistregel is je diafragma in te stellen op f16. Zo zal de overgrote meerderheid van je productfoto’s scherp zijn. Kom je niet aan f16 met je camera, schiet dan ook enkele foto’s in de automatische stand en evalueer.

  Wat is een goede camera voor productfotografie?

  Je wilt natuurlijk dat je productfoto’s van goede kwaliteit zijn. Om dit bereiken heb je een camera nodig met een grote beeldsensor, het liefst van APS-C formaat. Zulke camera’s leveren beelden op met veel details. Met een camera die je helemaal handmatig instelt, heb je de meeste controle over de belichting.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.