Hoe Verwijder Je Een Foto Van Instagram?

Stappen

 1. Meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Ga naar de Instagram homepagina en typ je gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Ga naar je Profielpagina door te tikken op de profielknop rechts onder.
 3. Zoek de foto die je wilt verwijderen. Op je profielpagina zie je alle foto’s die je tot nu toe hebt geupload.
 4. Tik op de foto die je wilt verwijderen. Hiermee selecteer je de foto.
 5. Tik op de knop ‘Opties’. Rechts onder de foto zie je een knop met drie puntjes.

Ga naar je verhaal door bovenaan het nieuwsoverzicht te tikken op Je verhaal. Tik rechtsonder in de foto of video die je wilt verwijderen op Meer (iPhone) of Meer (Android). Tik op Verwijderen en tik daarna nogmaals op Verwijderen ter bevestiging.
Foto’s van Instagram verwijderen Open de Instagram-app en tik vervolgens op het thuisscherm. Zoek de foto die je wilt verwijderen en selecteer deze.

Hoe verwijder je 1 foto uit een reeks op Instagram?

Wil je een individuele foto verwijderen uit een reeks van 3 of meer foto’s? Dan moet je op de drie puntjes rechtsboven in drukken. Klik dan op bewerken en je zult zien dat bij elke foto links bovenaan een prullenbakje staat. Bij de foto’s die jij wil verwijderen klik je op het prullenbakje.

Hoe verwijder je al je berichten op Instagram?

Tik boven je bericht op (iPhone) of (Android) en tik vervolgens op Verwijderen. Tik nogmaals op Verwijderen ter bevestiging. Je kunt ook berichten archiveren om deze te verbergen in je profiel, zodat je volgers en andere mensen op Instagram de berichten niet kunnen zien.

See also:  Hoe Maak Je Een Mooie Foto?

Hoe kan je mijn verhaal verwijderen?

Klassieke ervaring voor mobiele browser

 1. Ga naar het gedeelte Verhalen bovenaan je nieuwsoverzicht.
 2. Tik op Je verhaal.
 3. Tik om de foto of video te vinden die je wilt verwijderen.
 4. Tik rechtsboven op.
 5. Tik op Foto verwijderen of Video verwijderen.

Waarom verwijderd Instagram foto?

Om ervoor te zorgen dat Instagram een leuke en veilige plek blijft, moet iedereen zich aan onze richtlijnen voor de community houden en we kunnen inhoud verwijderen om ervoor te zorgen dat anderen deze soort afbeeldingen niet op ongepaste wijzen gebruiken.

Hoe vervang je een foto op Instagram?

Via de Instagram-app voor Android of iPhone

Tik op of op je profielfoto rechtsonder om naar je profiel te gaan. Tik op Profiel bewerken. Tik op Profielfoto wijzigen en selecteer vanaf waar je je foto wilt importeren. Tik op Klaar (iPhone) of (Android) nadat je je wijzigingen hebt aangebracht.

Hoe zet je meerdere foto’s op Instagram?

Maak een bericht aan. Selecteer de foto die je als eerste wil tonen in je bericht. Tik rechtsonder van de uitvergrote foto op het symbool voor Meerdere selecteren. Tik op de foto’s en video’s die je wilt delen, in de volgorde waarin ze in het carrousel moeten komen te staan.

Kan iemand het zien als je een bericht verwijderd op Instagram?

Wanneer je een verstuurd bericht verwijdert, wordt het ook verwijderd uit je gesprek in Instagram Direct. De personen aan wie je het bericht hebt verstuurd, kunnen het niet meer zien.

Hoe verwijder je al je DM?

Ga naar de lijst met chats. Veeg de chat naar links (iPhone) of druk erop (Android). Er verschijnen opties voor het verwijderen. Wissen = de chat blijft in de lijst staan, maar de berichten worden verwijderd.

See also:  Hoe Verwijder Je Je Foto Van Google?

Hoe verhaal verwijderen op Messenger?

Iets verwijderen uit je verhaal in Messenger:

 1. Tik in Messenger vanuit Chats bovenaan op je verhaal.
 2. Tik rechtsboven op.
 3. Tik op Verwijderen > Verwijderen.

Hoe kan ik zien wie mijn verhaal bekijkt op Facebook?

Openbaar: je Facebook-vrienden, volgers en mensen waarmee je hebt gechat in Messenger, kunnen je verhalen zien. Al je volgers kunnen je verhaal zien, maar alleen vrienden kunnen er opmerkingen bij plaatsen. Vrienden: alleen je Facebook-vrienden kunnen je verhaal zien op Facebook en in de Messenger-app.

Hoe lang blijft een verhaal op Facebook?

Elke foto of video die je deelt in je verhaal is 24 uur beschikbaar in het gedeelte Verhalen van Facebook en in de Messenger-app. Na 24 uur kun je de verhalen die je hebt gedeeld, bewaren in je verhalenarchief. Ze zijn dan alleen zichtbaar voor jou.

Waar staan verwijderde fotos Instagram?

In de lijst met instellingen kies je ‘Account’ en zoek je vervolgens naar ‘Onlangs verwijderd’. Kies deze instelling. Foto of video terughalen. Kies nu de foto of video die je wil terughalen.

Waar zijn mijn foto’s Instagram?

Open de app Instagram en ga naar je profielpagina. Tik op de drie liggende streepjes rechtsboven en kies Instellingen. Ga naar Account > Originele foto’s.

Heeft Instagram een prullenbak?

(Pocket-lint) – Instagram heeft een functie genaamd Onlangs verwijderd waarmee je recent verwijderde berichten kunt herstellen, inclusief foto’s, video’s, rollen, IGTV-video’s en verhalen. Sinds februari 2021 blijven verwijderde items 30 dagen in de map ‘Recent verwijderd’. Daarna worden ze automatisch verwijderd.

Hoe verwijder je een foto van jezelf op Google?

Foto’s en video’s verwijderen

 1. Ga op je computer naar photos.google.com.
 2. Wijs naar het item dat je wilt verwijderen. Klik linksboven op Selecteren.
 3. Klik rechtsboven op Verwijderen. Naar prullenbak.
See also:  Wat Is Een Live Foto?

Kan geen tekst plaatsen Instagram?

Check de internetverbinding, herstart het apparaat waarop je werkt of installeer de Instagram app opnieuw (zie tip 2). Tenslotte is het ook mogelijk dat de Instagram-app moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.