Hoe Stuur Je Eenmalige Foto Whatsapp?

Pak je smartphone erbij en open WhatsApp; Open het gesprek waar je een foto of video in wil versturen; Klik op de paperclip en kies voor ‘camera’ of ‘galerij’; Selecteer de content die je wil versturen naar het contact; Tik rechtsonder op het rondje met het cijfer 1 erin; Voeg waar nodig nog wat tekst toe en klik op de verzendknop.

Hoe werkt eenmalige weergave WhatsApp?

Zowel voor iPhone als Android is het een functionaliteit die je aan kunt zetten via WhatsApp zelf. Klik op het cijfertje ‘1’ in de balk waar je het onderschrift toe kunt voegen. De ander krijgt de foto of video te zien en kan deze eenmalig openen en niet doorsturen en/of opslaan in de galerij.

Hoe stuur je eenmalige foto WhatsApp iPhone?

Eenmalig foto’s en video’s versturen via WhatsApp

 1. Open een WhatsApp-gesprek.
 2. Tik op de cameraknop om een foto/video te maken of selecteer de media in de fotobibliotheek.
 3. Tik op de omcirkelde 1 in het tekstveld voor het onderschrift.
 4. Deze wordt nu actief voor eenmalige weergave.
 5. Verstuur de foto of video.

Wat betekent 1 bij foto WhatsApp?

Voor extra privacy kun je nu foto’s en video’s verzenden die uit je WhatsApp-chat verdwijnen nadat de ontvanger ze eenmalig heeft geopend. Om eenmalige weergave te kunnen gebruiken, moet je WhatsApp bijwerken naar de nieuwste versie voor je apparaat.

Wat betekent rondje met 1 WhatsApp?

In de chat staat alleen het cijfer 1 in een cirkel en de tekst ‘foto’ of ‘video’. WhatsApp waarschuwt dat gebruikers nog altijd screenshots kunnen maken van de foto’s en filmpjes die slechts een keer te zien zijn. De functie is een uitbreiding op de verdwijnende berichten.

See also:  Hoe Foto Plaatsen Op Linkedin?

Hoe zet je uit dat WhatsApp fotos opslaat?

Is dat niet het geval, zet dan de optie als volgt aan:

 1. Open WhatsApp.
 2. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes.
 3. Tik op Instellingen.
 4. Tik op Data- en opslaggebruik.
 5. Tik onder ‘Media automatisch downloaden’ op uw keuze.
 6. Staan er geen vinkjes voor de opties ‘Afbeeldingen’ en ‘Video’s’?
 7. Tik op OK.

Waarom maar 1 grijs vinkje?

Eén vinkje: het bericht dat jij hebt getypt is verzonden naar de ontvanger, maar is nog niet bij de ontvanger aangekomen. De ontvanger heeft bijvoorbeeld op dit moment geen internetverbinding, of heeft de telefoon uit. Maar geen zorgen: jouw bericht wordt vanzelf, zodra de ontvanger weer verbinding heeft, afgeleverd.

Wat betekent 1 grijs vinkje?

Een vinkje

Een grijs vinkje in WhatsApp betekent dat een berichtje verstuurd is, maar dat het (nog) niet is afgeleverd op de telefoon van de ander. Het appje komt bijvoorbeeld niet aan doordat de telefoon van de ontvanger uitstaat of doordat internet even niet werkt.

Hoe kun je zien of iemand je app gelezen heeft?

Voor elk bericht dat je stuurt, kun je een scherm met berichtinformatie openen. Hierop staat aangegeven wanneer je bericht is afgeleverd en wanneer de ontvanger het bericht heeft gelezen of afgespeeld. Het scherm Berichtinformatie bekijken: Open een individuele chat of groepschat.

Wat betekent geopend in WhatsApp?

Media voor eenmalige weergave openen

Je ziet een ontvangstbewijs Geopend in de chat voor media die je al hebt bekeken. Zodra je de mediaweergave sluit, kun je de media niet opnieuw bekijken of rapporteren aan WhatsApp.

See also:  Hoe Doe Je Video Bellen?

Hoe zet ik een foto bij de Groepsapp?

De groepsafbeelding wijzigen

 1. Open de WhatsApp-groepschat en klik op het groepsonderwerp.
 2. Houd je muisaanwijzer op de afbeelding en klik op GROEPSAFBEELDING WIJZIGEN.
 3. Kies uit Foto weergeven, Foto maken, Foto uploaden of Zoeken op het web om een nieuwe afbeelding toe te voegen, of Foto verwijderen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.