Hoe Sla Je Een Foto Op Als Pdf?

Open het beeldbestand in Windows Picture en Fax Viewer. Als het uw standaard programma, dubbelklikt u op de afbeelding in Windows Verkenner en het zal u rechtstreeks in het programma. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding. Selecteer ‘ Converteren naar Adobe PDF. ‘ De afbeelding zal direct om te zetten in een afzonderlijk PDF-bestand.
Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep bestanden naar de dropzone. Selecteer het afbeeldingsbestand dat je wilt converteren naar PDF. Nadat je het bestand hebt geüpload, wordt het automatisch geconverteerd naar PDF. Download je gecomprimeerde PDF-bestand of meld je aan om het PDF-bestand te delen.

Hoe sla je een foto op als een PDF?

Foto in afdrukmenu als pdf-bestand afdrukken of opslaan

Als alternatief kunt u de foto, wanneer Acrobat Pro is geïnstalleerd, ook als pdf-bestand “afdrukken”, daarvoor moet u bij Windows in het afdrukmenu de virtuele printer Microsoft Print to PDF selecteren en dan wordt de foto als pdf-bestand uitgevoerd.

Hoe maak je van een foto een PDF op iPhone?

Dit werkt als volgt: Open het document dat je wilt bekijken, bijvoorbeeld een foto of webpagina. Tik op de deelknop en tik op het oranje Boeken-icoon. Er wordt nu een PDF aangemaakt, die je in iBooks kunt bekijken.

Hoe kun je iets opslaan als PDF?

Als het bestand niet is opgeslagen, selecteert u Bestand > Opslaan als. Selecteer Bladeren om de locatie op de computer te kiezen waar u het bestand wilt opslaan. Selecteer PDF in de vervolgkeuzelijst. Selecteer Opslaan.

Hoe maak je een PDF-bestand?

PDF-bestanden maken: Open Acrobat en kies “Gereedschappen” > “PDF maken”. Selecteer waarvan je een PDF wilt maken: één bestand, meerdere bestanden, gescande documenten of een andere optie. Klik afhankelijk van het type op “Maken” of “Volgende”.

See also:  Hoe Krijg Ik Foto S Van Iphone Naar Computer?

Hoe maak ik een PDF op mijn iPhone?

Een PDF maken met je iPhone

 1. Open het document dat je naar PDF wilt omzetten, bijvoorbeeld een webpagina of e-mail.
 2. Tik op het deelicoon en kies Druk af.
 3. Let op: druk je vingertoppen op het document en maak een ‘inzoom’ beweging.
 4. En dit PDF-document kan je dan vervolgens opslaan of delen.

Hoe moet je een foto opslaan?

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u als een apart afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op Opslaan als afbeelding. Selecteer in de lijst Opslaan als de gewenste bestandsindeling. Typ in het vak bestandsnaam een nieuwe naam voor de afbeelding of accepteer de voorgestelde bestandsnaam.

Hoe maak je een PDF bestand op je telefoon?

op uw telefoon. Tik op het tabblad Bestand op Afdrukken. Als dit nog niet is geselecteerd, tikt u in de vervolgkeuzelijst op Opslaan als PDF en vervolgens op Opslaan. Tik op Opslaan.

Hoe sla je een PDF bestand op iPad?

Mensen kunnen ook pdf’s opslaan en bekijken in iBooks. Open de pdf via bijvoorbeeld de apps Safari of Mail. Tik op Bewaar pdf in iBooks. Veeg daarvoor in de bovenste rij met pictogrammen eventueel eerst van rechts naar links.

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Zoek Acrobat.exe in de lijst met onlangs geblokkeerde apps. Klik op het plusteken (+) om Acrobat aan de lijst met toegestane apps toe te voegen. Acrobat DC is nu toegevoegd aan de lijst met toegestane apps. U kunt nu PDF-bestanden opslaan in Acrobat DC.

Hoe maak ik een PDF bestand van een mail?

Een bericht opslaan als een PDF-bestand

 1. Open het bericht dat u wilt opslaan en klik op het tabblad Bestand op Afdrukken.
 2. Kies microsoft afdrukken naar PDF in de vervolgkeuzekeuzebalk Printer.
 3. Kies Afdrukken.
 4. Kies in het vak Afdrukuitvoer opslaan als een map voor uw PDF en voer een bestandsnaam in.
See also:  Waar Opgeslagen Video Facebook?

Is PDF gratis?

Met onze gratis Acrobat Reader-software kun je PDF-bestanden bekijken, ondertekenen en annoteren, en er samen met anderen aan werken. Probeer ook onze PDF-editor en -converter Acrobat Pro om je PDF’s makkelijk te bewerken en naar bestandsindelingen zoals Excel en Word te converteren.

Hoe plak je iets in een PDF?

Open het PDF-document in Reader. Kies Bewerken > Bestand naar Klembord kopiëren. De inhoud wordt naar het klembord gekopieerd. Kies in een andere toepassing Bewerken > Plakken om de gekopieerde inhoud te plakken.

Hoe maak je van een PNG een PDF?

Open Adobe en selecteer het PNG-bestand. In Adobe Reader X, open de ‘Bestand’ optie en selecteer ‘Aanmaken PDF Online’. In het rechterpaneel vindt u de optie ‘Toevoegen Bestanden’ en selecteer het PNG-bestand dat u wilt omzetten naar PDF.

Hoe werkt een PDF bestand?

Afkorting voor ‘portable document format’. Dit is Engels voor ‘uitwisselbaar bestandsformaat’. Pdf is een bestandsextensie voor digitale documenten. Pdf-documenten zien er altijd uit (qua lettertypen, afbeeldingen en kleuren) zoals de maker het bedoeld heeft, ongeacht de wijze van bekijken of afdrukken.

Hoe kan ik een PDF in een Word document plakken?

Een PDF toevoegen aan een Office-bestand

 1. Klik op Invoegen > Object in de groep Tekst. In Outlook klikt u in de hoofdtekst van een item, zoals een e-mailbericht of een agendagebeurtenis.
 2. Klik op Bestand gebruiken > Bladeren.
 3. Blader naar het PDF-bestand dat u wilt invoegen en klik vervolgens op Openen.
 4. Klik op OK.

Leave a Comment

Your email address will not be published.