Hoe Plaats Ik Foto Op Instagram?

Het is heel eenvoudig en werkt zo:

 • Open de Instagram app
 • Druk op de + onderin het scherm
 • Geef indien nodig Instagram toegang tot je foto’s
 • Selecteer de gewenste foto (er kunnen ook meerdere foto’s geselecteerd worden d.m.v.
 • Druk op Volgende rechts bovenaan
 • Via de Instagram-app voor Android of iPhone Tik bovenaan op en scrol naar Plaatsen onderaan: Als je een foto wilt uploaden vanuit de bibliotheek van je telefoon, selecteer je de foto die je wilt delen. Als je een nieuwe foto wilt maken, tik je bovenaan de bibliotheek van je telefoon op.

  Waarom kan ik geen foto plaatsen op Instagram?

  Check de internetverbinding, herstart het apparaat waarop je werkt of installeer de Instagram app opnieuw (zie tip 2). Tenslotte is het ook mogelijk dat de Instagram-app moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie.

  Hoe maak ik een post op Instagram?

  Een bericht maken in Instagram is eenvoudig. Tik op het plusje onderaan in de app, kies de foto of video die je wilt plaatsen en voeg een beschrijving toe. Oh ja, vergeet je #hashtags niet! Die zorgen namelijk voor een groot gedeelte van de zichtbaarheid van het bericht.

  Hoe voeg je een foto toe aan je Instagram verhaal?

  Meerdere foto’s toevoegen aan je Insta story

  1. open je Instagram story en neem of selecteer een foto voor de achtergrond.
  2. open het ‘sticker’ menu (bovenin) en zoek de ronde sticker met het afbeelding icoontje erin.
  3. dit opent je filmrol; selecteer je foto.
  4. sleep en vergroot of verklein je foto naar wens.
  See also:  Hoe Verwijder Je Een Snap Foto?

  Waarom kan ik geen foto’s uploaden?

  Als je problemen ondervindt bij het toevoegen of plaatsen van foto’s, kun je deze tips voor probleemoplossing proberen: Zorg ervoor dat je een sterke Wi-Fi- of netwerkverbinding hebt. Probeer de oorspronkelijke foto te uploaden in plaats van een bewerkte versie. Controleer de grootte van de foto.

  Waarom zie ik niet al mijn foto’s op Instagram?

  Als er geen foto’s worden weergegeven in je Instagram-overzicht als je op tikt, is het mogelijk dat je niemand volgt op Instagram of dat de mensen die je momenteel volgt, geen nieuwe berichten hebben toegevoegd sinds je voor het laatst hebt gekeken.

  Hoe post ik een verhaal op Instagram?

  Hoe deel ik iemands bericht uit het overzicht in mijn Instagram-

  1. Tik onder de foto of video in het overzicht op.
  2. Tik op Bericht/video toevoegen aan je verhaal.
  3. Tik op Verzenden naar.
  4. Tik naast Je verhaal op Delen en vervolgens op Klaar.

  Wat is de feed van Instagram?

  Je deelt foto’s op Insta in je feed, een overzicht van al je foto’s, verdeeld in rijen van drie. Dit is jouw gallerij. Je volgers kunnen deze foto’s liken (leuk vinden) en van commentaar voorzien. Dat kun jij uiteraard ook bij de mensen doen die jij volgt.

  Wat zijn de nadelen van Instagram?

  Instagram biedt geen tool voor het analyseren van je posts zoals Facebook dat wel doet. Hierdoor heb je weinig inzicht in de effectiviteit van je content en wat het interessantst is voor je volgers. Instagram is vooral een tool voor branding en niet voor conversies.

  See also:  Hoe Upload Je Een Video?

  Hoeveel fotos kan je op Instagram plaatsen?

  Instagram-gebruikers kunnen nu 10 foto’s of filmpjes kwijt in één post, waar je doorheen kunt vegen. Voortaan hoef je foto’s van een event of een gebeurtenis niet meer los te uploaden op Instagram.

  Hoeveel foto’s kun je op Instagram plaatsen?

  Je kunt maximaal tien foto’s (of video’s) selecteren. Onderin beeld van de grootste foto’s staan vier belangrijke icoontjes. Klik op het meest rechtericoontje, die wordt dan blauw. Nu kun je stuk voor stuk de foto’s aanklikken die je samen in één Instagram bericht wilt plaatsen.

  Kun je 2 fotos op Instagram Story?

  Het is nu mogelijk om meerdere foto’s te combineren op één scherm voor in een Instagram Verhaal. De Instagram-app heeft een nieuwe update, waardoor het mogelijk is om binnen je Instagram Verhaal meerdere foto’s in één scherm te plaatsen. De functie heet ‘layout’ en laat gebruikers tot zes foto’s combineren.

  Wat is uploaden van foto’s?

  Uploaden is het verzenden van data via internet. Daarmee is het precies het tegenovergestelde van downloaden, waarmee je data via het internet ontvangt op je apparaat.

  Waarom kan ik geen foto’s plaatsen op Facebook?

  Ik kan geen foto’s uploaden op Facebook

  Zorg ervoor dat je een sterke Wi-Fi- of netwerkverbinding hebt. Probeer de oorspronkelijke foto te uploaden in plaats van een bewerkte versie. Controleer de grootte van de foto. We adviseren foto’s te uploaden die kleiner zijn dan 15 MB.

  Hoe zet je meerdere foto’s op Facebook?

  Klik op Meer foto’s toevoegen om meer foto’s vanuit de Verkenner toe te voegen aan het album. Klik op Foto’s plaatsen en uw nieuwe album is klaar. Als u een album wilt bewerken, dan klikt u eerst op uw naam links in beeld, dan op Foto’s. Klik dan op Albums en ga naar het betreffende album.

  See also:  Hoe Kan Ik Een Foto Meesturen Met Email?

  Kan niet doorgaan met bewerken Instagram?

  Werk de Instagram-applicatie bij naar de nieuwste versie

  Een andere oorzaak die de fout kan veroorzaken “Je kunt niet doorgaan met bewerken” verschijnt op Instagram, het kan te maken hebben met de versie van de app die je hebt geïnstalleerd op je mobiel.

  Hoeveel foto’s tegelijk op Instagram?

  Je kunt maximaal tien foto’s (of video’s) selecteren. Onderin beeld van de grootste foto’s staan vier belangrijke icoontjes. Klik op het meest rechtericoontje, die wordt dan blauw. Nu kun je stuk voor stuk de foto’s aanklikken die je samen in één Instagram bericht wilt plaatsen.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.