Hoe Plaats Ik Een Foto Op Instagram Via De Computer?

Log in bij Instagram en je ziet een cameraknop onderaan het scherm. Hiermee kun je foto’s uploaden, rechtstreeks vanaf de desktop. Zie je – ik zei toch dat het makkelijk was Het voordeel van deze tool is dat je dus je Instagram foto’s makkelijk vanaf je laptop kunt uploaden.
Zo doe je dat:

 1. Start Google Chrome.
 2. Ga naar www.Instagram.com en log in op je account.
 3. Klik op F12 (Chrome Dev Tools).
 4. Er verschijnt een tabblad in beeld.
 5. Je ziet nu een extra horizontale balk.
 6. Herlaad de pagina (PC: F5).
 7. Je ziet nu de upload-knop, waarmee je foto’s (en video) kunt selecteren op je computer.

Druk erop en je kunt een foto uploaden, tekst toevoegen en tags om op te vallen op Instagram. Een volgende keer hoef je waarschijnlijk enkel F12 en F5 in te drukken om fotos op Instagram te kunnen uploaden via je computer! Ik gebruik overigens vaak dezelfde instellingen en maten om fotos te uploaden naar Instagram als naar Facebook.

Hoe doe je foto’s op Instagram zetten?

Een erg simpele methode om foto’s via de computer op Instagram te zetten is door enkele foto’s naar jezelf te mailen. Deze foto’s kun je vanuit de mailbox weer op je telefoon opslaan. Bij de iPhone tik je op de foto en houd je deze even ingedrukt, dan verschijnt de optie om de afbeelding op te slaan.

Hoe kan ik op Instagram posten via de pc?

Om via de PC te posten op instagram, zal je gebruik moeten maken van een moderne internetbrowser met een ingebouwde tool die je toelaat om de mobiele versie van Instagram te bekijken op je desktop; Wanneer je deze feature gebruikt, kan je aan je browser meegeven dat je vanaf een mobiel apparaat aan het kijken bent en niet via desktop.

See also:  Hoe Verklein Je Een Foto?

Hoe moet je een foto plaatsen op Instagram?

Instagram foto uploaden stappenplan

 1. Browser openen en inloggen op Instagram.
 2. Klik op het plus icoon bovenaan het scherm.
 3. Selecteer een foto of video op je computer.
 4. Foto bijsnijden.
 5. Filter toevoegen aan je foto.
 6. Pas bewerkingen toe op je foto.
 7. Onderschrift toevoegen.
 8. Hashtags toevoegen.

Kan Instagram ook op de PC?

Instagram kun je niet alleen op je mobiele apparaat gebruiken, maar ook op je pc of laptop. Via een omweg kun je direct foto’s vanaf je computer uploaden.

Hoe post ik op Instagram via Mac?

Instagram op desktop gebruiken

 1. Ga naar de website van Instagram en log eventueel in op je account;
 2. Tik op het plus-icoon rechtsboven in beeld;
 3. Kies de foto of video die je op Instagram wil plaatsen;
 4. Je kunt de post eventueel nog nabewerken en/of er een filter overheen plaatsen;

Waarom kan ik niet posten op Instagram?

Check de internetverbinding, herstart het apparaat waarop je werkt of installeer de Instagram app opnieuw (zie tip 2). Tenslotte is het ook mogelijk dat de Instagram-app moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Hoe kan ik iets plaatsen op Instagram?

Een bericht maken in Instagram is eenvoudig. Tik op het plusje onderaan in de app, kies de foto of video die je wilt plaatsen en voeg een beschrijving toe. Oh ja, vergeet je #hashtags niet! Die zorgen namelijk voor een groot gedeelte van de zichtbaarheid van het bericht.

Hoe publiceren op Instagram?

Je vult je bericht in en voegt een of meerdere foto(‘s) toe. Een video kan ook. Klik rechtsonder op het pijltje naast ‘Publiceren’. Daar kun je het bericht inplannen op de gewenste tijd en datum.

Hoe maak je een verhaal op insta?

Hoe plaats ik een story?

 1. Open de Instagram-app.
 2. Klik op de pagina van je Instagram-account op je profielfoto.
 3. Nu kun je kiezen welk format je wilt: Tekst, Live, Normaal, Boomerang, Muziek, Focus, Superzoom en Rewind.
 4. Klik op de kleine witte cirkel onderaan om een foto te maken, houd de knop in om een video te maken.
See also:  Hoe Verplaats Ik Foto Van Iphone Naar Computer?

Hoe kan ik Instagram bekijken zonder account?

Gelukkig bestaan er webapplicaties waarmee je anoniem, zonder Instagram-account, verhalen kan bekijken en zelfs downloaden!

Tip: Instagram Stories anoniem bekijken (en downloaden)

 1. StorySaver.net.
 2. Storiesdown.com.
 3. Insta-stories. online.
 4. Toolzu.com.
 5. Inflact.com.

Hoe kan je snappen op je laptop?

De enige manier om de volwaardige versie van Snapchat op je pc te gebruiken, is met de hulp van een emulator. Hoe begin je hieraan? Eerst en vooral moet je de emulator BlueStacks downloaden voor Windows en Mac. Deze oplossing is helemaal gratis.

Waarom kan ik geen foto’s uploaden?

Als je problemen ondervindt bij het toevoegen of plaatsen van foto’s, kun je deze tips voor probleemoplossing proberen: Zorg ervoor dat je een sterke Wi-Fi- of netwerkverbinding hebt. Probeer de oorspronkelijke foto te uploaden in plaats van een bewerkte versie. Controleer de grootte van de foto.

Waarom zie ik niet al mijn foto’s op Instagram?

Als er geen foto’s worden weergegeven in je Instagram-overzicht als je op tikt, is het mogelijk dat je niemand volgt op Instagram of dat de mensen die je momenteel volgt, geen nieuwe berichten hebben toegevoegd sinds je voor het laatst hebt gekeken.

Wat is Instagram en hoe werkt het?

Instagram is een gratis social media kanaal waarbij het draait om foto’s en filmpjes delen met uw volgers. Het wordt ook vaak afgekort naar Insta. U kunt een foto bewerken en plaatsen en vervolgens kunnen uw volgers deze ‘vind-ik-leuken’ en erop reageren. Instagram wordt gebruikt als app op de smartphone.

Hoe kun je een tweede Instagram account aanmaken?

Instagram-app voor Android of iPhone:

 1. Tik op of op je profielfoto rechtsonder om naar je profiel te gaan.
 2. Tik rechtsboven op en vervolgens op Instellingen.
 3. Scrol omlaag en tik op Account toevoegen.
 4. Tik op Aanmelden bij bestaand account.
 5. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in van het account dat je wilt toevoegen.
See also:  Hoe Blur Ik Iets Op Een Foto?

Wat als je niet meer kan inloggen op Instagram?

Instagram-app voor Android:

Tik op het aanmeldscherm onder Aanmelden op Hulp bij aanmelden. Voer de gebruikersnaam, het e-mailadres of het telefoonnummer in die/dat is gekoppeld aan je account en tik vervolgens op Meer hulp nodig?.

Hoe doe je foto’s op Instagram zetten?

Een erg simpele methode om foto’s via de computer op Instagram te zetten is door enkele foto’s naar jezelf te mailen. Deze foto’s kun je vanuit de mailbox weer op je telefoon opslaan. Bij de iPhone tik je op de foto en houd je deze even ingedrukt, dan verschijnt de optie om de afbeelding op te slaan.

Hoe kan ik op Instagram posten via de pc?

Om via de PC te posten op instagram, zal je gebruik moeten maken van een moderne internetbrowser met een ingebouwde tool die je toelaat om de mobiele versie van Instagram te bekijken op je desktop; Wanneer je deze feature gebruikt, kan je aan je browser meegeven dat je vanaf een mobiel apparaat aan het kijken bent en niet via desktop.

Hoe maak je een bericht op Instagram?

Een bericht op Instagram bestaat altijd uit een foto. Tik op de grote blauwe knop om een foto te maken of tik op de galerijknop om een bestaande foto uit te kiezen. Je kunt ook op de videoknop drukken om een filmpje van 15 seconden te maken. Tik op de knop boven de cameraknop om te wisselen tussen de voor-en achtercamera.

Leave a Comment

Your email address will not be published.