Hoe Maak Ik Foto Van Scherm Samsung?

Sommige Samsung smartphones bedien je ook met slimme gebaren. Hiermee maak je bijvoorbeeld ook een screenshot. Plaats de zijkant van je hand aan de rechterkant van het scherm en schuif hem horizontaal naar de linkerkant. Je hebt nu een screenshot gemaakt.
Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. 4 Het scherm knippert om aan te geven dat er een schermafbeelding is gemaakt. Een voorbeeld van de schermafbeelding wordt in de hoek van het scherm weergegeven.
Hoe maak je een screenshot op Samsung? Wil je geen video, maar een foto van je beeldscherm? Dat doe je met de toetsen van je Samsung. Het kan verschillen per model, maar bij de meeste Samsungs werkt het als volgt: Druk de volume omlaag-knop en de aan-knop, of de volume omlaag en de start-knop, tegelijk in. Nu maakt je smartphone een screenshot.

Hoe maak je screenshot van je scherm?

Beslis eerst hoe je screenshot eruit moet zien. Vaak is dit de derde toets van rechts op de bovenste rij van je toetsenbord. De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Printscreen-toets te drukken. Met dat kruis selecteer je het deel van het scherm waarvan je een screenshot wil maken.

Hoe maak ik een screenshot op de Samsung Galaxy S8?

Hoe maak ik een screenshot op de Samsung Galaxy S8 of S8+? Manier 1: Houd de ‘Aan/uit-toets’ en de ‘Volume omlaag toets’ tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken. Manier 2: Maak een schermafbeelding door met de zijkant van je hand over het scherm te vegen, dit kan van rechts naar links of andersom.

See also:  Hoe Maak Je Een Foto Kleiner?

Hoe maak je een foto van je scherm Samsung?

Manier 1: Houd de ‘Aan/uit-toets’ en de ‘Volume omlaag toets’ tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken. Manier 2: Maak een schermafbeelding door met de zijkant van je hand over het scherm te vegen, dit kan van rechts naar links of andersom.

Hoe maak ik een foto van mijn beeldscherm?

Hoe kan ik een screenshot maken?

 1. Zorg dat het venster waar je een screenshot van wilt duidelijk zichtbaar is.
 2. Druk de Windows-toets tegelijk met de PrintScreen-toets in.
 3. Zoek de schermafbeelding op in de volgende map: /gebruikersnaam/afbeeldingen/screenshots/

Kan geen screenshot maken Samsung?

Stap 1: Controleer je Android-instellingen

 • Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
 • Tik op Apps en meldingen Geavanceerd Standaard-apps. Assistent en spraakinvoer.
 • Schakel Screenshot gebruiken in.
 • Hoe maak je een screenshot met Samsung S10?

  Screenshot nemen met Samsung Galaxy S10 Android 9.0

  Druk op de aan/uit-knop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.

  Hoe maak je een foto van je telefoonscherm?

  Aan/uit- en volumeknop

  Het gebruik van een toetsencombinatie is de eenvoudigste manier om een screenshot te maken. Bij Samsung smartphones druk je hiervoor gelijktijdig kort de aan/uitknop, ook wel bekend als de standby knop, en de volume omlaag-knop in. Deze toetsen vind je aan de zijkant van je toestel.

  Hoe schermafbeelding maken Samsung S22?

  Galaxy S21 of S22 screenshot met knoppen

  Druk tegelijkertijd op volume omlaag en de stand-by/power-knop aan de rechterkant – maar slechts kort, niet te lang. Het scherm wordt vastgelegd, knippert en wordt opgeslagen in het album/map ‘screenshots’ in de galerij.

  See also:  Wat Is Een Snapchat Foto?

  Waar kan je je screenshots vinden?

  Waar kan ik mijn screenshot vinden? Zoek naar een Screenshots folder/map in de Galerij of Foto’s applicatie.

  Hoe maak je een screenshot zonder Print Screen?

  Screenshots maken met Windows+Shift+S

  De sneltoets voor de screenshot-functionaliteit die we in Windows terugvinden is Windows+Shift+S. Druk je deze in dan krijg je de verschillende mogelijkheden van de tool in beeld.

  Waarom kan ik geen Print Screen maken?

  Controleer of er een F-modus of F Lock-toets op het toetsenbord zit Als er een F Mode-toets of F Lock-toets op uw toetsenbord zit, kan het zijn dat Print Screen niet werkt. Als dit het geval is, moet u de toets Print Screen inschakelen door nogmaals op de F Mode-toets of F Lock-toets te drukken.

  Kan geen screenshot maken Samsung A40?

  Screenshot nemen met Samsung Galaxy A40 Android 9.0

  Druk op de aan/uit-knop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen.

  Hoe maak je een screenshot op een tablet?

  Een screenshot maken met een Android tablet

  Dan drukt u tegelijkertijd op de stand-by en Home knop en houdt deze ongeveer één seconde ingedrukt.

  Waar wordt een screenshot opgeslagen?

  De schermafbeelding direct opslaan

  Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map ‘Schermopnamen’. Deze map is te vinden in de map ‘Afbeeldingen’ in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.

  Waar vind ik de screenshots?

  Waar kan ik mijn screenshot vinden? Zoek naar een Screenshots folder/map in de Galerij of Foto’s applicatie.

  See also:  Hoe Snijd Je Een Foto Bij Word?

  Hoe maak je een screenshot van een website?

  Schermafbeelding maken

  Open de pagina waarvan u een schermafbeelding wilt maken, zoals een artikel van SeniorWeb. Druk een seconde lang de Startknop en de aan-uitknop van het apparaat tegelijkertijd in. U maakt een schermafdruk van een gedeelte van de pagina.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.