Hoe Krijg Ik Ondertiteling Bij Prime Video?

Eerst moet u de Prime Video-app starten en de inhoud selecteren die u wilt streamen. Terwijl de video wordt afgespeeld, tikt u op het scherm om de afspeelbesturing te openen. Tik op het tekstballon-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en tik vervolgens op de ondertitels.
Druk op het scherm Overzicht van de titel op omhoog en rechts om Ondertiteling te selecteren. Als er ondertiteling beschikbaar is, zie je het pictogram voor ondertiteling. Terwijl je een titel afspeelt die ondertiteling ondersteunt, selecteer je het pictogram voor ondertiteling in het afspeelmenu.

Wat kost Prime video per maand?

Met Prime Video kijk je voor € 2,99 per maand onbeperkt Amazon Originals en Exclusives films en series.

Hoe zeg je Prime video op?

Amazon Prime abonnement opzeggen met Android:

 1. Open de Google Play Store app en kijk of je bent ingelogd met het juiste account.
 2. Druk op ‘Menu’
 3. Kies ‘Abonnementen’
 4. Selecteer ‘Amazon Prime’
 5. Kies nu ‘Abonnement opzeggen’ en druk vervolgens op ‘Bevestigen’. Je abonnement is nu opgezegd.

Waarom is Prime in het Frans?

Ondanks de goedkopere tarieven is het momenteel te vroeg om Netflix al te laten vallen en voluit voor Amazon Prime Video te gaan. De app is niet voldoende aangepast aan de Benelux, waardoor de interface nog in het Engels is en je niet eenvoudig content met Nederlandse ondertitels kan terugvinden.

Wat is het verschil met Amazon Prime en Prime Video?

Het verschil tussen streamingdiensten is het aanbod met films en series. Bij Amazon Prime Video heeft u bijvoorbeeld toegang tot unieke Amazon Originals en Exclusives. Kan ik Amazon Prime Video kijken in HD-kwaliteit?

See also:  Wat Betekent Een Foto Taggen Op Facebook?

Is Prime Video Nederlandse ondertiteling?

Mogelijk moet je de taal selecteren waarin je de ondertiteling wilt weergeven voor je de weergave start. Druk op het scherm Overzicht van de titel op omhoog en rechts om Ondertiteling te selecteren. Als er ondertiteling beschikbaar is, zie je het pictogram voor ondertiteling.

Hoe werkt Prime Video op tv?

Amazon Prime Video op TV: zo kun je via de televisie kijken!

 • Download de app voor Amazon Prime Video op je Smart TV.
 • Stream via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop.
 • Download de applicatie via je Playstation 4.
 • Deel je scherm via een HDMI-kabel.
 • Kijk via een webbrowser op je televisie.
 • Is Prime Video makkelijk op te zeggen?

  Je kunt eenvoudig je Amazon Prime-lidmaatschap beëindigen of je gratis proefversie opzeggen. Je kunt je Amazon Prime-lidmaatschap op elk gewenst moment beëindigen, ook tijdens je gratis proefperiode, in het gedeelte Instellingen in Account.

  Hoe werkt Prime Video?

  Met Amazon Prime Video kijk je onbeperkt films en series, zonder reclames op meerdere apparaten. Je betaalt een vast bedrag per maand om toegang te krijgen tot het aanbod. Je kunt alleen met een creditcard betalen. Dit kan een probleem zijn voor veel Nederlanders.

  Wat kost Amazon Prime in Belgie?

  Nog geen Prime Video? Met Prime Video heb je niet enkel toegang tot Amazon Original films en series zoals Cinderella, I Know What You Did Last Summer, en The Tomorrow War maar ook tot absolute klassiekers en kaskrakers. Profiteer nu van een gratis proefperiode* van 30 dagen, nadien betaal je €2,99/maand*.

  See also:  Hoe Noem Je Een Horizontale Foto?

  Is Prime Video de moeite waard?

  Amazon Prime Video is zeker de moeite waard, vooral als je wilt genieten van de exclusieve titels die ze aanbieden. Het aanbod is wel kleiner maar ook nieuwer in vergelijking met Netflix en Videoland.

  Waarom is Prime zo goedkoop?

  Relatief goedkoop

  Voor 2,99 euro per maand heb je al een abonnement op Amazon Prime. Dat betekent dat je onder andere gratis bezorging van Amazon krijgt, gratis een selectie games kunt spelen en het complete aanbod van Prime Video kunt bekijken.

  Waarom is Amazon Prime goedkoper in Nederland?

  Wat kost Amazon Prime in Nederland? Je betaalt normaal €49,- per jaar of €4,99 per maand voor het lidmaatschap van Amazon Duitsland. Ter introductie is de Nederlandse variant echter goedkoper: je betaalt maar €2,99 per maand en krijgt dan ook meteen toegang tot de videodienst.

  Welke abonnementen Prime Video?

  Kosten Prime Video

  Amazon Prime Video is de eerste 30 dagen gratis uit te proberen. Na deze 30 dagen betaal je slechts 2,99 euro per maand. Dit is een tijdelijke introductie prijs, want na zes maanden betaal je het standaard tarief van 5,99 euro per maand.

  Welke Amazon Prime abonnementen zijn er?

  Je kunt de dienst nu 1 maand gratis uitproberen. Daarna betaal je €2,99 per maand. Het abonnement wordt automatisch verlengd, maar je kunt elk moment opzeggen.

  Wat kost Amazon Prime in Nederland?

  De Amazon Prime kosten bedragen €2,99 per maand, dit is in mijn ogen een betaalbare prijs. Je kunt een membership de eerste 30 dagen gratis proberen.

  See also:  Hoe Verwijder Ik Mijn Foto Van Facebook?

  Is alles op Prime Video gratis?

  Prime Video is onderdeel van de abonnementsdienst Amazon Prime. Deze dienst kun je de eerste 30 dagen helemaal gratis proberen. Handig als je bijvoorbeeld maar een enkele serie interessant vindt en die binnen een maand wil kijken. Daarna kost Amazon Prime 2,99 euro per maand.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.