Hoe Kan Je Foto Van Iphone Op Computer Zetten?

Het Stappenplan

 1. Sluit de iPhone aan op de computer. Om je foto’s naar de PC over te zetten moet je eerst je iPhone met het witte iPhone kabeltje aan de PC
 2. Navigeer naar > Mijn Computer en open de map van je iPhone.
 3. Ga naar Internal Storage> DCIM> 100APPLE. Al de foto’s die je met je iPhone maakt worden automatisch opgeslagen in de map 100APPLE.
 4. Selecteer de foto’s en kopieer deze naar de gewenste map op je PC.

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

 1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
 2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto’s om de app Foto’s te openen.
 3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.

Foto’s van de iPhone op de computer zetten, kan ook via de bijgeleverde witte usb-kabel. Dit is de kabel waarmee de telefoon wordt opgeladen, zonder de stekker. Het voordeel van deze manier?

Hoe doe je foto’s aan je iPhone?

Koppel je iPhone aan je pc met behulp van de usb-kabel. Open de Foto’s app en klik rechts bovenaan op het icoontje waarmee je foto’s kunt importeren. Dit is een rechthoekje met een omlaagwijzend pijltje erboven.

Hoe is het mogelijk om foto’s te uploaden naar je iPhone of iPad?

Apple. Het is mogelijk om foto’s van je pc naar je iPhone of iPad te uploaden (of naar je iPod touch) en de eenvoudigste manier om dit te doen is met behulp van iCloud. Hier leggen we uit hoe. iCloud wordt doorgaans gebruikt om automatisch foto’s te laten synchroniseren vanaf je iPhone of iPad naar je computer, met wat Apple Photo Stream noemt.

Waarom lukt het niet om foto’s van iPhone naar pc?

Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast ‘Foto’s’ op ‘Opties’. Schakel ‘Mijn fotostream’ in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw.

See also:  Hoe Video Versturen Via Whatsapp?

Hoe kan ik mijn foto’s op de computer zetten?

Foto’s op de computer zetten met Windows Verkenner

 1. Geheugenkaartje verbinden aan de computer.
 2. Klik op het venster dat verschijnt.
 3. Map en bestanden weergeven in Verkenner.
 4. Foto’s selecteren.
 5. Geselecteerde foto’s kopieëren.
 6. Naar de nieuwe opslaglocatie.
 7. Nieuwe map aanmaken.
 8. Foto’s plakken in de nieuwe map.

Hoe foto’s van iPhone op pc zetten zonder iTunes?

Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via ‘Mijn computer’ klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto’s selecteren en naar je computer overzetten.

Kan geen foto’s importeren van iPhone?

Antwoorden (1) 

 • Verbind de telefoon met je computer.
 • Als de app automatisch start, klik dan Annuleren en sluit de Foto app.
 • Open Windows Verkenner, klik in de linker kolom met je rechter muisknop op je telefoon en selecteer Foto’s en video’s importeren.
 • Waarom ziet mijn pc mijn iPhone niet?

  Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing ‘Vertrouw je deze computer?’

  Hoe kan ik mijn iPhone koppelen aan mijn laptop?

  Sluit de iPhone via een kabel aan op je computer. Klik in de iTunes-app op de pc op de iPhone-knop linksboven in het iTunes-venster. Selecteer in de navigatiekolom aan de linkerkant het type materiaal dat je wilt synchroniseren (bijvoorbeeld ‘Films’ of ‘Boeken’).

  Hoe kun je bestanden overzetten van je telefoon naar je pc?

  Sluit de telefoon met een USB-kabel aan op de computer. Tik op je telefoon op de melding ‘Dit apparaat wordt opgeladen via USB’. Selecteer onder ‘USB gebruiken voor’ de optie Bestandsoverdracht. Er wordt een venster van Android File Transfer geopend op de computer.

  See also:  Hoe Tekst Op Een Foto Zetten In Word?

  Hoe krijg ik foto’s van iPhone op Mac?

  Sluit uw iPhone, iPad of iPod touch met een USB-kabel aan op uw Mac. Open de Foto’s-app op uw computer. In de app Foto’s wordt een scherm ‘Import’ weergegeven met alle foto’s en video’s die op uw gekoppelde apparaat staan.

  Kan ik een USB stick aansluiten op mijn iPhone?

  Een externe schijf koppelen aan je iPhone of iPad doe je zo: Koppel de harde schijf, usb-stick of sd-kaart aan je iPhone of iPad via de Lightning- of usb-c-poort, en maak hierbij eventueel gebruik van een adapter (zie hieronder); Open de Bestanden-app; Zoek naar de gekoppelde opslag in het menu aan de linkerkant.

  Waar slaat iPhone foto’s op?

  iCloud-foto’s bewaart al uw foto’s en video’s automatisch in iCloud, zodat u op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat toegang hebt tot uw bibliotheek. Elke wijziging die u op een apparaat aanbrengt in uw verzameling, wordt ook doorgevoerd op uw andere apparaten.

  Waarom niet alle foto’s in iCloud?

  Controleren of iCloud-foto’s is ingeschakeld

  In iCloud-foto’s worden alle foto’s en video’s van iCloud veilig bewaard, zodat ze op al uw apparaten beschikbaar zijn. Controleer uw instellingen via deze stappen als u een foto met uw iPhone hebt genomen, maar deze niet op uw andere apparaten ziet.

  Hoe kan ik foto’s van iCloud op pc zetten?

  Klik in iCloud voor Windows 10 of hoger op het systeemvak in de taakbalk en vervolgens op ‘Foto’s downloaden’ in de melding van iCloud-foto’s. Kies de foto’s en video’s die u op jaar wilt downloaden. Klik in iCloud voor Windows 7 op ‘Foto’s en video’s downloaden’ in de knoppenbalk van Windows Verkenner.

  Hoe kom ik in iCloud op PC?

  iCloud-foto’s inschakelen

  1. Download iCloud voor Windows.
  2. Open iCloud voor Windows. Zorg ervoor dat u bent ingelogd met uw Apple ID.
  3. Klik naast ‘Foto’s’ op ‘Opties’.
  4. Selecteer ‘iCloud-foto’s’.
  5. Klik achtereenvolgens op ‘Gereed’ en op ‘Toepassen’.
  6. Schakel iCloud-foto’s in op al uw Apple apparaten.
  See also:  Wat Is Een Goede Foto Voor Cv?

  Hoe werkt iCloud foto’s?

  Met iCloud-foto’s heeft de gebruiker overal en altijd toegang tot zijn gehele foto- en videocollectie. Alle foto’s (en video’s) zijn namelijk online opgeslagen in iCloud. Op alle Apple-apparaten met iCloud en internetverbinding zijn de foto’s beschikbaar.

  Waarom worden mijn foto’s niet geupload?

  Een foto of video wordt misschien niet geüpload als deze niet voldoet aan de vereisten: Foto’s mogen niet groter zijn dan 75 MB of 100 megapixel. Video’s mogen niet groter zijn dan 10 GB.

  Hoe kan ik foto’s van iCloud op pc zetten?

  Klik in iCloud voor Windows 10 of hoger op het systeemvak in de taakbalk en vervolgens op ‘Foto’s downloaden’ in de melding van iCloud-foto’s. Kies de foto’s en video’s die u op jaar wilt downloaden. Klik in iCloud voor Windows 7 op ‘Foto’s en video’s downloaden’ in de knoppenbalk van Windows Verkenner.

  Waarom HEIC bestand?

  HEIC is een ruimtebesparend afbeeldingstype dat met HEVC (High Efficiency Video Coding) afbeeldingen op je apparaten comprimeert en opslaat. Omdat Apple regelmatig HEIC-bestanden gebruikt, kun je ze eenvoudig via Voorvertoning of in Photoshopopenen op de Mac.

  Hoe werkt iCloud foto’s?

  Met iCloud-foto’s heeft de gebruiker overal en altijd toegang tot zijn gehele foto- en videocollectie. Alle foto’s (en video’s) zijn namelijk online opgeslagen in iCloud. Op alle Apple-apparaten met iCloud en internetverbinding zijn de foto’s beschikbaar.

  Hoe open ik de app foto’s?

  Open de app Foto’s. In de app Foto’s wordt een scherm ‘Import’ weergegeven met alle foto’s en video’s die op uw gekoppelde apparaat staan. Als het importeerscherm niet automatisch verschijnt, klikt u op de naam van het apparaat in de navigatiekolom van Foto’s.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.