Hoe Haal Ik Foto S Van Mijn Iphone?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

 1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
 2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto’s om de app Foto’s te openen.
 3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.

Hoe kan ik foto’s van mijn iPhone naar pc overzetten?

Foto’s van iPhone naar PC overzetten is een goede manier om het geheugen van je iPhone snel op te schonen. Zo ben je er zeker van dat je foto’s veilig zijn en kun je gelijk veel ruimte vrijmaken.

Hoe verwijderen foto’s en video’s van uw iPhone of iPad?

Tik op ‘Prullenmand’ om foto’s en video’s te verwijderen van de iPhone, iPad of iPod touch. Wanneer u foto’s verwijdert, worden deze verplaatst naar het album ‘Recent verwijderd’. Ze blijven daar 30 dagen staan voor het geval u ze wilt herstellen en daarna worden ze definitief verwijderd.

Hoe kan ik foto’s overzetten via iCloud?

Foto’s overzetten via iCloud. De foto’s op je iPhone staan intern opgeslagen. Vaak maak je gebruik van iCloud: hier vind je gemaakte foto’s en video’s terug. Met behulp van iCloud foto’s open je foto’s en video’s of zet deze naar een andere iPhone over. Het is een kwestie van synchroniseren en de foto’s staan op je nieuwe toestel.

Hoe open ik de app foto’s?

Open de app Foto’s. In de app Foto’s wordt een scherm ‘Import’ weergegeven met alle foto’s en video’s die op uw gekoppelde apparaat staan. Als het importeerscherm niet automatisch verschijnt, klikt u op de naam van het apparaat in de navigatiekolom van Foto’s.

Hoe haal je foto’s van je iPhone?

Methode 1. Het Stappenplan

 1. Sluit de iPhone aan op de computer.
 2. Navigeer naar > Mijn Computer en open de map van je iPhone.
 3. Ga naar Internal Storage> DCIM> 100APPLE.
 4. Selecteer de foto’s en kopieer deze naar de gewenste map op je PC.

Kan geen foto’s van iPhone op pc zetten?

Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast ‘Foto’s’ op ‘Opties’. Schakel ‘Mijn fotostream’ in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw.

Hoe kan ik mijn foto’s op de computer zetten?

Foto’s op de computer zetten met Windows Verkenner

 1. Geheugenkaartje verbinden aan de computer.
 2. Klik op het venster dat verschijnt.
 3. Map en bestanden weergeven in Verkenner.
 4. Foto’s selecteren.
 5. Geselecteerde foto’s kopieëren.
 6. Naar de nieuwe opslaglocatie.
 7. Nieuwe map aanmaken.
 8. Foto’s plakken in de nieuwe map.
See also:  Wat Is Een Liggende Foto?

Hoe foto’s van iPhone op pc zetten zonder iTunes?

Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via ‘Mijn computer’ klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto’s selecteren en naar je computer overzetten.

Hoe selecteer je alle foto’s op iPhone?

Meerdere foto’s selecteren en verwijderen op iPhone of iPad

Plaats je vinger op een foto startend in een reeks die je wil selecteren, vervolgens veeg je jouw vinger over alle foto’s die je wil selecteren. Meerdere rijen is mogelijk, verplaats je vinger dan gewoon omhoog of omlaag.

Hoe verwijder ik foto’s van mijn telefoon?

Foto’s en video’s verwijderen

 1. Open de Google Foto’s-app. op je Android-telefoon of -tablet.
 2. Log in op je Google-account.
 3. Tik op een foto of video die je wilt verplaatsen naar de prullenbak en houd deze vast. Je kunt meerdere items selecteren.
 4. Tik bovenaan op Verwijderen.

Waarom krijg ik mijn foto’s niet op de pc?

Zet de telefoon aan en ontgrendel deze. Uw pc kan het apparaat niet vinden als het is vergrendeld. Selecteer op uw pc de knop Start en selecteer vervolgens Foto’s om de app Foto’s te openen. Selecteer Importeren > Vanaf een verbonden apparaat en volg de instructies.

Waarom ziet mijn pc mijn iPhone niet?

Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing ‘Vertrouw je deze computer?’

Kan ik een USB stick aansluiten op mijn iPhone?

Een externe schijf koppelen aan je iPhone of iPad doe je zo: Koppel de harde schijf, usb-stick of sd-kaart aan je iPhone of iPad via de Lightning- of usb-c-poort, en maak hierbij eventueel gebruik van een adapter (zie hieronder); Open de Bestanden-app; Zoek naar de gekoppelde opslag in het menu aan de linkerkant.

See also:  Hoe Maak Je De Achtergrond Van Een Foto Wazig?

Hoe kun je bestanden overzetten van je telefoon naar je pc?

Sluit de telefoon met een USB-kabel aan op de computer. Tik op je telefoon op de melding ‘Dit apparaat wordt opgeladen via USB’. Selecteer onder ‘USB gebruiken voor’ de optie Bestandsoverdracht. Er wordt een venster van Android File Transfer geopend op de computer.

Hoe zet ik mijn foto’s op een USB stick?

Bestanden naar de usb-stick kopiëren

Stop de usb-stick in de usb-opening van de computer. Klik in de Taakbalk op het pictogram van de Verkenner. Ga naar de map waarin het bestand staat dat u op de usb-stick wilt zetten. Klik met de rechtermuisknop op het bestand.

Hoe zet je foto’s op een externe harde schijf?

Bestanden kopiëren via Verkenner

 1. In de linkerkolom van Windows Verkenner met de rechtermuisknop te klikken op het schijfstation of de bestandslocatie die u wilt kopiëren.
 2. Uit het geopende snelmenu te kiezen voor de optie Kopiëren.
 3. Vervolgens in de linkerkolom van Verkenner op de externe harde schijf te klikken.

Waarom niet alle foto’s in iCloud?

Controleren of iCloud-foto’s is ingeschakeld

In iCloud-foto’s worden alle foto’s en video’s van iCloud veilig bewaard, zodat ze op al uw apparaten beschikbaar zijn. Controleer uw instellingen via deze stappen als u een foto met uw iPhone hebt genomen, maar deze niet op uw andere apparaten ziet.

Hoe kan ik foto’s van mijn iPhone op mijn Mac zetten?

Sluit uw iPhone, iPad of iPod touch met een USB-kabel aan op uw Mac. Open de Foto’s-app op uw computer. In de app Foto’s wordt een scherm ‘Import’ weergegeven met alle foto’s en video’s die op uw gekoppelde apparaat staan.

Hoe werkt iCloud foto’s?

Met iCloud-foto’s heeft de gebruiker overal en altijd toegang tot zijn gehele foto- en videocollectie. Alle foto’s (en video’s) zijn namelijk online opgeslagen in iCloud. Op alle Apple-apparaten met iCloud en internetverbinding zijn de foto’s beschikbaar.

Hoe zet ik foto’s van iCloud op mijn pc?

Klik in iCloud voor Windows 10 of hoger op het systeemvak in de taakbalk en vervolgens op ‘Foto’s downloaden’ in de melding van iCloud-foto’s. Kies de foto’s en video’s die u op jaar wilt downloaden. Klik in iCloud voor Windows 7 op ‘Foto’s en video’s downloaden’ in de knoppenbalk van Windows Verkenner.

See also:  Hoe Foto Verwijderen Van Whatsapp?

Hoe haal je foto’s terug uit iCloud?

Toegang tot iCloud-foto’s

Open de app Foto’s. Tik op het tabblad ‘Bibliotheek’ om uw foto’s te bekijken. Tik op het tabblad ‘Albums’ om ‘Mijn albums’, ‘Gedeelde albums’, ‘Personen en plaatsen’, ‘Mediatypen’ en ‘Hulpprogramma’ te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.

Hoe haal ik mijn foto’s uit de cloud?

Foto’s en video’s downloaden vanaf iCloud.com

 1. Tik op iCloud.com op ‘Foto’s’.
 2. Tik op ‘Selecteer’ en tik vervolgens op een foto of video. U kunt meerdere foto’s selecteren door erop te tikken.
 3. Tik op de knop ‘Meer’.
 4. Kies ‘Download’ en tik vervolgens op ‘Download’ om te bevestigen.

Hoe foto’s van iPhone op iCloud zetten?

Op een iPhone, iPad of iPod touch

 1. Ga naar ‘Instellingen’ > ”.
 2. Tik op ‘iCloud’.
 3. Tik op ‘Foto’s’ en schakel iCloud-foto’s in.

Hoe kan ik foto’s van mijn iPhone naar pc overzetten?

Foto’s van iPhone naar PC overzetten is een goede manier om het geheugen van je iPhone snel op te schonen. Zo ben je er zeker van dat je foto’s veilig zijn en kun je gelijk veel ruimte vrijmaken.

Hoe open ik de app foto’s?

Open de app Foto’s. In de app Foto’s wordt een scherm ‘Import’ weergegeven met alle foto’s en video’s die op uw gekoppelde apparaat staan. Als het importeerscherm niet automatisch verschijnt, klikt u op de naam van het apparaat in de navigatiekolom van Foto’s.

Hoe maak je de iPhone ontgrendeld?

Zorg dat je iPhone ontgrendeld is voordat je de iPhone aansluit anders kan de iPhone geen verbinding maken met de computer. 2. Navigeer naar > Mijn Computer en open de map van je iPhone. Als je de iPhone aan de computer hebt aangesloten, opent de computer automatisch de map met bestanden van je iPhone.

Hoe sluit je de iPhone aan op de computer?

Sluit de iPhone aan op de computer Om je foto’s naar de PC over te zetten moet je eerst je iPhone met het witte iPhone kabeltje aan de PC aansluiten. Dat gaat door middel van een USB-ingang. Zorg dat je iPhone ontgrendeld is voordat je de iPhone aansluit anders kan de iPhone geen verbinding maken met de computer.

Leave a Comment

Your email address will not be published.