Hoe Foto Van Whatsapp Naar Galerij?

1 Open het Whatsapp-gesprek waarin de bestanden zijn gedeeld, klik op de afbeelding/video en download deze. 2 Klik op de foto en selecteer Opslaan. 3 Navigeer naar de Galerij-app op je smartphone en kies de Whatsapp Afbeeldingen map in de Albums. 4 Kies een foto, klik op het 3 puntjes menu. Selecteer vervolgens Verplaatsen naar veilige map.
Foto/video opslaan (iPhone)

 1. Open WhatsApp.
 2. Tik op het tabblad Chats.
 3. Tik op de naam van de contactpersoon of groep waarin de foto/video staat.
 4. Tik in het chatgesprek op de foto/video. Is deze een tijdje geleden verstuurd, doe dan het volgende:
 5. Tik linksonder op het pictogram van een vierkant met pijl.
 6. Tik op Bewaar.

Zo sla je de foto op in je galerij in een map genaamd ‘WhatsApp-afbeeldingen’ of ‘WhatsApp-media.’ Als je geen optie hebt gezien om de foto op te slaan, ga dan door naar de volgende stap. 7 Sla de foto op met de Bestandsbeheerder, als het je eerder niet gelukt is.

Waarom komen WhatsApp foto’s niet in galerij?

Foto’s in galerij opslaan

Open WhatsApp op je telefoon. Tik nu op de meer opties drie-puntjes rechts bovenaan > Instellingen > Chats. Tik nu op Media-instellingen. Op het pop-up-venster kies Nee > OK.

Hoe krijg ik een foto in mijn galerij?

Zo orden je je foto’s en video’s in nieuwe mappen:

 1. Open Galerie op je Android-telefoon.
 2. Tik op Mappen Meer. Nieuwe map.
 3. Geef de naam voor de nieuwe map op.
 4. Kies waar je de map wilt neerzetten. SD-kaart: Hiermee maak je een map op de SD-kaart.
 5. Tik op Maken.
 6. Selecteer je foto’s.
 7. Tik op Verplaatsen of Kopiëren.
See also:  Hoe Maak Je Een Video Op Je Laptop?

Waar worden WhatsApp foto’s opgeslagen Android?

Op Android-toestellen worden mediabestanden automatisch opgeslagen op je map WhatsApp/Media/. Wanneer je intern geheugen hebt, zal de map op je interne geheugen opgeslagen zijn. Wanneer je geen intern geheugen hebt, zal de map op je SD-kaart of externe SD-kaart opgeslagen zijn.

Waarom komen WhatsApp foto’s niet in galerij Iphone?

Hoe bewaar je WhatsApp foto’s niet automatisch in je filmrol? Ga naar WhatsApp en open de instellingen; Ga naar het kopje ‘Chats’; Zet de ‘voeg toe aan filmrol’ schakelaar uit.

Waarom kan ik geen foto’s downloaden op WhatsApp?

Als het niet lukt om foto’s, video’s of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende: Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Probeer een webpagina te laden om dit te controleren. De datum en tijd op je telefoon zijn juist ingesteld.

Waar staan verzonden WhatsApp fotos?

Ontvangen foto’s en video’s worden ook op de telefoon opgeslagen. In een Android-telefoon staat de foto/video in de app Galerij en in de app Google Foto’s, in het album ‘WhatsApp Images’. Op een iPhone worden de foto’s/video’s automatisch opgeslagen in de app Foto’s.

Wat is het verschil tussen galerij en foto’s?

Google Foto’s heeft twee onderdelen. Een onderdeel zoals de galerij, waarin je de foto’s die op je apparaat staan kan bekijken, en een cloudopslag. Als de foto’s alleen in de Cloud staan, staan ze niet op je apparaat en kun je ze dus niet bekijken via de Galerij.

Hoe Google foto’s verplaatsen naar galerij?

Je foto’s of video’s opslaan

 1. Open de Google Foto’s-app. op je Android-telefoon of -tablet.
 2. Selecteer een foto of video.
 3. Tik op Meer. Downloaden.
See also:  Waarom Video?

Hoe kan ik mijn foto’s opslaan?

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u als een apart afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op Opslaan als afbeelding. Selecteer in de lijst Opslaan als de gewenste bestandsindeling.

Waar zit de download knop in WhatsApp?

Om het automatisch downloaden van foto’s, video’s en audiobestanden in te stellen, ga je naar WhatsApp > tik op Meer opties > Instellingen > Data- en opslaggebruik > Media automatisch downloaden.

Waar staan foto’s op Samsung telefoon?

Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto’s op apparaat.

Wat moet je doen als je iPhone geen fotos opslaat?

Open de app Instellingen. Ga naar Foto’s. Controleer of “iCloud-foto’s” aan staat (indien dit niet zo is, maak je geen gebruik van iCloud Fotobibliotheek) Zet het vinkje bij “Optimaliseer iPhone-opslag” in plaats van “Download en bewaar originelen”

Hoe zet je uit dat WhatsApp fotos opslaat iPhone?

Werkwijze voor iPhone

 1. Open >> WhatsApp.
 2. Ga naar >> Instellingen.
 3. Kies voor >> Chatinstellingen.
 4. Zet de instelling >> Bewaar ontv. Media uit.
 5. Standaard staat deze namelijk aan. Geen idee waarom, maar het scheelt je een hoop ruimte op je telefoon.

Kan geen bestanden downloaden WhatsApp?

Als je WhatsApp niet kunt installeren vanwege onvoldoende ruimte op je apparaat, probeer dan de gegevens en cache van Google Play Store te wissen: Ga naar Instellingen op je apparaat en tik op Apps en meldingen > Google Play Store > Applicatie-info > Opslag > CACHE LEGEN.

Waar staan foto’s op Samsung telefoon?

Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto’s op apparaat.

See also:  Hoe Verander Je De Foto Van Je Afspeellijst Op Spotify?

Kan ik foto’s terughalen van WhatsApp?

Sluit WhatsApp af en verwijder de app helemaal van je telefoon; Download WhatsApp opnieuw uit de Play Store; Installeer de app opnieuw en voer hetzelfde telefoonnummer in; Kies ervoor, zodra de app dat vraagt, om berichten en media uit een eerdere back-up te herstellen.

Hoe krijg ik mijn WhatsApp foto’s op mijn computer?

Een foto of video opslaan op je computer

Klik op de foto of video die je wilt opslaan. Klik op Downloaden of. Wanneer gevraagd, klik op Opslaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.