Hoe Foto Toevoegen Op Instagram?

Kies onderaan je scherm voor een foto en klik deze aan, zodat deze begint te uploaden. Klik opnieuw op je foto of logo met het plusteken. Klik op het logo in de linkerbovenhoek, zodat de camera opent. Tik de camera aan en selecteer een tweede foto om aan je Verhaal toe te voegen.
Via de Instagram-app voor Android of iPhone Tik bovenaan op en scrol naar Plaatsen onderaan: Als je een foto wilt uploaden vanuit de bibliotheek van je telefoon, selecteer je de foto die je wilt delen. Als je een nieuwe foto wilt maken, tik je bovenaan de bibliotheek van je telefoon op.
De makkelijkste optie is er eentje via Instagram zelf, namelijk een ‘sticker’ functie waarmee je een foto kunt toevoegen. Zoals met veel functies in Instagram is deze optie niet bij iedereen zichtbaar, dan heb ik nog andere manieren voor je. Maar áls je deze optie hebt is het verreweg de gemakkelijkste.

Waarom kan ik geen foto plaatsen op Instagram?

Check de internetverbinding, herstart het apparaat waarop je werkt of installeer de Instagram app opnieuw (zie tip 2). Tenslotte is het ook mogelijk dat de Instagram-app moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Hoe maak ik een post op Instagram?

Een bericht maken in Instagram is eenvoudig. Tik op het plusje onderaan in de app, kies de foto of video die je wilt plaatsen en voeg een beschrijving toe. Oh ja, vergeet je #hashtags niet! Die zorgen namelijk voor een groot gedeelte van de zichtbaarheid van het bericht.

Hoe deel je een foto samen op Instagram?

Volg alle normale stappen die je zou nemen om op één account te posten.

 1. Open Instagram.
 2. Klik op het plusje in de rechterbovenhoek.
 3. Selecteer de foto of foto’s die je wil plaatsen.
 4. Selecteer ‘Volgende’.
 5. Zoek naar ‘Post naar andere Instagram Accounts’
 6. Tik op de schakelaar naast de accounts waar je wil posten.
See also:  Hoe Kun Je Een Video Van Youtube Downloaden?

Hoe kan ik een bericht plaatsen op Instagram via pc?

Zo doe je dat:

 1. Start Google Chrome.
 2. Ga naar www.Instagram.com en log in op je account.
 3. Klik op F12 (Chrome Dev Tools).
 4. Er verschijnt een tabblad in beeld.
 5. Je ziet nu een extra horizontale balk.
 6. Herlaad de pagina (PC: F5).
 7. Je ziet nu de upload-knop, waarmee je foto’s (en video) kunt selecteren op je computer.

Waarom kan ik geen foto’s uploaden?

Als je problemen ondervindt bij het toevoegen of plaatsen van foto’s, kun je deze tips voor probleemoplossing proberen: Zorg ervoor dat je een sterke Wi-Fi- of netwerkverbinding hebt. Probeer de oorspronkelijke foto te uploaden in plaats van een bewerkte versie. Controleer de grootte van de foto.

Waarom kan ik geen posts delen op Instagram?

Instagram posts in Stories

Instagram is niet gecharmeerd van dat delen van posts in Stories en gaat dit mogelijk verwijderen. De dienst heeft een wereldwijde test uitgerold waardoor sommige gebruikers geen posts meer in Stories kunnen delen. Hou er echter rekening mee dat dit niet bij een test blijft.

Wat is een collab op Instagram?

Samenwerken aan een collab-post

Nog een leuke nieuwe functie: collab-posts. Je kunt nu je post samen met iemand anders plaatsen. De post komt dan ook op allebei de pagina’s te staan, en de likes, shares en reacties tellen bij elkaar op. Een interessante optie om je bereik te vergroten.

Hoe collab op Instagram?

Je bent waarschijnlijk gewend om nu op ‘tag toevoegen’ te klikken. Maar met de nieuwe Collab-functie klik je op ‘Bijdrager uitnodigen’. In deze stap selecteer je de bijdrager waar je de samenwerking mee wilt aangaan. Extra informatie: Je kunt alleen een bijdrager uitnodigen die een openbaar account heeft.

See also:  Hoe Kun Je Zien Wie Je Insta Foto Heeft Opgeslagen?

Is samen met Instagram?

Instagram begint deze week met ‘Collabs’. Dat is een nieuwe functie waarmee twee gebruikers samen eigendom hebben over een post of Reel. De foto of video wordt gezamenlijk weergegeven voor de volgers van beide gebruikers en deelt dezelfde reacties en aantal likes. Je kunt een Collab beginnen vanuit de tag-functie.

Wat is het beste moment om iets te posten op Instagram?

Beste tijden om te posten op Instagram

Beste tijden om te posten: maandag om 11 uur, dinsdag en woensdag tussen 10 en 13 uur en donderdag en vrijdag tussen 10 en 11 uur. Beste dagen om te posten: dinsdag en woensdag. Slechtste dag om te posten: zondag.

Kan je Instagram op je laptop?

Instagram kun je niet alleen op je mobiele apparaat gebruiken, maar ook op je pc of laptop. Via een omweg kun je direct foto’s vanaf je computer uploaden.

Hoe deel je een Bericht op je verhaal?

Tik onder de foto of video in het overzicht op. Tik op Bericht/video toevoegen aan je verhaal. Tik op Verzenden naar. Tik naast Je verhaal op Delen en vervolgens op Klaar.

Hoe maak je een mooie feed op Instagram?

De belangrijkste tip voor een mooie Instagram feed is het gebruik van dezelfde kleuren. Zorg ervoor dat je profiel voelt als één geheel. Kies daarom een aantal kleuren die je regelmatig in je feed toepast. Niet alleen in je feed, maar ook voor in je Insta stories.

Hoe post ik een verhaal op Instagram?

Hoe deel ik iemands bericht uit het overzicht in mijn Instagram-

 1. Tik onder de foto of video in het overzicht op.
 2. Tik op Bericht/video toevoegen aan je verhaal.
 3. Tik op Verzenden naar.
 4. Tik naast Je verhaal op Delen en vervolgens op Klaar.
See also:  Hoe Plaats Ik Een Foto Op Twitter?

Hoe maak je de mooiste Instagram foto’s?

8 tips om een topfotograaf op Instagram te worden

 1. Hou je camera recht. Als kijker is het niet fijn om naar schots en scheve foto’s te kijken.
 2. Kies de goede belichting.
 3. Het hoeft niet vierkant.
 4. Ga voor een interessante compositie.
 5. Kies het juiste filter.
 6. Ga erop uit.
 7. Gebruik andere foto-apps.
 8. Gebruik hashtags.

Hoe doe je foto’s op Instagram zetten?

Een erg simpele methode om foto’s via de computer op Instagram te zetten is door enkele foto’s naar jezelf te mailen. Deze foto’s kun je vanuit de mailbox weer op je telefoon opslaan. Bij de iPhone tik je op de foto en houd je deze even ingedrukt, dan verschijnt de optie om de afbeelding op te slaan.

Hoe doe je foto uploaden naar Instagram?

Foto’s uploaden naar Instagram vanaf je computer. Druk op F12, erna ga je naar Toggle Device Toolbar (zie het rode pijltje op bovenstaande foto), of je gebruikt Ctrl+Shift+M. Daarna je pagina verversen met F5. Als je dit gedaan hebt, ververs je je pagina met F5.

Hoe maak je een bericht op Instagram?

Een bericht op Instagram bestaat altijd uit een foto. Tik op de grote blauwe knop om een foto te maken of tik op de galerijknop om een bestaande foto uit te kiezen. Je kunt ook op de videoknop drukken om een filmpje van 15 seconden te maken. Tik op de knop boven de cameraknop om te wisselen tussen de voor-en achtercamera.

Leave a Comment

Your email address will not be published.