Hoe Foto Opslaan Whatsapp Android?

Tik op Opslaan. Deze knop staat onderaan op het scherm. Zo sla je de foto op in je galerij in een map genaamd ‘WhatsApp-afbeeldingen’ of ‘WhatsApp-media.’
Foto/video opslaan (Android-telefoon)

 1. Open WhatsApp.
 2. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes.
 3. Tik op Instellingen.
 4. Tik op Data- en opslaggebruik.
 5. Tik onder ‘Media automatisch downloaden’ op uw keuze.
 6. Staan er geen vinkjes voor de opties ‘Afbeeldingen’ en ‘Video’s’?
 7. Tik op OK.

Hoe opslaan WhatsApp foto’s op je mobiel? Op je Samsung of Android telefoon kun jij zelf kiezen of WhatsApp foto’s wel of niet automatisch mag opslaan: Open WhatsApp op je mobiel. Tik nu op de meer opties drie-puntjes rechts bovenaan en kies Instellingen.

Hoe opslaan WhatsApp foto’s op je mobiel?

Op je Samsung of Android telefoon kun jij zelf kiezen of WhatsApp foto’s wel of niet automatisch mag opslaan: Open WhatsApp op je mobiel. Tik nu op de meer opties drie-puntjes rechts bovenaan en kies Instellingen. Tik nu op Data- en opslaggebruik.

Hoe tik ik op een foto in WhatsApp?

Tik op WhatsApp. Tik rechtsonder op Instellingen. Tik op de ingestelde foto of het icoontje van een poppetje. Tik op Voeg foto toe of Bewerk > Bewerk. Tik op Kies foto. Tik op Filmrol of een van de andere mappen. Tik op de gewenste foto. In de cirkel staat het deel van de foto dat wordt getoond in uw profiel.

Hoe kan ik een profielfoto WhatsApp instellen?

Profielfoto WhatsApp instellen (iPhone) Tik op WhatsApp. Tik rechtsonder op Instellingen. Tik op de ingestelde foto of het icoontje van een poppetje. Tik op Voeg foto toe of Bewerk > Bewerk. Tik op Kies foto. Tik op Filmrol of een van de andere mappen. Tik op de gewenste foto.

See also:  Hoe Zet Je Foto Van Iphone Op Laptop?

Waarom WhatsApp fotos niet in galerij?

Wanneer WhatsApp foto’s niet in de galerij van je telefoon weergegeven worden ondanks je voorkeur bij de Media-instellingen, kans is groot dat jij het. nomedia bestand uit je mobiel moet verwijderen: Op je telefoon ga naar Apps > Tools > Mijn bestanden. Kies nu voor Apparaatopslag > Meer.

Hoe krijg ik foto’s in Galerij?

Zo orden je je foto’s en video’s in nieuwe mappen:

 1. Open Galerie op je Android-telefoon.
 2. Tik op Mappen Meer. Nieuwe map.
 3. Geef de naam voor de nieuwe map op.
 4. Kies waar je de map wilt neerzetten. SD-kaart: Hiermee maak je een map op de SD-kaart.
 5. Tik op Maken.
 6. Selecteer je foto’s.
 7. Tik op Verplaatsen of Kopiëren.

Waar vind ik WhatsApp foto’s op Android?

Op Android-toestellen worden mediabestanden automatisch opgeslagen op je map WhatsApp/Media/. Wanneer je intern geheugen hebt, zal de map op je interne geheugen opgeslagen zijn. Wanneer je geen intern geheugen hebt, zal de map op je SD-kaart of externe SD-kaart opgeslagen zijn.

Waarom kan ik geen foto’s downloaden op WhatsApp?

Als het niet lukt om foto’s, video’s of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende: Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Probeer een webpagina te laden om dit te controleren. De datum en tijd op je telefoon zijn juist ingesteld.

Waar staan verzonden WhatsApp fotos?

Ontvangen foto’s en video’s worden ook op de telefoon opgeslagen. In een Android-telefoon staat de foto/video in de app Galerij en in de app Google Foto’s, in het album ‘WhatsApp Images’. Op een iPhone worden de foto’s/video’s automatisch opgeslagen in de app Foto’s.

See also:  Hoe Blur Je Een Foto Iphone?

Wat is het verschil tussen galerij en foto’s?

Google Foto’s heeft twee onderdelen. Een onderdeel zoals de galerij, waarin je de foto’s die op je apparaat staan kan bekijken, en een cloudopslag. Als de foto’s alleen in de Cloud staan, staan ze niet op je apparaat en kun je ze dus niet bekijken via de Galerij.

Hoe kan ik mijn foto’s opslaan?

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u als een apart afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op Opslaan als afbeelding. Selecteer in de lijst Opslaan als de gewenste bestandsindeling.

Hoe moet je foto’s downloaden?

Je foto’s of video’s opslaan

 1. Ga op je computer naar photos.google.com.
 2. Selecteer een foto of video.
 3. Klik op Meer. Downloaden.

Waar zijn mijn foto’s opgeslagen Samsung?

Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto’s op apparaat.

Waarom kan ik niet meer downloaden?

Algemene stappen om dit probleem op te lossen

 • Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
 • Check je opslagruimte.
 • Check op Android-systeemupdates.
 • Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
 • Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
 • Sluit de Play Store en open de app opnieuw.
 • Kan geen bestanden downloaden Android?

  Je kunt het volgende doen om de fout op te lossen: Eerst verwijder je de ongewenste software. Probeer daarna de app, de extensie of het thema opnieuw te installeren. Als je de app, de extensie of het thema nog steeds niet kunt installeren, installeer je Chrome opnieuw.

  See also:  Hoe Zet Ik Ondertiteling Aan Bij Prime Video?

  Waarom komen WhatsApp foto’s niet in galerij Iphone?

  Hoe bewaar je WhatsApp foto’s niet automatisch in je filmrol? Ga naar WhatsApp en open de instellingen; Ga naar het kopje ‘Chats’; Zet de ‘voeg toe aan filmrol’ schakelaar uit.

  Kan ik foto’s terughalen van WhatsApp?

  Sluit WhatsApp af en verwijder de app helemaal van je telefoon; Download WhatsApp opnieuw uit de Play Store; Installeer de app opnieuw en voer hetzelfde telefoonnummer in; Kies ervoor, zodra de app dat vraagt, om berichten en media uit een eerdere back-up te herstellen.

  Waar slaat WhatsApp foto’s op Iphone?

  WhatsApp slaat je bewaarde foto’s nu op in een apart album in de Foto’s-app, zodat het terugvinden van je WhatsApp foto’s een stuk makkelijker is. WhatsApp heeft afgelopen nacht een nieuwe versie van haar app in de App Store gezet.

  Waar staan foto’s op Samsung telefoon?

  Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto’s op apparaat.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.